Ζέτα Δούκα: «Ο γάμος είναι μια σύμβαση που δεν με αφορά»
TV Gossip

Ζέτα Δούκα: «Ο γάμος είναι μια σύμβαση που δεν με αφορά»

Ζέτα Δούκα: «Ο γάμος είναι μια σύμβαση που δεν με αφορά»

Η πρώτη δήλωση της ηθοποιού μετά τον χωρισμό της το καλοκαίρι

Στην πρεμιέρα της παράστασης «Σκηνές από έναν γάμο» με τη Μαρίνα Ασλάνογλου και τον Νίκο Ψαρρά βρέθηκαν πολλοί ηθοποιοί, μεταξύ των οποίων και η Ζέτα Δούκα, και απάντησαν σε ερωτήσεις περί γάμου.

Η ηθοποιός για πρώτη φορά αναφέρθηκε εμμέσως στη δική της σχέση με τον Μιχάλη Χατζηαντωνά που έληξε το καλοκαίρι μετά από 10 χρόνια και ένα παιδί. Το ζευγάρι δεν είχε παντρευτεί.

«Τι πιστεύετε ότι πιστεύω για τον γάμο; Για μένα ο γάμος είναι μία σύμβαση που δεν με αφορά. Δεν έχει να κάνει με τα χαρτιά και τις υπογραφές αλλά πόσο θέλεις να είσαι εκεί. Υπό συνθήκες μπορεί να γίνουν τα πάντα» ανέφερε για την απιστία και αν τη συγχωρεί. Επιπλέον αρνήθηκε να σχολιάσει την επιστροφή Κιμούλη στο θέατρο με τον οποίο έχει ανοιχτούς δικαστικούς λογαριασμούς. Παράλληλα αποκάλυψε ότι τη νέα σεζόν θα είναι σε τηλεοπτική σειρά.

Ο Νίκος Ψαρράς δήλωσε ότι οι σχέσεις περνάνε από κύματα, ότι είναι πολύ καλός μπαμπάς και σύζυγος και πως η σύζυγός του κάνει πίσω στους τσακωμούς γιατί έχει υπομονή και τον αγαπάει.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη αποκάλυψε ότι με τον σύζυγό της τσακώνονται για την οδήγησή της γιατί δεν του αρέσει ο τρόπος που οδηγεί.