2 Αυγούστου: Η σύνοδος Άρη – Ουρανού φέρνει ξαφνικά γεγονότα – Για ποια ζώδια θα είναι δυσάρεστα;
ΖΩΔΙΑ

2 Αυγούστου: Η σύνοδος Άρη – Ουρανού φέρνει ξαφνικά γεγονότα – Για ποια ζώδια θα είναι δυσάρεστα;

2 Αυγούστου: Η σύνοδος Άρη – Ουρανού φέρνει ξαφνικά γεγονότα – Για ποια ζώδια θα είναι δυσάρεστα;

Νεύρα, καυγάδες και οξυθυμία θα έχουν την τιμητική τους

Μια σύνοδος Άρη  – Ουρανού θα φέρει ξαφνικά γεγονότα που δεν θα είναι ευχάριστα για όλους στις 2 Αυγούστου.

Περισσότερο επηρεάζει Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους που γεννήθηκαν στο τέλος του 2ου δεκαημέρου.

Οι ανθρώπινες συμπεριφορές χαρακτηρίζονται σήμερα από αναίδεια και ξεφεύγουν από τον έλεγχο. Κυριαρχεί η αμφισβήτηση και η ανυπομονησία. Αυτή την ημέρα όμως θα χρειαστεί να αποφύγουμε τα ατυχήματα βιασύνης, τα μεγάλα ρίσκα και να είμαστε ψύχραιμοι στις δυσάρεστες εκπλήξεις δονήσεων που μπορεί να προκύψουν. Τα ξαφνικά γεγονότα θα έχουν την τιμητική τους.

ΚΡΙΟΣ

Βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού εξαιτίας ξαφνικών εξόδων που τώρα προκύπτουν. Το χρήμα φεύγει γρήγορα από το πορτοφόλι και σε πιάνει εκνευρισμός. Δεν είναι κατάλληλο διάστημα για επενδύσεις, αγορές. Στα αισθηματικά θα λειτουργήσεις εκρηκτικά απέναντι σε έναν άνθρωπο που είναι για σένα σημαντικός.

ΤΑΥΡΟΣ

Το σύμπαν συνωμοτεί για να αλλάξεις και όσο προσπαθείς να μείνεις προσκολλημένος σε ότι θεωρούσες σταθερό ή δεδομένο ως σήμερα, τόσο το σύμπαν στα φέρνει διαφορετικά από ότι υπολόγιζες για να σε ξεσηκώσει. Εκρηκτικότητα, επαναστατικότητα, αντιδραστικότητα είναι τα στοιχεία που σε χαρακτηρίζουν. Αναγκάζεσαι να προβείς σε αλλαγές που είναι η μόνη λύση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Είσαι αρκετά επιρρεπής σε παρασκηνιακές μυστικές ενέργειες αλλά και απαγορευμένες ερωτικές σχέσεις και δεν φοβάσαι τον κίνδυνο και το ρίσκο αυτού. Παρέμεινε έντιμος και μην αφήνεις την ψυχολογία σου να αναστατώνεται υπερβολικά, χωρίς λόγο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σου με τον πιο περίεργο και αλλόκοτο τρόπο. Μία φιλία δοκιμάζεται κατόπιν ξαφνικής διαφωνίας ή ανατροπής σε κάτι που σχεδιάζατε να κάνετε μαζί. Λειτουργείς σαν ένας μικρός επαναστάτης.

ΛΕΩΝ

Για να έχεις την αναγνώριση και την επιτυχία που θες στην καριέρα, φρόντισε να μην απαιτείς και να κοντράρεσαι στον επαγγελματικό σου περιβάλλον. Προστάτεψε την καλή κοινωνική σου εικόνα από την τάση σου για καυγάδες, λάθη και επιπολαιότητες. Είναι πολύ πιθανό μία «έκρηξή» σου να σε οδηγήσει στην απελευθέρωση από μία υπαλληλική θέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην επαναστατείς υπερβολικά χωρίς λόγο, γιατί αυτή σου η συμπεριφορά, δεν θα γίνει ανεκτή τόσο εύκολα από τους άλλους. Αποδέξου τις αλλαγές που θα έρθουν, με ωριμότητα και σύνεση και μην είσαι υπεραισιόδοξος. Δείξε προσοχή στην οργάνωση μακρινών ταξιδιών.

ΖΥΓΟΣ

Η τάση σου για ερωτική ζήλια, παράλογα νεύρα και απαιτήσεις, θα φέρουν πιθανόν απώλειες παρά κέρδος στον ερωτικό τομέα. Μην ξοδεύεις αλόγιστα και μην αδιαφορείς για τις οικονομικές σου εκκρεμότητες, γιατί θα έχεις αρνητικές συνέπειες στο πορτοφόλι σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι σχέσεις σου αλλάζουν μορφή, όχι γιατί το θέλεις, αλλά γιατί δεν γίνεται διαφορετικά. Η στάση και η συμπεριφορά του συντρόφου ή των συνεργατών, κρίνεται επιθετική, αλλόκοτη και επαναστατική, το γεγονός αυτό σου προκαλεί νεύρα. Ένας καβγάς θα οδηγήσει σε ξαφνική ακαριαία λήξη σχέσης ή συνεργασίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πρόσεξε πολύ λάθη λόγω απροσεξίας και βιασύνης στην εργασία και οργάνωσε σωστά τον χρόνο σου, έγκαιρα. Φρόντισε την ξεκούραση σου, την ψυχική σου ηρεμία και μην επιδιώξεις τώρα αλλαγές στην εμφάνιση σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παίρνεις πρωτοβουλίες για να διασκεδάσεις, για να περάσεις καλά και για να σπάσεις την ρουτίνα σου. Στα ερωτικά υπάρχουν εξελίξεις με ένα νέο πρόσωπο που θα σου θυμίσει πώς είναι ο κεραυνοβόλος έρωτας που ανατρέπει τα πάντα. Η κατάσταση της αισθηματικής σου ζωής όμως, έχει και τις επιπολαιότητες και τις ανατροπές για αυτό μην επενδύεις πολλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο τομέας της οικογένειας και του σπιτιού πλήττεται από ξαφνικές αλλαγές, ανατροπές και καυγάδες και εσύ δεν βοηθάς με την απαιτητική και οξύθυμη συμπεριφορά σου. Μην παρασυρθείς σε έναν έρωτα του παρελθόντος, γιατί μάλλον θα το μετανιώσεις. Αλλαγές σε χώρο σπιτιού ή γραφείου είναι μέσα στις τάσεις ημέρας. Προσοχή σε βλάβες στο σπίτι.

ΙΧΘΥΣ

Μείνε συγκρατημένος και λιγομίλητος σε επαφές με γνωστούς, αδέρφια, γείτονες, συγγενείς και γνωστούς. Πες όχι στην νευρικότητα, στις παρεξηγήσεις, στα κουτσομπολιά και στην απροσεξία σε συζητήσεις. Δείξε προσοχή στο μεταφορικό μέσο για βλάβη.

Για περισσότερες προβλέψεις, μπείτε στο oroskopos.gr