Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Η ανάρτηση για την επιστροφή του στο θέατρο – «Η συγκίνηση είναι πολύ μεγάλη»
TV Gossip

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Η ανάρτηση για την επιστροφή του στο θέατρο – «Η συγκίνηση είναι πολύ μεγάλη»

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Η ανάρτηση για την επιστροφή του στο θέατρο – «Η συγκίνηση είναι πολύ μεγάλη»

Όσα εξομολογήθηκε στο Instagram

Πιο χαρούμενος από ποτέ είναι ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης αφού μετά την περιπέτεια υγείας του επέστρεψε ξανά στο θέατρο.

Ο ηθοποιός συμμετέχει στην καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης, Μπαμπάδες με ρούμι, και ήθελε να μοιραστεί τη χαρά του στο Instagram.

«Η συγκίνηση μου είμαι πολύ μεγάλη…επέστρεψα στη σκηνή με τους Μπαμπάδες σε γεμάτα θέατρα με γέλια και χαρές! Η περιοδεία μας σε πλήρη εξέλιξη. Σήμερα Τετάρτη στο Κιλκίς ,11-12/7 στο Δάσος στη Θεσσαλονικη,13-14/7 στο Αλκαζάρ στη Λάρισα, και μετά Έδεσσα, Βέροια ,Σέρρες, Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή κλπ. Το πρόγραμμα των παραστάσεων είναι σε προηγούμενη ανάρτηση ,αλλά και στο more.gr. Καλή αντάμωση λοιπόν! Σας ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μου για την αγάπη και τις ευχές σας!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Chatzipanagiotis (@christos_chatzipanagiotis)

Δανάη Μπάρκα: Η αναφορά της στην περιπέτεια υγείας του Χατζηπαναγιώτη – «Φοβήθηκα, τρόμαξα, σοκαρίστηκα»

Όσα είχε πει για την περιπέτεια υγείας του

Σε συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου, ο ηθοποιός είχε μοιραστεί ό,τι συνέβη με την υγεία του και πώς κατάφεραν οι γιατροί να τον σώσουν.

«Ένα βράδυ άρχισα να πονάω, ευτυχώς όλα λειτούργησαν υπέρ μου και δεν ήμουν μόνος μου. Η Βίκυ ήταν επάνω και μιλούσαμε στο τηλέφωνο, σε τριπλή επικοινωνία, με τη φίλη μας Ελένη Κούρκουλα για την παράσταση.

Ξαφνικά τους είπα “παιδιά, δεν αισθάνομαι καλά”. Δεν κατάλαβαν στην αρχή ότι είναι κάτι σοβαρό αλλά εγώ είχα αρχίσει να αισθάνομαι πολύ άσχημα.

Τους είπα πως “δεν είμαι καλά, σβήνω”, ευτυχώς η Ελένη είπε “πάρτε αμέσως το 166”, το 166 ήρθε πολύ γρήγορα και με πήγαν στο νοσοκομείο πολύ γρήγορα.

Εκτός από το έμφραγμα, έπαθα και δυο ανακοπές. Δηλαδή έπαθα μια ανακοπή στο σπίτι, από την οποία επέστρεψα πολύ γρήγορα στα χέρια της Βίκυς και έπαθα μια δεύτερη ανατροπή στο νοσοκομείο.

Ευτυχώς μου έκαναν ΚΑΡΠΑ εκεί οι γιατροί, με επανέφεραν και άρχισα να τρέχω κανονικά.

Άρχισαν με ένα φορείο να με τρέχουν προς το χειρουργείο, μου έλεγε η γιατρός “πάθατε ανατροπή” και εγώ άκουγα όλο το All tha jazz στο κεφάλι μου… Bye bye, love.

Να πω όμως και αυτό γιατί είναι μια ομολογία που οφείλω να την κάνω. Σε όλη τη διάρκεια και στο ασθενοφόρο και στο νοσοκομείο, για να είμαι ήρεμος, προσευχόμουν.

Έλεγα δηλαδή την προσευχή που λέω κάθε μέρα και στο θέατρο και στο σπίτι μου. Αυτό μου δημιουργεί μια ηρεμία και αυτό πραγματικά με βοήθησε πάρα πολύ».

Διαβάστε επίσης

Η αποκάλυψη που έκανε ο Snik: «Πρόκειται να παντρευτούμε με τη γυναίκα μου»