Love is in the air: Νέο αμόρε για τον Brad Pitt – Η νεαρή τραγουδίστρια που κέρδισε την καρδιά του
Κόσμος

Love is in the air: Νέο αμόρε για τον Brad Pitt – Η νεαρή τραγουδίστρια που κέρδισε την καρδιά του

Love is in the air: Νέο αμόρε για τον Brad Pitt – Η νεαρή τραγουδίστρια που κέρδισε την καρδιά του

Φήμες θέλουν τον Brad να έχει βρει και πάλι τον έρωτα

Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie χωρίσανε τον Σεπτέμβριο του 2016, με την είδηση τότε να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Κανείς δεν περίμενε την εξέλιξη αυτή για το –αντικειμενικά- πιο hot ζευγάρι του Hollywood, όμως συνέβη, προκαλώντας παγκόσμιο σοκ.

Κι ενώ πολλές θα ήθελαν να κάνουν μια σχέση με τον Brad Pitt εκείνος σχεδόν έξι χρόνια τώρα δεν έχει δώσει κάποιο δικαίωμα –εμφανές τουλάχιστον- πως είναι και πάλι δεσμευμένος.

Πολλά έχουν ακουστεί κατά καιρούς, όμως ποτέ με χειροπιαστές αποδείξεις. Ακόμη και η σχέση του με τη Nicole Poturalski που έγινε viral δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ από τον ίδιο.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά οι φήμες θέλουν τον Brad και πάλι ερωτευμένο και μάλιστα με τραγουδίστρια.

Ο λόγος για τη Σουηδή Lykke Li, η οποία φέρεται να έχει κλέψει την καρδιά του Brad.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lykke Li (@lykkeli)

Οι φήμες άρχισαν να φουντώνουν την Τετάρτη (26/1) ότι ο Brad και η 35χρονη Lykke βγαίνουν «κρυφά» παρόλο που το ζευγάρι δεν έχει απαθανατιστεί μαζί.

Η DailyMail.com έχει επικοινωνήσει με τους εκπροσώπους τόσο του Brad όσο και της Lykke για σχόλια.

Οι εικασίες ενισχύθηκαν από τη δημοφιλή σελίδα κουτσομπολιού Deuxmoi στο Instagram, η οποία ισχυρίστηκε ότι το δίδυμο ήταν «απλώς φίλοι».

Ωστόσο, ένα δημοσίευμα της Sun έχει συνδέσει το ζευγάρι και ισχυρίζεται ότι η Lykke ζει τρία λεπτά με το αυτοκίνητο από αυτόν, κάνοντας το φημολογούμενο ειδύλλιο πιο εύκολο να κρατηθεί μυστικό.

https://youtu.be/aoZxK8GV5HM

«Ο Brad και η Lykke μπόρεσαν να κρυφτούν τόσο εύκολα επειδή είναι γείτονες», ισχυρίστηκε ένας.

«Έχει δουλέψει τέλεια για τον Brad, να έχει κάποια που του αρέσει να ζει τόσο κοντά, ώστε να μπορεί να βρίσκεται μακριά από το προσκήνιο», ισχυρίστηκε η πηγή.

Το δημοσίευμα ισχυρίστηκε επίσης ότι ο πρωταγωνιστής του Once Upon A Time In Hollywood άρχισε να περνά χρόνο με τη Lykke στα μέσα του 2021.

Το μόνο σίγουρο είναι προς το παρόν εξακολουθεί να είναι μπλεγμένος σε μια μάχη για την επιμέλεια με την πρώην σύζυγό του Angelina Jolie.

Εξακολουθούν να ζουν ο ένας κοντά στον άλλον στο Los Feliz, όπου διατηρεί ένα μεγάλο συγκρότημα που επέκτεινε από ένα σπίτι που αγόρασε αρχικά τη δεκαετία του 1990.

Εν τω μεταξύ, η Angelina ζει στο πρώην σπίτι της Cecil B DeMille με τα παιδιά της και του Brad, Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, και Knox και Vivienne,

«Ήθελα να είναι κοντά στον μπαμπά τους, ο οποίος είναι μόλις πέντε λεπτά μακριά», είπε πέρυσι στη βρετανική Vogue όταν εξήγησε γιατί αγόρασε το σπίτι.