Χρήστος Μάστορας – Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Νυχτερινή έξοδος για το ζευγάρι
TV Gossip

Χρήστος Μάστορας – Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Νυχτερινή έξοδος για το ζευγάρι

Χρήστος Μάστορας – Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Νυχτερινή έξοδος για το ζευγάρι

Πού τους απαθανάτισε ο φακός;

Στο νυχτερινό κέντρο NOX, όπου εμφανίζεται η Μαρινέλλα – μαζί με την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Στέλιο Διονυσίου– βρέθηκε την Τετάρτη 17 Απριλίου ο frontman του συγκροτήματος Μέλιssεs μαζί με τη σύντροφό του και συνεργάτες του.

«Ο Χρήστος ήταν προσκεκλημένος της Μαρινέλλας. Τη θαυμάζει απεριόριστα και ήταν η πρώτη φορά που την έβλεπε από κοντά στη σκηνή. Ενθουσιάστηκε. Κατά τη διάρκεια του προγράμματός της, πολλές φορές σηκώθηκε και τη χειροκρότησε όρθιος» αποκαλύπτει πηγή στο περιοδικό.

Το επόμενο βράδυ, Πέμπτη 18 Απριλίου, η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού και ο Χρήστος Μάστορας δείπνησαν σε στενό κύκλο στο εστιατόριο The Twenty One στην Κηφισιά. «Είπαμε πολλά που δεν λέγονται. Είπαμε όμως και πολλά που τραγουδιούνται. Κυρία Μαρινέλλα, σας ευχαριστώ για τη ζεστασιά με την οποία με αγκαλιάσατε.

Σας δίνω υπόσχεση ότι θα βάλω τα δυνατά μου να είμαι αντάξιος της εμπιστοσύνης του μεγαλείου σας και ονειρεύομαι να βρεθώ δίπλα σας on stage» επισήμανε ο τραγουδιστής μέσω Instagram.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΟΚ!, ο Χρήστος Μάστορας δέχτηκε πρόταση να συμμετάσχει σε μια επικείμενη μεγάλη συναυλία της Μαρινέλλας και ανυπομονεί να βρεθεί μαζί της στη σκηνή. Παράλληλα, ο ίδιος ετοιμάζεται για το κινηματογραφικό του ντεμπούτο, καθώς στη νέα φιλόδοξη παραγωγή της Tanweer που θα ζωντανέψει τη μυθιστορηματική ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη θα ενσαρκώσει τον εμβληματικό Έλληνα λαϊκό τραγουδιστή. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν λίγο μετά το Πάσχα.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη στα περίπτερα