Χρύσα Μπανδέλη – Τάσος Ξιαρχό: Ο λόγος που «ναυάγησε» η συνεργασία τους – Αποκλειστικό υλικό από το νέο της βιντεοκλίπ
TV Gossip

Χρύσα Μπανδέλη – Τάσος Ξιαρχό: Ο λόγος που «ναυάγησε» η συνεργασία τους – Αποκλειστικό υλικό από το νέο της βιντεοκλίπ

Χρύσα Μπανδέλη – Τάσος Ξιαρχό: Ο λόγος που «ναυάγησε» η συνεργασία τους – Αποκλειστικό υλικό από το νέο της βιντεοκλίπ

Πλέον μιλάει μαζί του ο δικηγόρος της

Μολονότι τον Σεπτέμβριο η συνεργασία τους ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, τα πράγματα φαίνεται πως πήραν μια εντελώς διαφορετική τροπή. Ο λόγος για την Χρύσα Μπανδέλη και τον Τάσο Ξιαρχό.

O χορογράφος -ύστερα από πρόταση της τραγουδίστριας- συμφώνησε να σκηνοθετήσει το νέο της βιντεοκλίπ, με τίτλο Να περνάτε καλά.

Πράγματι, τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν τέλη Σεπτέμβρη, μια μόλις μέρα πριν αναχωρήσει ο Τάσος Ξιαρχό για τον Άγιο Δομίνικο, προκειμένου να συμμετάσχει στο reality I’ m a celebrity, get me out of here.

Κατά τη διάρκεια, όμως, της απουσίας του Τάσου Ξιαρχό, όταν ήρθε η στιγμή να γίνει το μοντάζ του βιντεοκλίπ, τα πλάνα που άφησε πίσω του ο χορογράφος ήταν στην πλειοψηφία τους κουνημένα και μη ωφέλημα, ώστε να βγει ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Αυτό είχε σαν συνέπεια την καθυστέρηση της κυκλοφορίας του τραγουδιού, αλλά και τα εκ νέου γυρίσματα του βιντεοκλίπ. Όταν πλέον επέστρεψε ο Τάσος Ξιαρχό στην Αθήνα και έμαθε τι ακριβώς είχε συμβεί, δήλωσε στην εκπομπή Super Κατερίνα πως θα μπει ο ίδιος στο μοντάζ και θα παραδώσει το βιντεοκλίπ στη Χρύσα Μπανδέλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ, αυτό δεν συνέβη ποτέ. Ο Τάσος Ξιαρχό δεν παρέδωσε το βιντεοκλίπ, παρότι είχε λάβει ήδη την αμοιβή του πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο, με αποτέλεσμα η τραγουδίστρια να συμβουλευθεί δικηγόρο, ο οποίος έχει ήδη επικοινωνήσει με τον χορογράφο, προκειμένου να βρεθεί μια λύση και κατά τρόπο τινά να αποζημιωθεί η Χρύσα Μπανδέλη για όλη αυτή την ταλαιπωρία που υπέστη.

Επιθυμία της τραγουδίστριας είναι να βρεθεί μια εξωδικαστική λύση όσον αφορά την «άκαρπη» συνεργασία της με τον Τάσο Ξιαρχό. Διαφορετικά, θα κινηθεί με κάθε νόμιμο μέσο, ώστε να διεκδικήσει τα χρήματα που έδωσε στον χορογράφο για ένα βιντεοκλίπ που στην ουσία δεν υπήρξε ποτέ τελικό αποτέλεσμα, καθώς δεν πρόκειται να το δούμε.

Αποκλειστικό υλικό από το νέο βιντεοκλίπ της Χρύσας Μπανδέλη

Μόλις την Τετάρτη 13/12, η Χρύσα Μπανδέλη πραγματοποίησε εκ νέου τα γυρίσματα του videoclip, για το τραγούδι «Να περνάτε καλά», το οποίο θα κυκλοφορήσει από την New Air Music μέσα στις επόμενες ημέρες.

Μάλιστα, το Ζnews βρέθηκε στα γυρίσματα και εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες. Την σκηνοθεσία ανέλαβε ο ταλαντούχος Danny Ntarlas.