Βασιλική Μιλλούση: “Μετά τους Ολυμπιακούς θα κάνουμε τον θρησκευτικό γάμο”
Ελλάδα

Βασιλική Μιλλούση: “Μετά τους Ολυμπιακούς θα κάνουμε τον θρησκευτικό γάμο”

Βασιλική Μιλλούση: “Μετά τους Ολυμπιακούς θα κάνουμε τον θρησκευτικό γάμο”

Τα στάδια της εγκυμοσύνης από τα οποία πέρασε…ο Λευτέρης Πετρούνιας!

Η Βασιλική Μιλλούση μίλησε στο Happy Day για την περίοδο της εγκυμοσύνης της, για πρώτη φορά μετά τον ερχομό της κόρης της.

Η πρωταθλήτρια ενόργανης γυμναστικής ήταν από τις τυχερές καθώς πήρε μόλις 9 κιλά και ήδη έχει χάσει τα 7, πράγμα στο οποίο συνέβαλε η γυμναστική που έκανε ακόμα και όταν εγκυμονούσε.

Αποκάλυψε πως ήταν κοινή επιθυμία της μαζί με τον σύζυγό της Λευτέρη Πετρούνια ένα παιδάκι και όπως φάνηκε, η ζωή δεν άργησε να τους το φέρει.

Προς το παρόν είναι ακόμα αρκετά απασχολημένη με την κορούλα της για να σκεφτεί να κάνει και δεύτερο παιδί άμεσα, αλλά μια μεγάλη οικογένεια είναι στα πλάνα της.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι από τους συντρόφους εκείνους, που ταυτίστηκαν τόσο με την εγκυμονούσα μαμά που εκδήλωσαν και οι ίδιοι συμπτώματα εγκυμοσύνης… Η Βασιλική αποκάλυψε πως ενόσω ήταν έγκυος ο Λευτέρης, ανακατευόταν, πεινούσε και έτρωγε όσο εκείνη!

“Του λέω εγώ είμαι έγκυος, όχι εσύ! Μα δεν ξέρω επηρεάζομαι νομίζω ότι περνάω ό,τι κι εσύ”, της απάντησε ο χρυσός Ολυμπιονίκης.

Τέλος η ευτυχισμένη μαμά δεν έκρυψε την επιθυμία της να ντυθεί νυφούλα πλάι στον αγαπημένο της, αποκαλύπτοντας πως ο θρησκευτικός τους γάμος θα πραγματοποιηθεί μαζί με την βάπτιση της Σοφίας τους, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.

https://streamable.com/j47d1