Θα έπαιζε η Kristen Stewart τον Τζόκερ απέναντι στον Μπάτμαν του Ρόμπερτ Πάτινσον;
Κόσμος

Θα έπαιζε η Kristen Stewart τον Τζόκερ απέναντι στον Μπάτμαν του Ρόμπερτ Πάτινσον;

Θα έπαιζε η Kristen Stewart τον Τζόκερ απέναντι στον Μπάτμαν του Ρόμπερτ Πάτινσον;

«Ας κάνουμε κάτι νέο», λέει η Stewart

Οι φαν προτείνουν στη Kristen Stewart να υποδυθεί τον Τζόκερ απέναντι από τον πρώην της Robert Pattinson που θα υποδύεται στο The Batman. Τι σκέφτεται για αυτό η ηθοποιός;

Να αναφέρουμε ότι, ο Robert Pattinson μετά από μια δεκαετία βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο με την υπερπαραγωγή για τον Batman του Ματ Ριβς. Ο Pattinson θα είναι ο τελευταίος ηθοποιός που θα ζωντανέψει τον ομώνυμο υπερήρωα της DC Comics και φυσικά αυτή η πρώτη ταινία σχεδιάστηκε ως η αρχή μιας νέας τριλογίας ταινιών Batman. Έχοντας αυτό κατά νου, υπήρξαν εκκλήσεις για την ηθοποιό του Pattinson’s Twilight, Kristen Stewart, να παίξει τον Τζόκερ στο The Batman continuity, αλλά δεν υπάρχουν πολλές ελπίδες ότι θα συμβεί αυτό.

Κατά την προώθηση της νέας της ταινίας Spencer, η Kristen Stewart ρωτήθηκε για τις σκέψεις της σχετικά με όσα ακούγονται στα social media με τους χρήστες να την θέλουν να αναλαμβάνει ρόλο στην ταινία The Joker, ακολουθώντας ηθοποιούς όπως ο Jack Nicholson, ο Heath Ledger, ο Jared Leto και ο Joaquin Phoenix. Η ηθοποιός ενημέρωσε το Variety ότι αυτό δεν είναι κάτι που την ενδιαφέρει ιδιαίτερα, λέγοντας: «Ας κάνουμε κάτι νέο».

Το να έδιναν στους κινηματογραφόφιλους το πρώτο θηλυκό Τζόκερ σε ζωντανή δράση θα ήταν σίγουρα ένας ενδιαφέρον τρόπος για τη Warner Bros και την DC να εμπλουτίσουν το franchise ταινιών του Batman. Υπάρχει όμως κάποιο προβάδισμα σχετικά με αυτό, επειδή στη συνέχεια του Flashpoint, η Μάρθα Γουέιν έγινε ο Τζόκερ μετά τη δολοφονία του γιου της Μπρους, ενώ ο Τόμας Γουέιν έγινε ο Batman αντίστοιχα. Αλλά ακόμα κι αν ο Ματ Ριβς και τα υπόλοιπα δημιουργικά μυαλά του Batman αποφασίσουν να επιλέξουν μια ηθοποιό ως Τζόκερ, προφανώς δεν θα έπρεπε να βάλουν την Kristen Stewart στη λίστα εξέτασης τους.

Ο λόγος είναι γιατί, η ηθοποιός της ταινίας Spencer θα προτιμούσε να ρίξει την υποκριτική της ενέργεια για να υποδυθεί έναν νέο χαρακτήρα που είναι συγκρίσιμα τρομακτικός με τον Τζόκερ, ο οποίος ήταν ο κύριος εχθρός του Batman για περισσότερα από 80 χρόνια.

Όπως το έθεσε η Kristen Stewart:

«Λατρεύω την ενέργεια πίσω από αυτό», είπε στο Variety, καθοδόν για μια εκδήλωση της Ακαδημίας για να προωθήσει το ρόλο της ως Πριγκίπισσα Νταϊάνα στο «Spencer», υπό τον σκηνοθέτη Pablo Larraín.

«Πραγματικά έγινε πολύ καλά. Αισθάνομαι ότι, ίσως, δεν χαζεύουμε, αλλά μου αρέσει αυτό το κέφι. Ας βρούμε κάτι άλλο. Είμαι εντελώς απογοητευμένη, δεν θέλω να υποδυθώ έναν παράξενο, τρομακτικό άνθρωπο».

Ερωτηθείς αν ήταν ένα οριστικό «όχι», η Kristen Stewartτ απαντά, «Όχι όχι, αλλά όχι το πιο ενθουσιασμένο. Ας κάνουμε κάτι νέο».