3+1 ζώδια που είναι «κρυψίνους» στα ερωτικά τους
ΖΩΔΙΑ

3+1 ζώδια που είναι «κρυψίνους» στα ερωτικά τους

3+1 ζώδια που είναι «κρυψίνους» στα ερωτικά τους

Εσύ ανήκεις σε αυτούς;

Ο ερωτικός τομέας είναι η αχίλλειος πτέρνα πολλών ανθρώπων με αρκετούς να εξωτερικεύουν τα συναισθήματά τους με άνεση. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια ζώδια που μόνο αυτό δεν μπορούν να κάνουν.

Μπορεί να τρομάζουν, να διστάζουν ή να μην θέλουν να ομολογήσουν μέσα τους όλα όσα αισθάνονται.

Ας δούμε τα 4 ζώδια που σύμφωνα με το oroskopos.gr δεν μπορούν να εκφραστούν με τίποτα όχι επειδή δεν τα νιώθουν αλλά επειδή βάζουν μπροστά τη λογική τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γνωρίζοντας έναν Υδροχόο το πρώτο πράγμα που θα σου κάνει αίσθηση, είναι πως έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο που έχει κοινωνικές ευαισθησίες… Αυτό ίσως αποτελέσει και το «τυράκι» που θα σου δώσει για να πιστέψεις ότι είναι ένας άνθρωπος τρυφερός, συναισθηματικός, δοτικός. Οι ανησυχίες του για το περιβάλλον, για τις ευάλωτες ομάδες, η φροντίδα και η προστασία σε κάθε αδύναμο ον του πλανήτη, σίγουρα τον συγκαταλέγουν σ έναν ευαισθητοποιημένο άνθρωπο… Τί γίνεται όμως στην προσωπική του ζωή, στις σχέσεις του, στον έρωτα ή και στις φιλίες του; Εκεί το συναίσθημα περιορίζεται, όχι επειδή δεν το βιώνει, αλλά είτε επειδή δεν θέλει πολλές φορές να το παραδεχθεί, ή αισθάνεται πως αν ομολογήσει όλα όσα νιώθει, τότε γίνεται δέσμιος του άλλου και χάνει την ελευθερία του! Συχνά θα παραπονεθείς ότι αυτό τον άνθρωπο δεν μπορείς να τον «διαβάσεις» και να κατανοήσεις τι νιώθει, αν είναι καλά, τί τον πείραξε … Ακόμα και αν προσπαθήσεις να εκμαιεύσεις τα συναισθήματά του, αυτός θα αντιδράσει και θα σου πάει κόντρα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι ο άνθρωπος που λειτουργεί σαν ένα καλό – προγραμματισμένο ρομπότ, τυπικός, συνεπής και φερέγγυος σε όλα … Όταν πρόκειται για έκφραση συναισθήματος εκεί είναι σαν … να έχει καταπιεί αγγούρι … Το ξέρω γελάς, όμως δεν θα μπορούσε να υπάρξει άλλος πιο περιγραφικός τρόπος για τον Κρόνιο Αιγόκερώ μας, όπου από την φύση του προσπαθεί και καταπιέζει κάθε μικρό ή και μεγάλο συναίσθημα. Γιατί όμως;;; Η τετράγωνη λογική του πολλές φορές δεν του επιτρέπει να μπορεί να διακρίνει το τί πραγματικά αισθάνεται, δεν σημαίνει όμως ότι δεν νιώθει. Άλλες στιγμές μπορεί να μην μπορεί να εκφράσει με λόγια όλα όσα έχει στην καρδιά του, σαν να μην βρίσκει τις κατάλληλες λέξεις. Πολλές φορές όμως ο Αιγόκερως πιστεύει ότι αν αφήσει τις ευαισθησίες του να αποκαλυφθούν, ότι θα χάσει κατά κάποιο το κύρος του, την αυτοδυναμία του και ότι θα χαθούν τα όρια τα οποία ο ίδιος έχει θέσει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος είναι ένας άνθρωπος εύστροφος, επικοινωνιακός αλλά και υπέρ – αναλυτικός άνθρωπος ο οποίος προσπαθεί με κάθε τρόπο να εκλογικεύσει κάθε συναίσθημα που βιώνει ο ίδιος, αλλά και τα αγαπημένα του πρόσωπα! Φιλτράρει το κάθε τι και προσπαθεί να αναλύσει μέσα στο μυαλό του κάτι το οποίο ένιωσε … Αυτό τον κάνει να χάνει την μπάλα και στο τέλος να δίνει την εντύπωση ότι είναι άνθρωπος που δεν εκφράζεται συναισθηματικά! Κρύβει πολλές φορές τα συναισθήματά του, γιατί θεωρεί πως αν φανερωθούν τότε ο ίδιος θα χάσει τον μπούσουλα, δεν θα νιώθει καλά, ή πιστεύει ότι οι αποδέκτες των συναισθημάτων του μπορεί να εκμεταλλευτούν την δική του «αδυναμία»! Όλα αυτά τα «μήπως» της αμφιβολίας και των σκέψεων του τον κάνουν πολύ εύκολα να απομονώνει το συναίσθημα και να το ρίχνει στην δουλειά, στην γυμναστική και σε κάθε πρακτική δραστηριότητα προκειμένου να μην φανερώσει όλα όσα αισθάνεται!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός ως ζώδιο του Νερού είναι ένας άνθρωπος με πλούσιο συναισθηματικό κόσμο, αλλά και με πολλές ευαισθησίες. Δύσκολα όμως μπορείς να αποκρυπτογραφήσεις το πώς αισθάνεται, τι αισθάνεται, τι περνά από το μυαλό του, ή τι νιώθει για σένα! Τα συναισθήματά του είναι ένα δικό του επτασφράγιστο μυστικό όπου τα προφυλάσσει και τα κρατά μέσα του! Συχνά απομονώνεται, τον πιάνουν οι μελαγχολίες του, περνά τα προβλήματά του … δεν θα μοιραστεί όλα αυτά που αισθάνεται γιατί δεν θέλει να τον πεις αδύναμο, ή δεν θέλει να πέσει στα μάτια του … Σε ότι έχει να κάνει με την αγάπη που μπορεί να τρέφει για σένα και αυτή μπορεί να μην την εκφράσει με λέξεις, ή ακόμα και η συμπεριφορά του μπορεί να σε κάνει να αμφιβάλεις για το αν πραγματικά σε αγαπάει, και αυτό γιατί ο ίδιος θέλει να έχει πάντα το πάνω χέρι!

Για περισσότερες προβλέψεις, επισκεφθείτε το oroskopos.gr