Matthew Perry: Γιατί παρομοίασε τα «Φιλαράκια» με τους πιγκουίνους;
Κόσμος

Matthew Perry: Γιατί παρομοίασε τα «Φιλαράκια» με τους πιγκουίνους;

Matthew Perry: Γιατί παρομοίασε τα «Φιλαράκια» με τους πιγκουίνους;

Στο νέο του βιβλίο Friends, Lovers and the Big Terrible Things ο Matthew Perrry κάνει μία αναδρομή στην καριέρα του και φυσικά στον σταθμό που έμελλε να αλλάξει ολόκληρη τη ζωή του, «Τα φιλαράκια».

Ο ηθοποιός αναφέρεται στις δύσκολες ημέρες που είχε παλεύοντας με τον αλκοολισμό και στη στήριξη που του έδειξαν οι συμπρωταγωνιστές του.

Ο ίδιος γράφει ότι έδειξαν μεγάλη κατανόηση και υπομονή για αυτό που του συνέβαινε και παρομοιάζει τη στάση τους με αυτή των πιγκουίνων.

«Τα φιλαράκια» δεν ήταν απλά μια αγαπημένη τηλεοπτική παρέα αλλά μια ομάδα στενών φίλων. «Φαινόταν ότι τα είχα όλα. Για μένα όμως ήταν μια τόσο μοναχική περίοδος γιατί ήμουν ένας αλκοολικός. Δεν θυμόμουν πολλά. Ήμουν εκτός τόπου και χρόνου – κάπου ανάμεσα στην 3η και την 6η σεζόν. Υπήρχε κάποια χρονική περίοδος που ήμουν νηφάλιος. Για παράδειγμα, σε όλη την 9η σεζόν ήμουν καθαρός. Και μάντεψε ποια ήταν η σεζόν που ήμουν υποψήφιος για το βραβείο καλύτερου ηθοποιού. Τότε είπα στον εαυτό μου ”αυτό πρέπει κάτι να σημαίνει για σένα”. Όλοι τους (σ.σ. οι συμπρωταγωνιστές του) είχαν κατανόηση και υπομονή. Είναι σαν τους πιγκουίνους. Στη φύση όταν ένας είναι άρρωστος ή τραυματισμένος, οι άλλοι πιγκουίνοι στέκονται δίπλα του και τον στηρίζουν. Περπατούν μαζί του μέχρι ο ίδιος να τα καταφέρει μόνος του. Αυτό έκαναν εκείνοι για μένα».

Διαβάστε περισσότερα στο okmag.gr.