Nicole Kidman – Keith Urban: Γιόρτασαν 16 χρόνια γάμου και αυτά είναι τα μυστικά που τον διατηρούν «ζωντανό»
Κόσμος

Nicole Kidman – Keith Urban: Γιόρτασαν 16 χρόνια γάμου και αυτά είναι τα μυστικά που τον διατηρούν «ζωντανό»

Nicole Kidman – Keith Urban: Γιόρτασαν 16 χρόνια γάμου και αυτά είναι τα μυστικά που τον διατηρούν «ζωντανό»

Τι μας διδάσκει ένα ζευγάρι της σόουμπιζ για τις μακροχρόνιες σχέσεις;

Ο γάμος χρειάζεται σκληρή δουλειά,  δεν υπάρχει ζευγάρι που να έχει στην πλάτη του πολλά χρόνια γάμου και να μην το πει. Η Nicole Kidman μπορεί να παντρεύτηκε με τον Keith Urban λίγο πριν από τα 40 της αλλά 16 χρόνια μετά τον γάμο τους, εξακολουθούν να είναι από τα πιο δεμένα ζευγάρια της σόουμπιζ.  Η ιστορία τους μας δείχνει ότι, με αληθινή αγάπη και αφοσίωση, ο γάμος μπορεί να διαρκέσει ακόμα και μια ζωή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Kidman (@nicolekidman)

Ποια είναι όμως τα μυστικά που τους κρατούν μαζί;

Αλληλοϋποστηρίζονται σε δύσκολες καταστάσεις

Λίγους μήνες μετά τον γάμο τους, ο Urban μπήκε σε κέντρο απεξάρτησης από το αλκοόλ. Η Kidman τον στήριξε και ήταν δίπλα του σε όλη τη διάρκεια αυτής της δύσκολης διαδρομής. Χρόνια αργότερα, όταν η ηθοποιός έχασε τον πατέρα της και περνούσε δύσκολες στιγμές, ο Urban ήταν εκεί για εκείνη υποστηρίζοντάς την με κάθε τρόπο.

Αυτό είναι κάτι από το οποίο μπορούμε να μάθουμε όλοι. Τα υγιή ζευγάρια μπορούν πραγματικά να γίνουν πιο δυνατά σε δύσκολες στιγμές ή να διαλυθούν αν η σχέση τους δεν είναι γερή.

Αν αναγνωρίσουν ότι είναι μια δύσκολη στιγμή, συμπάσχουν και ακούνε ο ένας τις ανάγκες του άλλου τότε ξεπερνούν τις δυσκολίες.

Είναι σημαντικό να στρέφεστε ο ένας προς τον άλλο κατά τη διάρκεια των αγώνων της καθημερινότητας και να ξέρετε ότι είστε μαζί σε αυτό.

Διατηρούν τις ισορροπίες δουλειάς – οικογενειακής ζωής

Το κλειδί στον γάμο ενός τόσο προβεβλημένου ζευγαριού είναι ότι περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί είναι να μπορούν να «ξεφεύγουν» από την απαιτητική τους δουλειά.

Όταν δεν έχουν υποχρεώσεις (γυρίσματα, συναυλίες, events) κάνουν μια απλή, ήσυχη ζωή στο σπίτι τους στο Νάσβιλ, το οποίο είναι η βάση για τους ίδιους και τις δύο κόρες τους.

Όσο είναι στο σπίτι τους δεν κουβαλάνε τη δουλειά εκεί  – η Kidman πέταξε ακόμη και το γραφείο της στο σπίτι και δεν χρησιμοποιούν υπολογιστές στο κρεβάτι ή τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρά τους.

Η ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής μπορεί να είναι ένας αγώνας για όλους στις σχέσεις μας.

Είναι δύσκολο να αφήσουμε τα εργασιακά μας άγχη στην πόρτα και να διατηρήσουμε τα όρια μεταξύ της εργασίας και της ιδιωτικής μας ζωής. Αλλά είναι πολύ σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι βάζετε προτεραιότητα στη σχέση σας και βάζετε όρια, συμπεριλαμβανομένου του χρόνου που αφιερώνετε στον σύντροφό σας.

Εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους ο ένας στον άλλον

Η Kidman έχει πει ότι το ότι συνάντησε τον Urban ήταν το καλύτερο πράγμα που της συνέβη ποτέ. Είναι τυχερή που τον γνώρισε και αναγνωρίζει ότι είναι το άλλο της μισό. Ο Urban συμφωνεί, λέγοντας ότι το να παντρευτεί το σωστό άτομο είναι το μεγαλύτερο επίτευγμά του στη ζωή.
Η έκφραση ευγνωμοσύνης των συντρόφων μεταξύ τους είναι εξαιρετικά σημαντική. Αυτό συμβαίνει κυρίως γιατί δείχνει ότι νοιάζεστε και υπογραμμίζει τα θετικά στοιχεία στη σχέση σας.

Πίστη στην αληθινή αγάπη

Η Kidman λέει ότι ήξερε πολύ νωρίς στη σχέση τους ότι ο Urban ήταν ο έρωτας της ζωής της. Είναι ένας βαθιά ρομαντικός άνθρωπος και απλώς πίστευε εξαρχής ότι ήταν ο ένας και μοναδικός για εκείνη. Ευτυχώς, το ίδιο ένιωσε και ο μουσικός, που έχει δηλώσει ότι η Kidman ήταν αυτή που έψαχνε σε όλη του τη ζω».

Διατηρούν τον ρομαντισμό τους

Η Kidman γνώρισε τον Urban το 2005 και οι δύο ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά, αλλά δεν το είπαν ο ένας στον άλλον αμέσως.

Στην πραγματικότητα, ο Urban χρειάστηκε 4 μήνες για να τηλεφωνήσει στην Kidman μετά την πρώτη τους συνάντηση.

Το 2006, ο τραγουδιστής την αιφνιδίασε με λουλούδια στις 5 τα ξημερώματα στα γενέθλιά της έξω από το διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη, και ήταν αυτή η ρομαντική χειρονομία που έκανε την Kidman να θέλει να τον παντρευτεί.

Η έρευνα δείχνει ότι μια επιτυχημένη σχέση κρίνεται και στις μικρές χειρονομίες ρομαντισμού που κάνετε ο ένας στον άλλον για να δείξετε ότι στόχος σας είναι πάντα να διατηρήσετε τη φλόγα αναμένη.