Valia’s tips: Πώς θα παρατείνεις το μαύρισμα του καλοκαιριού;
Beauty & Fashion

Valia’s tips: Πώς θα παρατείνεις το μαύρισμα του καλοκαιριού;

Valia’s tips: Πώς θα παρατείνεις το μαύρισμα του καλοκαιριού;

Πολλές οι ώρες που σπαταλάμε όλο το καλοκαίρι κάτω από τον ήλιο για να μαυρίσουμε, δεν είναι κρίμα να αποχωριζόμαστε το μαύρισμα τόσο γρήγορα;

Σας έχω μερικά μυστικά που με βοηθούν να διατηρήσω το μαύρισμά μου ακόμη και μετά το τέλος του καλοκαιριού.

Νο1 και πολύ σημαντικό: Ενυδάτωση

Το να πίνεις πολύ νερό σε βοηθάει να ενυδατώνεις το δέρμα σου και να το κάνεις να φαίνεται λείο και λαμπερό, τονίζοντας έτσι περισσότερο το μαύρισμα. Μια ενυδατική, επίσης, πρωί βράδυ θα θωρακίσει το «χρώμα» που σου χάρισε ο ήλιος, ακόμη και δυο ολόκληρους μήνες μετά.

Νο2: Απολέπιση

Και τώρα θα μου πεις «μα καλά με το τρίψιμο δεν θα φύγει το χρώμα;» και θα σου πω πως αυτό είναι μύθος. Με τη διαδικασία της απολέπισης φεύγουν τα νεκρά κύτταρα και αναδεικνύεται το μαύρισμα ακόμα περισσότερο χωρίς να δείχνει θαμπό ή να ξεφλουδίζει σιγά σιγά, όπως συμβαίνει συνήθως. Ωστόσο, θέλει μια προσοχή, θέλει δηλαδή ένα ειδικό σφουγγάρι και όχι πολλή δύναμη και πίεση.

Νο3: Διατροφή

Καρότο, μάνγκο, γλυκοπατάτα είμαι μερικές από τις τροφές που περιέχουν βήτα καροτίνη, η οποία συντελεί στη διατήρηση του μαυρίσματος (επίσης βοηθάει και στο να καταφέρεις να μαυρίσεις πιο εύκολα). Το νερό να μην στο αναφέρω ξανά ε; Είναι super SOS.

No4: Μπάνιο με κρύο νερό

Ξέρω, ακούγεται δύσκολο, ειδικά εάν είσαι σαν εμένα που λατρεύω το καυτό νερό στο μπάνιο μου, αλλά δυστυχώς το δέρμα αφυδατώνεται τρομερά. Το κρύο, από την άλλη,βοηθάει στην ενυδάτωση και σε συνδυασμό με μια λοσιόν ή λάδι, πετυχαίνεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.