Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Είμαι ζωντανή! Είμαι υγιής. Ντροπή τους! Με λένε Ζωζώ. Δηλαδή, δύο φορές ζω!»
TV Gossip

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Είμαι ζωντανή! Είμαι υγιής. Ντροπή τους! Με λένε Ζωζώ. Δηλαδή, δύο φορές ζω!»

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Είμαι ζωντανή! Είμαι υγιής. Ντροπή τους! Με λένε Ζωζώ. Δηλαδή, δύο φορές ζω!»

Ιδιαίτερα εκνευρισμένη η «βασίλισσα της νύχτας» με τις συζητήσεις που γίνονται γύρω από το όνομά της, μετά την περιπέτεια της υγείας της

Μία αιφνίδια περιπέτεια με την υγεία της αντιμετώπισε η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο τώρα είναι καλά και περιμένει να πάει ειξιτήριο και να επιστρέψει στο σπίτι της.

Η «βασίλισσα της νύχτας» μίλησε στην εφημερίδα Espresso και στον Γιάννη Αρμουτίδη και απάντησε και στα όσα γράφτηκαν για το θέμα της κληρονομιάς της, τη στιγμή που εκείνη πάλευε για την υγεία της.

«Το έχω πει και σε προηγούμενες συνεντεύξεις μου, το λέω και τώρα, ότι καλύτερο από συγγενείς και οικογένειά μου είναι η Σταυρίνα (σ.σ. Ευστρατιάδη) και ο Χάρης (σ.σ. Αργυρός)! Οτιδήποτε άλλο ακούγεται και γράφεται δεν είναι αληθινό. Οι δημοσιεύσεις που σήμερα επαναλαμβάνονται αναφέρονται σε δηλώσεις που είχα κάνει δέκα χρόνια πριν. Τον καιρό του Νώε! Από τότε έως σήμερα άλλαξαν πολλά και ήρθαν στα πράγματα τα πάνω κάτω. Όταν έκανα εκείνες τις δηλώσεις, δεν είχε καν καεί το σπίτι στην Κινέττα. Η ζωή μου ήταν διαφορετική και τίποτα από αυτά που συμβαίνουν δεν είχαν συμβεί.

Αυτές τις ημέρες που βρέθηκα στο νοσοκομείο τα δύο μου αγαπημένα πρόσωπα, η Σταυρίνα και ο Χάρης, δεν έλειψαν δευτερόλεπτο από κοντά μου. Ασφαλώς ο αγαπημένος της ζωής και της καρδιάς μου είναι ο Πύρρος μου Με χαρά περιμένω τη στιγμή που θα επιστρέψω σπίτι μου και στην καθημερινότητά μου» δήλωσε η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Για το θέμα των κληρονόμων που έχει συζητηθεί, τόνισε: «Καταρχάς δεν θα έπρεπε να γράφονται τέτοια πράγματα. Είμαι ζωντανή! Είμαι υγιής, ξεπέρασα την αιφνίδια περιπέτεια της υγείας μου, ενώ κάποιοι θέλησαν να με παρουσιάσουν προ του τέλους. Ντροπή τους! Με λένε Ζωζώ. Δηλαδή, δύο φορές ζω. Και δεν έχω σκοπό να μιλήσω για κληρονόμους, παρά μόνο για ανθρώπους που τους έχω οικογένειά μου. Την Σταυρίνα και τον Χάρη μου, που δεν έφυγαν λεπτό από κοντά μου και τον αγαπημένο της ζωής μου, τον Πύρρο μου».

Διαβάστε ακόμα

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Πότε θα πάρει εξιτήριο; Τα πλάνα από τις πρόβες λίγο πριν λιποθυμήσει