4+1 ζώδια που αλλάζουν πρόσωπο όταν θυμώσουν πολύ!
ΖΩΔΙΑ

4+1 ζώδια που αλλάζουν πρόσωπο όταν θυμώσουν πολύ!

4+1 ζώδια που αλλάζουν πρόσωπο όταν θυμώσουν πολύ!

Κράτα καλύτερα αποστάσεις...

Είναι κάποια ζώδια που και να θες να τσακωθείς μαζί τους το σκέφτεσαι διπλά μιας και το πρόσωπό τους αλλάζει τελείως όντας θυμωμένοι.

Ποιοι, όμως, ανήκουν σε αυτή την κατηγορία του λίγο πιο ευέξαπτου;

Κριός

Φωνάζει δυνατά, γιατί έχει ανάψει κι έχει φορτώσει πριν καν του ανέβει το αίμα στο κεφάλι. Αρπάζει γρήγορα φωτιά, ο Κριός και δυστυχώς, δεν τον σταματάει ούτε η λογική, ούτε το συναίσθημα. Καλύτερα να μην είσαι στόχος του θυμού του και μια πρακτική συμβουλή που έχω να σου δώσω, είναι να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό.

Σκορπιός

Ξέρεις γιατί είναι τρομακτικός ο Σκορπιός; Όχι γιατί θα θυμώσει και θα ξεσπάσει, αλλά γιατί θα θυμώσει και θα κάνει τόσες εσωτερικές εκρήξεις μαζί με τις εξωτερικές, που κατά πάσα πιθανότητα, ό,,τι κακό είναι να σε βρει, θα σε βρει αργότερα, σε ήρεμο χρόνο, βράδυ χωρίς φεγγάρι και με σύννεφα. Όποιος κατάλαβε… απομακρύνεται και ζητάει εξιλέωση…

Λέων

Η οργή του Λέοντα, είναι ακριβώς αυτό: οργή που καίει τα πάντα στο διάβα της. Δεν είναι να παίζεις με Λιοντάρι, γιατί θα σε λιώσει, θα σε μηδενίσει και θα το κάνει σκόπιμα. Αν το αψηφήσεις, θα κάνει τα πράγματα χειρότερα. Αν μπλέξεις στα λόγια μαζί του, θα μπλέξεις για τα καλά και ποιος σε σώζει. Το Λιοντάρι ξεσπάει άγρια και άσχημα. Να το θυμάσαι.

Ταύρος

Την οργή του ήσυχου ανθρώπου να φοβάσαι. Έτσι δεν λέει το ρητό; Αυτό ακριβώς αντιπροσωπεύει τον Ταύρο, που δεν θέλει να κάνει κακό χαμό, γιατί του κοστίζει την ψυχική του ηρεμία, αλλά φτάσει στο σημείο να τον κάνει, τα ισοπεδώνει όλα και δεν κοιτάζει πίσω καν, για να δει τι ζημιά έκανε. Ό,τι έσπασε, έσπασε, όποιος γκρεμίστηκε, γκρεμίστηκε.

Καρκίνος

Τούτος είναι τρελός και δεν υπολογίζει τίποτα. Όταν έχεις για κυβερνήτη πλανήτη την Σελήνη, το μάτι σου γυαλίζει και τα μυαλά σου… τρεμοπαίζουν. Το λέω και το ξαναλέω, ότι ο Καρκίνος είναι άκρως επικίνδυνος γιατί είναι απρόβλεπτος. Και δεν είναι μόνο αυτό: είναι απρόβλεπτος και συναισθηματικά ευερέθιστος. Do the math. Το άτομο, τσακίζει ψυχές για την πλάκα του, όταν τα πάρει.