Κεφάλαιο “ψεύτικες βλεφαρίδες”: Πώς τις συντηρούμε;
Beauty & Fashion

Κεφάλαιο “ψεύτικες βλεφαρίδες”: Πώς τις συντηρούμε;

Κεφάλαιο “ψεύτικες βλεφαρίδες”: Πώς τις συντηρούμε;

Η Βάλια ξέρει και μοιράζεται τα μυστικά της!

Σίγουρα ένα έντονο μάτι είναι το 50% ενός εντυπωσιακού μακιγιάζ. Για να το πετύχουμε αυτό απαραίτητο συστατικό -εκτός από τις σκιές- είναι και οι ψεύτικες βλεφαρίδες.

Ωραίες και οι φυσικές με αρκετή ποσότητα μάσκαρας, αλλά για να λέμε την αλήθεια η χρήση ψεύτικων βλεφαρίδων θεωρείται απαραίτητη, για εμένα τουλάχιστον που τους έχω αδυναμία.

Τονίζουν ακόμη περισσότερο το βλέμμα, δίνουν ένταση και σε κάνουν να νιώθεις κι εσύ ακόμα πιο «wow», βρε παιδί μου, ας μην κρυβόμαστε!

Είναι βέβαια ένα προϊόν που κοστίζει γιατί ναι, για να πετύχεις ωραίο αποτέλεσμα πρέπει η ποιότητα της βλεφαρίδας να είναι καλή, από φυσική τρίχα.

Ρωτώντας λοιπόν τους ειδικούς έμαθα πώς να καθαρίζουμε τις βλεφαρίδες μας ώστε να μπορούμε να τις φοράμε ξανά και ξανά και να μοιάζουν σαν καινούργιες, γλιτώνοντάς μας και χρήματα αλλά και από τον κίνδυνο μόλυνσης στα μάτια μας.

Πώς συντηρούμε τις ψεύτικες βλεφαρίδες μας;

Αφαιρείς με ένα τσιμπιδάκι την κόλλα από την βάση της βλεφαρίδας.

Τοποθετείς τις βλεφαρίδες ανάμεσα σε δυο βαμβάκια αφού πρώτα τα έχεις εμποτίσει με νεράκι Micellaire. Έτσι θα απαλλαγείς εντελώς από οποιαδήποτε υπολείμματα μάσκαρας ή κόλλας που έχουν επάνω.

Τόσο απλό!