Φθινοπωρινά items που θα σου χρησιμεύσουν και τον χειμώνα
Beauty & Fashion

Φθινοπωρινά items που θα σου χρησιμεύσουν και τον χειμώνα

Φθινοπωρινά items που θα σου χρησιμεύσουν και τον χειμώνα

H Bάλια κάνει τις πιο fashionable προτάσεις!

Υπάρχουν κάποια κομμάτια στην ντουλάπα μας που κυριάρχησαν τη φθινοπωρινή περίοδο. Πουκάμισα, τζιν σορτσάκια ή φούστες ακόμη και τα αγαπημένα μας λευκά sneakers που τόσο την άνοιξη όσο και το φθινόπωρο, πρωταγωνίστησαν και φέτος.

Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν, με τα πουκάμισα. Εάν έχεις μια αγάπη στα πουκάμισα, όπως εγώ, δεν υπάρχει κανένας λόγος να τα αποχωρήσεις τώρα που χειμώνιασε πλέον. Φορώντας τα μέσα από πουλόβερ, μέσα από φορέματα ή ακόμη και πάνω από μπλουζάκια ζιβάγκο.

Τζιν σορτς ή και φούστες. Πολύ μεγάλη τάση φέτος, ειδικά οι τζιν φούστες. Μην τις κρύψεις λοιπόν βαθιά στην ντουλάπα σου. Τόλμησε να τις φορέσεις με το αγαπημένο σου αρβυλάκι ή με τις μπότες σου παρέα με ένα οπακ μαύρο καλσόν η ένα καλσόν με διαφορά μικρά σχέδια πάνω.

Sneakers λευκά. Εντάξει μην τα λέμε ξανά! Για μένα το λευκό είναι το απόλυτο χειμερινό χρώμα. Γνωρίζω πως στο μυαλό σου το λευκό ισοδυναμεί περισσότερο με καλοκαιρινούς και ανοιξιάτικους μήνες αλλά είναι καιρός να καταρρίψεις αυτό τον μύθο στο κεφάλι σου. Τόλμησε να φορέσεις λοιπόν το ολόλευκο sneakers σου ακόμα και τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα.