Ζήνα Κουτσελίνη: Συνάντηση «κορυφής» με τη Μαρία Λόη στο Μανχάταν
TV Gossip

Ζήνα Κουτσελίνη: Συνάντηση «κορυφής» με τη Μαρία Λόη στο Μανχάταν

Ζήνα Κουτσελίνη: Συνάντηση «κορυφής» με τη Μαρία Λόη στο Μανχάταν

Η ανάρτηση της παρουσιάστριας στο Instagram

Ένα όνειρο ζωής κατάφερε να εκπληρώσει αυτό το καλοκαίρι η Ζήνα Κουτσελίνη, που δεν είναι άλλο από το ταξίδι της στην Αμερική.

Μαζί με την οικογένειά της περνούν τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, με τη χαρά της να είναι απερίγραπτη.

Μεταξύ άλλων, είχε και μια συνάντηση με την γνωστή σεφ, Μαρία Λόη, την οποία και γνωρίσαμε μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές τα προηγούμενα χρόνια.

Το εστιατόριο της στο κέντρο του Μανχάταν! Το φαγητό της ασυναγώνιστο. Η ελληνική σημαία κυματίζει εκεί ακριβώς που ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο και την Αμερική γευματίζουν!

Μας ξενάγησε στο κέντρο του Μανχάταν και όπου περνούσαμε φώναζαν «γεια σου Μαρία» . Την αγαπούν στη χώρα της Ελευθερίας! Η Μαρία εκπλήρωσε και εκπληρώνει τα όνειρα της…

Ζήσαμε ωραίες στιγμές με πολλές τούρτες! Θα τα πούμε σύντομα #staytuned #marialoi #newyork #manhatan #food @chefmarialoi

Το βιβλίο της Βέφας στα χέρια της έχει τη δική του ιστορία όπως και η φωτογραφία που είμαι μόνη μου είναι τραβηγμένη από την ίδια», γράφει στην ανάρτησή της η Ζήνα Κουτσελίνη.

Διαβάστε επίσης

Ζήνα Κουτσελίνη: «Εκπλήρωσα οικογενειακά ένα όνειρο ζωής»