3+1 ζώδια που θα περάσουν ζόρικα τον Μάρτιο
ΖΩΔΙΑ

3+1 ζώδια που θα περάσουν ζόρικα τον Μάρτιο

3+1 ζώδια που θα περάσουν ζόρικα τον Μάρτιο

Είσαι ένα από αυτά;

Ποια είναι τα ζώδια που θα περάσουν δυσκολίες τον Μάρτη;

Ο συγκεκριμένος μήνας φιλοξενεί και την πρώτη έκλειψη του 2024, η οποία είναι Νοτίου Δεσμού, με αποτέλεσμα να αναγκάσει 4 ζώδια να αφήσουν κάτι πίσω στη ζωή τους, ώστε να προχωρήσουν μπροστά με νέα δεδομένα.

Κριός

Κριέ μου, η έκλειψη του Μάρτη θα σου ανοίξει τα μάτια σχετικά με κάποιες πολύ σημαντικές σχέσεις της ζωής σου, τις οποίες θα επαναξιολογήσεις. Έχεις εξελιχθεί ως προσωπικότητα, με αποτέλεσμα κάποιοι άνθρωποι να μην μπορούν να ΄συνεχίσουν’ μαζί σου. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και στη δουλειά σου, όπου έρχεσαι σε κόντρα με κάποιους συναδέλφους σου στα εργασιακά. Μπαίνεις στη διαδικασία να δώσεις μία διαφορετική κατεύθυνση στις επαγγελματικές σου συνεργασίες. Όποιες μπαίνουν εμπόδιο στην ανέλιξή σου, θα φύγουν από το δρόμο σου.

Ζυγός

Ζυγέ, κρατήσου γερά, διότι ο Μάρτης σε θέτει πρωταγωνιστή με πολλαπλές εξελίξεις! Βιώνεις μία περίοδο επαναπροσδιορισμού ολόκληρης της καθημερινότητάς σου. Αυτό θα σε αναγκάσει να δεις την αλήθεια κατάματα και να αποχωριστείς μία κατάσταση ή άτομα τα οποία δεν σε αφήνουν να εξελιχθείς. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα θα αλλάξεις και τη γενικότερη στάση της ζωής σου, υιοθετώντας μία πιο διπλωματική και προσεκτική προσέγγιση στα επαγγελματικά και τα προσωπικά, ως αποτέλεσμα κάποιων ανατροπών που εμφανίζονται.

Καρκίνος

Καρκίνε μου, το σπίτι και η οικογένεια ανέκαθεν ήταν πολύ σημαντικές έννοιες για εσένα, αλλά τώρα θα καταλάβεις ότι πρέπει να θέτεις όρια και να ξεκαθαρίζεις τη θέση σου. Με αυτούς, δεν είσαι μία ενιαία οντότητα, παρόλο που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σου. Οι πιέσεις που θα δεχθείς από αυτούς τους τομείς είναι αρκετά μεγάλες. Ως επακόλουθο υπάρχει η πιθανότητα να απομακρυνθείς από κάποια οικεία πρόσωπα, λόγω κακής συνεννόησης ή παρεξηγήσεων. Εναλλακτικά, ο Μάρτης μπορεί να σου φέρει μία μετακόμιση σε ένα σπίτι πολύ πιο λειτουργικό.

Αιγόκερως

Φίλε μου Αιγόκερε, η καριέρα σου παίζει πρωταρχικό ρόλο κατά τη διάρκεια του Μάρτη και μέσα από κάποια λάθη που κάνεις, μαθαίνεις πώς να διαχειρίζεσαι τις επαγγελματικές σου συνεργασίες πιο αποτελεσματικά. Σε περίπτωση που έχεις σκληρούς ανταγωνιστές το τελευταίο διάστημα, θα πρέπει να παραμείνεις ψύχραιμος και να διαχειριστείς έξυπνα τυχόν αρνητικές φήμες που διαδίδονται για εσένα στο χώρο εργασίας σου. Η αλλαγή επαγγελματικού περιβάλλοντος είναι ένα πιθανό σενάριο, επειδή το σύμπαν σε καλεί να εξισορροπήσεις τα προσωπικά με τα επαγγελματικά σου.

Για περισσότερα αστρο-θέματα κάνε κλικ στο oroskopos.gr