Πριγκίπισσα Charlene του Μονακό: Η μυστηριώδης ασθένεια, οι μήνες μακριά από το παλάτι και οι φήμες για χωρισμό
Κόσμος

Πριγκίπισσα Charlene του Μονακό: Η μυστηριώδης ασθένεια, οι μήνες μακριά από το παλάτι και οι φήμες για χωρισμό

Πριγκίπισσα Charlene του Μονακό: Η μυστηριώδης ασθένεια, οι μήνες μακριά από το παλάτι και οι φήμες για χωρισμό

Φουντώνουν τα σενάρια

Η Πριγκίπισσα Charlene και ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό οδηγούνται προς το διαζύγιο; Μήπως η πρώην κολυμβήτρια που έγινε πριγκίπισσα σχεδιάζει να κρυφτεί στη Νότια Αφρική για πάντα; Τι γίνεται με τη μυστηριώδη κατάσταση της υγείας της που λέγεται ότι απαιτεί πολλαπλές θεραπείες; Όλες αυτές οι ερωτήσεις και άλλες πολλές περιστρέφονται τον τελευταίο καιρό στο διαδίκτυο.

Τελευταία δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι σχέσεις του βασιλικού ζευγαριού βρίσκονται σε «τεντωμένο σχοινί».

Μάλιστα αυτό ήταν από καιρό θέμα διεθνούς βασιλικού κουτσομπολιού, αλλά τον τελευταίο καιρό φαίνεται να επιβεβαιώνονται οι φήμες καθώς δημοσιεύθηκαν φωτογραφίες που δείχνουν τον Αλβέρτο μαζί με την πρώην ερωμένη του και το παιδί που έχουν μαζί… ενώ η Charlene είναι χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, να αναρρώνει από το χειρουργείο.

Ο γάμος που δεν ξεκίνησε καλά

Το 2011, ο Αλβέρτος – που δεν μοιάζει να έχει κληρονομήσει τίποτα από τη μητέρα του – παντρεύτηκε τη Charlene, μια κολυμβήτρια ολυμπιακού επιπέδου από τη Νότια Αφρική, αφού συναντήθηκαν στο Μονακό. Ήταν 33 και αυτός 53 όταν έγινε ο βασιλικός γάμος τους. Τώρα έχουν δύο παιδιά, δίδυμα ονόματι Gabriella και Jacques.

Αν και δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ, κυκλοφόρησαν ιστορίες τη χρονιά που παντρεύτηκαν ότι η Charlene είχε προσπαθήσει να φύγει όχι μία αλλά τρεις (3!) φορές πριν από το γάμο της με τον Αλβέρτο, ο οποίος φημολογούνταν ως ανίατος playboy. Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα Le Journal Du Dimanche, η Charlene προσπάθησε να διαφύγει στο σπίτι της στη Νότια Αφρική κρυμμένη στην πρεσβεία της χώρας όταν βρισκόταν στο Παρίσι για το νυφικό της, προσπάθησε ξανά κατά τη διάρκεια του Grand Prix του Μονακό και έκανε μια τελευταία προσπάθεια μέσω ελικόπτερο όταν (δήθεν) κατέληξε σε «συμφωνία» να προχωρήσει με το γάμο, αν και το διαβατήριο της κατασχέθηκε. Από αυτό καταλαβαίνουμε γιατί η Charlene έκλαιγε κατά τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής της και δημιουργούσε για πάντα ένα ερωτηματικό για το γάμο τους.

Όλα άρχισαν από τη φήμη για ένα ακόμα εξώγαμο τέκνο

Ο περασμένος Δεκέμβριος σημαδεύτηκε από ένα νέο όργιο φημών ότι ο Αλβέρτος έχει ένα ακόμη εξώγαμο παιδί, το οποίο, αν ισχύει, θα είναι το τρίτο του.

Αυτό που μάλλον φαίνεται να πλήγωσε την Πριγκίπισσα είναι το ενδεχόμενο αυτό το παιδί να προέκυψε από παράλληλη σχέση του Αλβέρτου ενώ έβγαινε με τη Charlene.

Μετά από αυτές τις φήμες, η επόμενη δημόσια εμφάνιση της Charlene ήταν με κούρεμα punk rock και μαύρο eyeliner σε πάρκο για ρινόκερους στην Αφρική. «Έκοψε τα μαλλιά της την ημέρα που το έμαθε», είπε ένας υπάλληλος του παλατιού στην The Post. «Ήταν μια ριζοσπαστική κίνηση που σχεδιάστηκε για να δείξει σε αυτόν και σε όλους εμάς πόσο άσχημα ένιωσε και τι φοβερά νέα ήταν αυτά – τουλάχιστον για εκείνη». Μπορεί να ήταν ο καταλύτης για την επόμενη κίνησή της.

Η «απόδραση» στην Αφρική

Η Charlene εμφανίστηκε για τελευταία φορά στο Μονακό τον Ιανουάριο και δύο μήνες αργότερα εμφανίστηκε στη Νότια Αφρική όπου, σύμφωνα με το παλάτι, λαμβάνει θεραπεία για μια «σοβαρή λοίμωξη».

Η παρατεταμένη παραμονή της στην πατρίδα της και μάλιστα μακριά από τα παιδιά της θεωρήθηκε ύποπτη.

Ωστόσο, το παλάτι θέλησε να κατευνάσει τις φήμες. Έτσι ο Αλβέρτος μαζί με τα παιδιά τους βρέθηκε πρόσφατα στη μακρινή χώρα με τη Charlene να ανεβάζει φωτογραφίες από την επίσκεψή τους.

Η Charlene  φαίνεται χλωμή, κάτι που θα μπορούσε να οφείλεται στην «τετράωρη επέμβαση υπό γενική αναισθησία» που το παλάτι αναφέρει ότι είχε κάνει δύο εβδομάδες νωρίτερα.

Η φωτογραφία σίγουρα δεν κατάφερε να σταματήσει τις φήμες. «Πόσο καιρό μπορεί η Charlene να μείνει μακριά από τα παιδιά της, τα καθήκοντά της;» αναρωτήθηκε η Telegraph.

Την ίδια στιγμή στο Μονακό, ο Αλβέρτος συμμετέχει με χαρά σε όλες τις μεγάλες εκδηλώσεις του πριγκιπάτου, όπως ο χορός των Ρόδων ή η πρόσφατη συναυλία με την Άννα Βίσση, με διαφορετική συνοδό κάθε φορά, όπως η ηθοποιός Sharon Stone…