Ανδρέας Πασπάτης: «Σόλο» stand up comedy στο Άβατον τις Παρασκευές του Φλεβάρη και του Μάρτη
Uncategorized

Ανδρέας Πασπάτης: «Σόλο» stand up comedy στο Άβατον τις Παρασκευές του Φλεβάρη και του Μάρτη

Ανδρέας Πασπάτης: «Σόλο» stand up comedy στο Άβατον τις Παρασκευές του Φλεβάρη και του Μάρτη

Ο κωμικός Ανδρέας Πασπάτης έρχεται με τη νέα του, εντελώς solo, Stand up Comedy παράσταση, με τίτλο «Σόλο».

Ο Ανδρέας είναι stand up κωμικός και γράφει τα κείμενά του solo, ανεβαίνει solo στη σκηνή και παρουσιάζει την παράστασή του, που είναι ένα stand up comedy solo. Επίσης έχει έναν σκύλο στο σπίτι, που τον λένε Σόλο. Στην ερώτηση: “Ποιος είναι ο αγαπημένος σου χαρακτήρας από το Star Wars;” απαντά ο Τσουμπάκα… επειδή είναι συνέχεια με τον Han Solo.

O Ανδρέας Πασπάτης ασχολείται επαγγελματικά με το Stand Up Comedy από το 2007. Μετράει συνεχείς παραστάσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις του Comedy Central στο Λονδίνο και οι solo του παραστάσεις, “Τσάι Party” και “Διαβάστηκε”, παρουσιάστηκαν με μεγάλη επιτυχία το 2017-2018, και το 2019 μέχρι και το 2022, αντίστοιχα, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, επαρχία και εξωτερικό.

Διοργάνωσε και συμπαρουσίασε το 2015 το πρώτο Stand Up Comedy Battle, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, και το 2016 το πρώτο ζωντανό Comedy Talk Show “The Comedians”. Ακόμα, έχει πάρει μέρος σε διοργανώσεις όπως το «Stand up for U», διάφορα TEDx, και αποτέλεσε παρουσιαστής του 20ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.

Είναι ιδρυτής και έχει υπάρξει πρόεδρος του Brunel University Comedy Society (London) και διοργανωτής του Φεστιβάλ Κωμωδίας Θεσσαλονίκης και Thessaloniki Open Mic.

Κάθε Παρασκευή του Φεβρουαρίου και του Μαρτίου

Θέατρο Άβατον, Ευπατριδών 3 Κεραμεικός

Έναρξη: 21:30

Διάρκεια: 70’

Εισιτήρια προπωλούνται μέσω viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του: (Public, Wind, Media Markt, βενζινάδικα Shell, BP, EKO, Metro, My Market)

Tickets link: https://www.viva.gr/tickets/theater/andreas-paspatis-solo-kathe-paraskeui-sto-theatro-abaton/

Τιμές εισιτηρίων:

Early bird: €10
Γενική είσοδος: €12

Ειδική Τιμή εισιτηρίου Θέασης (Α.με.Α. / άνεργοι / φοιτητές / ειδικές κατηγορίες με την επίδειξη της αντίστοιχης κάρτας): 10€

Production: HAH Comedy / TMR Entertainment Group