Τζούλια Ρόμπερτς: Στηρίζει έμπρακτα τους πρόσφυγες
Κόσμος

Τζούλια Ρόμπερτς: Στηρίζει έμπρακτα τους πρόσφυγες

Τζούλια Ρόμπερτς: Στηρίζει έμπρακτα τους πρόσφυγες

Την έμπρακτη στήριξή της στους πρόσφυγες προσέφερε η διάσημη ηθοποιός Τζούλια Ρόμπερτς μέσω ενός φιλανθρωπικού καταστήματος που άνοιξε στο Λονδίνο, όπου οι πελάτες του μπορούν να αγοράζουν τρόφιμα, ρούχα και ακόμα και εκπαίδευση για τους πρόσφυγες σε κάθε γωνιά του κόσμου.

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας “Pretty Woman” βοήθησε στην όλη προσπάθεια επιλέγοντας να φορέσει ένα μπλουζάκι ‘Choose Love’ στο κόκκινο χαλί, σε πολλές εκδηλώσεις και αναρτώντας στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες και βίντεο, ενώ το δοκιμάζει.

Το κατάστημα «Choose Love», μια πρωτοβουλία της φιλανθρωπικής οργάνωσης Help Refugees, άνοιξε στην Carnaby Street, στη βρετανική πρωτεύουσα, ενώ ένα δεύτερο κατάστημα αναμένεται να ανοίξει στο West Broadway, στη Νέα Υόρκη.

«Έρχεσαι και αγοράζεις μια κουβέρτα ή ένα σωσίβιο και φεύγεις χωρίς να τα παίρνεις μαζί σου, νιώθοντας, όμως, απλά ένα πραγματικό αίσθημα ζεστασιάς και αγάπης» δήλωσε ο Τζόσι Νότον, ο διευθύνων σύμβουλος της φιλανθρωπικής οργάνωσης.

Σύμφωνα με τη “Help Refugees”, όλα τα χρήματα που συγκεντρώνονται πάνε σε προγράμματα για τους πρόσφυγες, ενώ ο χώρος του καταστήματος δόθηκε δωρεάν και το προσωπικό του είναι εθελοντές.

Πέρισυ, το κατάστημα στο Λονδίνο, το οποίo θα παραμείνει ανοικτό έως τον Ιανουάριο, συγκέντρωσε περισσότερες από 750.000 λίρες.