Sylvester Stallone: «Δεν πίστευα ότι θα κάνω καριέρα»
Κόσμος

Sylvester Stallone: «Δεν πίστευα ότι θα κάνω καριέρα»

Sylvester Stallone: «Δεν πίστευα ότι θα κάνω καριέρα»

Ο Sylvester Stallone ήταν ιδιαιτέρως εξομολογητικός κατά το φετινό κινηματογραφικό φεστιβάλ των Καννών, καθώς παραδέχθηκε ότι πίστευε πως δεν θα έκανε καριέρα.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στην αρχή της καριέρας του: «Όταν επιχειρούσα να βρω δουλειά σε διαφημιστικά, ο σκηνοθέτης μου έλεγε: ‘Τι λες, τι γλώσσα μιλάς;’. Κατάλαβα ότι δεν ήταν καλά τα πράγματα όταν ο Arnold Schwarzenegger μου είπε: ‘Έχεις μια προφορά’».

O Sylvester Stallone συμπλήρωσε με χιούμορ: «Εγώ απαντούσα: ‘Εγώ έχω προφορά;’. Με συγχωρείτε, τι; Ο Arnold και εγώ θα έπρεπε να ανοίξουμε μια σχολή για ορθοφωνία. Θα ήταν τέλειο!».

Τι είπε για τους ρόλους που τον σημάδεψαν;

Ο Sylvester Stallone μίλησε και για τους ρόλους που υποδύθηκε και τον στιγμάτισαν, όπως τον Rocky και τον Rambo. Για τον πρώτο ρόλο είπε: «Ο Rocky είναι διαφορετικός, είναι πιο αισιόδοξος, συνειδητοποιεί ότι δεν είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος, όμως προσπαθεί να γίνει ξεχωριστός».

Για τον ρόλο στην ταινία Rambo, ο Sylvester Stallone σχολίασε: «Ο Rambo βρίσκεται αντιμέτωπος με τη σκοτεινότερη πλευρά της φύσης με την οποία δυστυχώς πολλοί άνθρωποι ζουν μαζί διότι νιώθουν απομονωμένοι».

Ο Sylvester Stallone, μάλιστα, έκανε και μια ιδιαίτερη αποκάλυψη για την ταινία Rocky, λέγοντας: «Οι παραγωγοί ήθελαν τον Burt Reynolds, τον Robert Redford. Θα προτιμούσαν ένα καγκουρό παρά εμένα».

Δείτε σχετικό βίντεο