3+1 ζώδια που θα έχουν την απόλυτη τύχη στα οικονομικά τον Μάρτιο
ΖΩΔΙΑ

3+1 ζώδια που θα έχουν την απόλυτη τύχη στα οικονομικά τον Μάρτιο

3+1 ζώδια που θα έχουν την απόλυτη τύχη στα οικονομικά τον Μάρτιο

Γεμάτες προβλέπονται οι τσέπες!

Οι ισορροπίες είναι ευαίσθητες για τον τομέα της οικονομίας κατά την διάρκεια του Μαρτίου, ωστόσο, τέσσερα ζώδια θα έχουν την απόλυτη τύχη στην τσέπη τους.

Λέων

Είναι γεγονός ότι στα οικονομικά σου έχουν έρθει τα πάνω κάτω και οι συνθήκες κρίνονται πιεστικές, αλλά και εσύ ιδιαίτερα αγχωμένος, για να μπορέσεις να τα βάλεις όλα σε μία σειρά! Ο Μάρτιος ωστόσο αρκετά πιο «ανθηρός» για το πορτοφόλι σου και αυτό που φάνηκε ήδη από το ξεκίνημα του μήνα. Από 1-5 Μαρτίου το εξάγωνο Ήλιου / Δία και το εξάγωνο Ερμή Ουρανού, προσφέρουν σημαντική οικονομική οικονομική, ενώ βρίσκεις και δικλείδες ασφαλείας που θα σε βοηθήσουν να διαχειριστείς καλύτερα τα οικονομικά σου! Η εργασία σου αποδίδει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και οι αλλαγές που πραγματοποιούνται τώρα θα μπορούν να φέρουν ένα καλό αποτέλεσμα. Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Ιχθύ που σχηματίζεται στις 10 του μήνα, θα προσφέρει το άνοιγμα, τη νέα προοπτική ή ακόμα και τη νέα πρόταση για ένα έξτρα έσοδο, ή ακόμα και για τη διευθέτηση των χρεών. Θα κάνεις να κάνεις προσγειωμένες επιλογές, χωρίς ρίσκο, αξιοποιώντας την εύνοια που σου προσφέρεται! Από τις 11 του μήνα και η Αφροδίτη από τους Ιχθείς θα σε βοηθήσει να βρει τις οικονομικές σου ισορροπίες, αρκεί να κόψεις τις περιττές σπατάλες, οργανώνοντας καλύτερα τον προϋπολογισμό σου!

Υδροχόος

Αρκετές στιγμές έχεις νιώσει ότι το ταμείο είναι μείον και πράγματι με τον Κρόνο να διελαύνει στον 2ο Ηλιακό σου οίκο, πράγματι τα οικονομικά δεν αποτελούν το δυνατό σου σημείο. Τον Μάρτιο ωστόσο ανοίγονται καλύτερες προοπτικές σταθεροποίησης, αρκεί και εσύ από την πλευρά σου να έχεις μάθει από τα λάθη που έχεις κάνει ως σήμερα και να ακολουθήσεις πλέον πιο οργανωμένες και συγκροτημένες κινήσεις. Στο πρώτο πενθήμερο του μήνα, οι θετικές γωνίες Ήλιου / Δία και Ερμή / Ουρανού προσφέρουν ευκαιρίες οικονομικής βελτίωσης, λύνονται οικονομικά ζητήματα που αφορούσαν το σπίτι, την οικογένεια, ή το ακίνητο, ενώ πολύ πιθανή είναι και η στήριξη ή και η άνοδος των οικονομικών της οικογένειάς σου , γεγονός που θα σε ευνοήσει. Από τις 10 του μήνα καταστρώνεις νέα πλάνα στον οικονομικό τομέα, δίνονται κάποιες σημαντικές ευκαιρίες για να δεις το εισόδημά σου να βελτιώνεται, βασική προϋπόθεση είναι να κάνεις μικρά και συνετά βήματα, χωρίς να αεροβατείς! Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ιχθύ, είναι βέβαιο ότι θα προσφέρει περισσότερες ανάσες οικονομικής τόνωσης απο τις 11 Μαρτίου και έπειτα. Οι μέρες από 24-28 Μαρτίου κρίνονται ευνοϊκές για τα οικονομικά!

Κριός

Διανύεις μία χρονιά που σου δίνονται σημαντικές ευκαιρίες για να τονώσεις το εισόδημά σου. Ο Μάρτιος είναι ένας κουραστικός μήνας, όπου κλείνεις εκκρεμότητες και προβληματίζεσαι ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα και στις συνεργασίες σου, παρόλα αυτά, θα έχεις και τις ευκαιρίες οικονομικής ανάπτυξης, οι οποίες θα μπορέσουν να σου προσφέρουν το αίσθημα της ασφάλειας, της σταθερότητας και της σιγουριάς. Η πρώτη εβδομάδα του μήνα, κρίνεται εξαιρετικά θετική για να ανταμειφθείς οικονομικά μέσω της εργασίας σου και για να νιώσεις ότι οι κόποι σου αποδίδουν. Επιπλέον αλλαγές που εφαρμόζεις στην ζωή σου ή στα επαγγελματικά σου, αναμένεται να προσφέρουν κέρδος. Στην πορεία αυτού του μήνα κλείνεις εκκρεμότητες, ξοφλάς χρέη και ηρεμείς ψυχολογικά από την διεκπαιρέωση υπολοίπων. Ιδιαίτερα το διάστημα 24-28 Μαρτίου όπου η Αφροδίτη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Δία και τον Ουρανό, να αναμένεις ότι θα βρεθείς αρκετά ευνοημένος και ικανοποιημένος στα οικονομικά! Έξτρα μπόνους τύχης στο χρήμα αυτό το μήνα, δέχεσαι εσύ που είσαι γεννημένος στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου!

Ζυγός

Ο Μάρτιος είναι ο μήνας που θα πεις με τα μούτρα στη δουλειά, κάποιες στιγμές που κουραστείς ή που αγανακτήσεις από τις ώρες που θα τρέχουν, όμως δεν είσαι σίγουρος ότι οι θυσίες που θα κάνεις, αλλά και ο χρόνος που θα διαθέσεις, τελικά θα αποδώσει και θα δεις το πορτοφόλι σου να γεμίζει. Σε ένα γενικότερο πλαίσιο, ο μήνας είναι εξαιρετικά θετικός για ένα έξτρα κέρδος, για ένα επίδομα, για να λάβεις χρήματα που σου οφείλουν ή για να κάνεις και κάποιες επενδυτικές κινήσεις που τελειώνουν θα σταθούν κερδοφόρες. Επιπλέον, ανοιχτή είναι η προοπτική και για την ένωση του εισοδήματος του/της συζύγου, γεγονός που θα σου δώσει χαρά αλλά και μία μεγαλύτερη άνεση κινήσεων! Η πρώτη και η τελευταία εβδομάδα του μήνα , κρίνονται και οι πιο θετικές για να νιώσεις σιγουριά και δύναμη βλέποντας το πορτοφόλι σου πιο γεμάτο

Για περισσότερες προβλέψεις επισκεφθείτε το oroskopos.gr