Ζέτα Μακρυπούλια: «Να φροντίζετε και να αγαπάτε τον εαυτό σας με κάθε κόστος»
TV Gossip

Ζέτα Μακρυπούλια: «Να φροντίζετε και να αγαπάτε τον εαυτό σας με κάθε κόστος»

Ζέτα Μακρυπούλια: «Να φροντίζετε και να αγαπάτε τον εαυτό σας με κάθε κόστος»

Η ανάρτησή της στο Instagram

Στο πιο όμορφο και εξωτικό μέρος θέλησε να κάνει την Πρωτοχρονιά της η Ζέτα Μακρυπούλια και μοιράστηκε τις πιο όμορφες φωτογραφίες.

Η ηθοποιός αποφάσισε να την βρει η νέα χρονιά στη Ζανζιβάρη μιας και η φύση αλλά και το καλοκαίρι είναι κάτι που λατρεύει και το έχει αναφέρει αρκετές φορές μέσα από αναρτήσεις της.

«Αποφάσισα φέτος ο νέος χρόνος να με βρει στη φύση που τόσο αγαπώ και στην εποχή που αγαπώ, το καλοκαίρι! Αυτό θα σας ευχηθώ για το 2024.

Να κάνετε αυτό που επιθυμεί η ψυχή σας και μόνο! Να φροντίζετε και να αγαπάτε τον εαυτό σας, όπως ακριβώς το κάνετε, με κάθε κόστος, για τα αγαπημένα πρόσωπα! Καλή Χρονιά!».

Σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε αναφερθεί στο πόσο είχε πιέσει τον εαυτό της στο παρελθόν και πλέον κοιτάει την ψυχική της υγεία.

«Πάνω από τα πάντα είναι η ψυχική μου υγεία. Είναι πάνω από όλα γιατί χτύπησε καμπανάκι. Χτύπησε ένα ισχυρό καμπανάκι προ κόβιντ και ήμασταν στη δίνη των συνεντεύξεων.

Έπαθα πανικό. Η δεύτερη κρίση πανικού που έπαθα. Η πρώτη ήταν πάνω στην σκηνή και ξαφνικά ένιωσα και άκουσα ένα κρακ και ξαφνικά άρχισα να τρέμω πάνω στην σκηνή.

Η πρώτη φορά που χρειάστηκε να ζητήσω βοήθεια ήταν αυτή».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @zeta_makripoulia_official

Διαβάστε επίσης

Μιχάλης Χατζηγιάννης για Ζέτα Μακρυπούλια: «Κάθε χωρισμός δεν μπορεί να τελειώσει χωρίς πόνο»