Τόνια Σωτηροπούλου: Έτσι γιόρτασε τα γενέθλιά της!
Ελλάδα

Τόνια Σωτηροπούλου: Έτσι γιόρτασε τα γενέθλιά της!

Τόνια Σωτηροπούλου: Έτσι γιόρτασε τα γενέθλιά της!

Τι δώρο της έκανε ο Κωστής Μαραβέγιας;

Τα γενέθλιά της είχε χτες η Τόνια Σωτηροπούλου και τα γιόρτασε με τον πιο χαριτωμένο τρόπο.

Η ηθοποιός φόρεσε τη στέκα της Minnie και έσβησε τα κεράκια της σε μια τούρτα που είχε επάνω μια φωτογραφία της και τις λέξεις “Καραντίνα Αγάπης”.

Όλη την ημέρα χτες η γλυκιά Τόνια δεν σταμάτησε να λαμβάνει ευχές και μηνύματα αγάπης από φίλους και συνεργάτες, αρκετά από τα οποία μοιράστηκε και σε stories στο Instagram.

Εκεί ανέβασε και το δώρο που της έκανε ο αγαπημένος της, Κωστής Μαραβέγιας, ένα υπέροχο μπουκέτο με λουλούδια.

Κλείνοντας τα 33 χρόνια, η ηθοποιός γέμισε με όμορφα συναισθήματα και άδραξε την ευκαιρία εκφράσει τη βαθιά ευγνωμοσύνη της για όλη την αγάπη που έχει λάβει μέχρι σήμερα, αλλά και να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας προς όλον τον κόσμο.

“33 . Χρόνια πάνω στη γη! Τι ωραία ! Είμαι τόσο χαρούμενη και τόσο ευγνώμων για όλα όσα έχω δει, για όλα τα ταξίδια μου, τις χαρές, τις λύπες, πάνω από όλα την αγάπη και τους ανθρώπους μου ! Ευχαριστώ από καρδιάς για όλες τις ευχές και την άπειρη αγάπη ! Τα έχω πάει καλά ! Αγαπώ πολύ και μ΄αγαπούν πολύ !
Να χαίρεστε την κάθε μέρα πάνω στη γη με τις ευκολίες και τις δυσκολίες της ! Κάθε ανάσα είναι ένα μεγάλο δώρο ! Ευχαριστώ βαθειά και αληθινά”, έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε, στην οποία τη βλέπουμε χαμογελαστή να κρατά την τούρτα της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

33 . Χρόνια πάνω στη γη! Τι ωραία ! Είμαι τόσο χαρούμενη και τόσο ευγνώμων για όλα όσα έχω δει , για όλα τα ταξίδια μου , τις χαρές , τις λύπες , πάνω από οοοολα την αγάπη και τους ανθρώπους μου ! Ευχαριστώ από καρδιάς για όλες τις ευχές και την άπειρη αγάπη ! Τα έχω πάει καλά ! Αγαπω πολύ και μ’αγαπούν πολύ ! Να χαίρεστε την κάθε μέρα πάνω στη γη με τις ευκολίες και τις δυσκολίες της ! Κάθε ανάσα είναι ένα μεγάλο δώρο ! Ευχαριστώ βαθειά και αληθινά ! #happybirthdaytome #33 #aliveandwell

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη toniasotiropoulou (@toniasotiropoulou) στις