Owen Wilson: Αρνείται να γνωρίσει τη νεογέννητη κόρη του
Κόσμος

Owen Wilson: Αρνείται να γνωρίσει τη νεογέννητη κόρη του

Owen Wilson: Αρνείται να γνωρίσει τη νεογέννητη κόρη του

Ο Owen Wilson αρνείται να γνωρίσει τη νεογέννητη κόρη του και δεν επιθυμεί κανενός είδους κηδεμονία. Aυτό έγινε γνωστό από το αμερικανικό περιοδικό UsMagazine, το οποίο επικαλούμενο πηγή προσκείμενη στον ηθοποιό, αναφέρει ότι στα χαρτιά που έχουν κατατεθεί στο δικαστήριο, ο Wilson τσέκαρε το κουτάκι των μη επισκέψεων. Ο εκπρόσωπος του 49χρονου ηθοποιού δεν έχει προβεί σε δήλωση επί του θέματος. Ο Owen Wilson έχει ήδη δύο γιους από προηγούμενες σχέσεις του, τον επτάχρονο Robert, που έχει το όνομα του πατέρα του Wilson, και τον τετράχρονο Finn, με τους οποίους έχει πολύ καλή σχέση.

Το μωρό, η νεογέννητη Lyla, είναι καρπός των περιστασιακών -μάλλον- ραντεβού του ηθοποιού με την 34χρονη Varunie Vongsvirates, την οποία γνωρίζει εδώ και 5 χρόνια. Παρά το ότι έχει κάνει τεστ πατρότητας, το οποίο απέδειξε ότι είναι ο πατέρας, αρνείται ακόμα και να δει το παιδί.  Τα νέα της γέννησης, αλλά και της εγκυμοσύνης, καθώς και το γεγονός ότι ο Wilson είναι ο πατέρας επιβεβαίωσε η ίδια η Varunie στις 7 Αυγούστου με ανάρτησή της στο Instagram, όπως αυτή που πόσταρε ενώ ήταν έγκυος, από την πρεμιέρα του Wilson όπου απαντάει θετικά σε σχόλιο για το αν ο ηθοποιός είναι ο πατέρας του παιδιού.

https://www.instagram.com/p/BmMmxipHnOH/?utm_source=ig_web_copy_link

Το όνομα του μωρού φαίνεται ότι έχει προαποφασιστεί από τη μητέρα, η οποία ανέβασε τη φωτογραφία του στο λογαριασμό της. Αυτή, λοιπόν, είναι η μικρούλα Lyla Aranya Wilson, η οποία φαίνεται να έχει πάρει τα χρώματα του πατέρα της.

https://www.instagram.com/p/Bo7tC55ha3E/?utm_source=ig_web_copy_link

Και αν αναρωτιέστε ποια είναι η Varunie και πώς μας… προέκυψε, εκτός από εξαιρετικά καλοσχηματισμένους κοιλιακούς, δηλώνει business development representative για την εταιρεία American Addiction Centers στο Los Angeles. Το κορίτσι έχει και πτυχίο από το Πανεπιστήμιο της California.

https://www.instagram.com/p/BEjnL8NEqTZ/?utm_source=ig_web_copy_link