3+1 ζώδια που στον έρωτα είναι…«τραβάτε με και ας κλαίω»
ΖΩΔΙΑ

3+1 ζώδια που στον έρωτα είναι…«τραβάτε με και ας κλαίω»

3+1 ζώδια που στον έρωτα είναι…«τραβάτε με και ας κλαίω»

Μήπως είσαι ένας από αυτούς;

Την φράση «τραβάτε με και ας κλαίω» σίγουρα τα ξέρεις και έρχεται να «κουμπώσει» τέλεια σε τέσσερα ζώδια που με τον έρωτα κάπως δυσκολεύονται.

Έτσι, λοιπόν, το oroskopos.gr αναφέρεται σε αυτά τα περίεργα , μυστήρια του έρωτα, όπου κάποιοι δεν θέλουν να παραδεχθούν ούτε σε σένα, προπάντων ούτε στον ίδιο τους τον εαυτό ότι έχουν δαγκώσει την λαμαρίνα.

Συχνά από το στόμα τους θα ακούσεις την φράση «δεν σε θέλω» αλλά μέσα τους νιώθουν άλλα.

ΚΡΙΟΣ

Όσο πιο θυμωμένος και αντιδραστικός απέναντί σου είναι ο Κριός τόσο πιο καψούρης μαζί σου είναι … Ξέρω παλαβά πράγματα, όμως το Κριάρι έτσι ακριβώς είναι από την φύση του! Με κυβερνήτη του τον Άρη είναι μόνιμα ο καβγατζής, ο αντιρρησίας, αυτός που θα του πεις «άσπρο» και θα σου απαντήσει «μαύρο»! Είναι όμως και από την φύση του αρκετά εγωιστάκος και έχει και θεματάκια με την δέσμευση, επομένως αν τον ρωτήσεις αν σε θέλει και σου απαντήσει «όχι δεν σε θέλω» μην τα βάψεις μαύρα … Σίγουρα δεν θέλει να παραδεχθεί μέσα του τα συναισθήματά του, θέλει το κεφάλι του ήσυχο από δεσμεύσεις (για να μην χάσει την ελευθερία του) και με αυτό τον τρόπο νομίζει ότι είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μυστήριο πράγμα ο έρωτας για τον Σκορπιό,όπως ακριβώς και ο ίδιος! Θα μπορούσαν να γραφτούν τόμοι βιβλίων για την ερωτική του ζωή, την ερωτική του συμπεριφορά … Πολλές φορές και ο ίδιος νιώθει ότι η ψυχή του είναι ένα ανεξιχνίαστο μυστήριο όπου κανείς δεν μπορεί να τον «διαβάσει» να τον καταλάβει, να τον νιώσει! Στο θέμα μας όμως … Ο Σκορπιός θα σου πει ότι δεν σε θέλει και θα εννοεί το αντίθετο, θα εννοεί ότι είναι φουλ καψούρης. Δεν θα σου παραδεχθεί τον έρωτά του, γιατί τότε θα νιώσει ότι είναι αδύναμος και χάνει τον έλεγχο της σχέσης σας. Επιπλέον πιστεύει πως όσο σου λέει «όχι» τόσο θα κολλάς πολύ περισσότερο πάνω του από πείσμα και επιμονή! Άστον να λέει ότι θέλει λοιπόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Κρόνιος Αιγόκερως λειτουργεί στα πάντα βάση λογικής …Θα μου πεις στον έρωτα μπορεί να λειτουργήσει με το μυαλό του και να βάλει την λογική του μπροστά σου; Θα σου πω πως όχι και αυτό ακριβώς είναι που τον τρομάζει και τον κάνει να χάνει τον μπούσουλα … Προσπαθεί να βάζει όρια στα συναισθήματά του, δεν τα ομολογεί σε κανέναν , ούτε καν στον ίδιο του τον εαυτό … Θα σου πει πως δεν σε θέλει, γιατί στην ουσία ακόμα σε μαθαίνει, θέλει να σιγουρευτεί για αυτό που αισθάνεται (όταν το εντοπίσει και το αφήσει μέσα του να εκδηλωθεί)! Ο Αιγόκερως δεν είναι ο άνθρωπος που θα πέσει ποτέ με τα μούτρα σε έναν έρωτα και πολλές φορές αποφεύγει να τον ζήσει έτσι όπως πρέπει ή ακόμα και να τον παραδεχθεί! Μην μασάς … με το χρόνο θα σου αποκαλυφθεί!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επαναστάτης και φιλελεύθερος από την φύση του, ο Υδροχόος αγαπάει όλο τον κόσμο και γενικεύει τα συναισθήματά του … Πολλές φορές όμως γίνεται αρκετά «ξύλινος» και σε κάνει να αισθάνεσαι ότι είναι εντελώς στείρος συναισθηματικά, αυτό προκύπτει γιατί του είναι εξαιρετικά δύσκολο να αφήσει τις ευαισθησίες του ελεύθερες. Ο έρωτας μπορεί να τον συναρπάζει και να κάνει τις μεγαλύτερες τρέλες όταν τον ζει, δεν παύει όμως να μην παραδέχεται την στιγμή που τον βιώνει το πώς αισθάνεται … Δεν είναι από εγωισμό, είναι από φόβο δέσμευσης κυρίως, καθώς και από την μεγάλη δυσκολία που έχει να αποσαφηνίσει τα συναισθήματά του! Υπάρχουν όμως και οι φορές εκείνες που απλά θέλει να σου πάει κόντρα, έτσι και θα σου πει το αντίθετο από αυτό που θέλεις ή περιμένεις να ακούσεις … Είναι και παιχνιδιάρης τι να τον κάνουμε…!

Για περισσότερες προβλέψεις, επισκεφθείτε το oroskopos.gr