Sara Carbonero: «Είναι η ώρα να επανέλθω και να συνεχίσω»
Κόσμος

Sara Carbonero: «Είναι η ώρα να επανέλθω και να συνεχίσω»

Sara Carbonero: «Είναι η ώρα να επανέλθω και να συνεχίσω»

Η Sara Carbonero διεγνώσθη με καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και αμέσως υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση που, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, πήγε «σύμφωνα με τον σχεδιασμό των γιατρών». Η ίδια, πλέον, επέστρεψε στο σπίτι και συγκινεί με το μήνυμά της στο Instagram.

Η 35χρονη δημοσιογράφος δημοσίευσε κάποια βάζα με λουλούδια και έστειλε το δικό της μήνυμα αισιοδοξίας, γράφοντας: «Είμαι στο σπίτι τώρα και όλα μπήκαν σε μια σειρά. Σας ευχαριστώ για τη φροντίδα και την αγάπη που μου δείξατε τις τελευταίες ημέρες. Θα ήθελα να απαντήσω σε κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά αλλά αυτό είναι αδύνατο. Τώρα είναι η ώρα να επανέλθω και να συνεχίσω. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου».

Η ασθένεια της Sara Carbonero ήρθε ημέρες μετά το έμφραγμα που υπέστη ο σύζυγός της και ποδοσφαιριστής της Πόρτο, Iker Casillas.

Δείτε την ανάρτηση της Sara Carbonero

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ya en casa y todo en orden. Muchísimas gracias por todas las muestras de cariño que he recibido estos días. Me encantaría responder una por una pero es imposible. Ahora toca ponerse fuerte y seguir. Gracias a todos de corazón.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sara Carbonero (@saracarbonero) στις