Όμικρον: Αναβάλλονται τα βραβεία Grammy
Κόσμος

Όμικρον: Αναβάλλονται τα βραβεία Grammy

Όμικρον: Αναβάλλονται τα βραβεία Grammy

Η ανακοίνωση της Ακαδημίας

Η μετάλλαξη Όμικρον της Covid-19 έφερε αναστάτωση στους διοργανωτές των βραβείων Grammy.

Tελικά η Ακαδημία των βραβείων ανακοίνωσε αργά το βράδυ ότι η 64η τελετή αναβάλλεται.

Σύμφωνα με το Page Six η Ακαδημία Ηχογράφησης αναζητούσε νέο χώρο για να φιλοξενήσει την 64η ετήσια τηλεοπτική μετάδοση των βραβείων ώστε να είναι ασφαλής.

«Δυσκολεύονται να βρουν χώρο και κοιτάζουν το Hollywood Bowl επειδή είναι ανοιχτό», ανέφερε πηγή που μίλησε στον ιστότοπο.

Η τελετή αρχικά είχε προγραμματιστεί να μεταδοθεί ζωντανά από το Crypto.com Arena (πρώην Staples Center) στο Λος Άντζελες στις 31 Ιανουαρίου.

«Πρέπει να αποκλείσουν έναν χώρο για μια εβδομάδα ή για δέκα μέρες για να δώσουν χρόνο για πρόβες. Αυτή είναι τουλάχιστον η απαίτηση για το Crypto.com Arena, οπότε αυτό περιπλέκει τα πράγματα. Δυσκολεύονται να αποκλείσουν για τόσο διάστημα τον νέο χώρο», ανέφερε μία πηγή.

Μια τρίτη πηγή, περισσότερο ενημερωμένη είπε: «Σκοπεύουν να την μετακινήσουν εντελώς [την τελετή απονομής]. Κοιτάζουν παντού, και παρακολουθούν τι σχεδιάζουν να κάνουν οι υπόλοιποι διοργανωτές βραβείων, αλλά υπάρχει πολύ έντονη φημολογία ότι θα την μεταφέρουν στο Hollywood Bowl και σχεδιάζουν να κόψουν το κοινό».

Το 2021, οι διοργανωτές αναγκάστηκαν να αναβάλουν την τελετή και τις εκδηλώσεις πριν από τα Grammy, όπως το γκαλά του MusicCares και το ετήσιο bash του Clive Davis, τα οποία πραγματοποιήθηκαν μέσω Zoom.