4+1 ζώδια που είναι κυνηγοί στον έρωτα! Ποιοι κάνουν πάντα το πρώτο βήμα;
ΖΩΔΙΑ

4+1 ζώδια που είναι κυνηγοί στον έρωτα! Ποιοι κάνουν πάντα το πρώτο βήμα;

4+1 ζώδια που είναι κυνηγοί στον έρωτα! Ποιοι κάνουν πάντα το πρώτο βήμα;

Αν σε βάλουν στο μάτι θα κάνουν τα πάντα για να σε κατακτήσουν!

Αυτά είναι τα παραδοσιακά αρσενικά που θέλουν να κάνουν την πρώτη κίνηση, ακόμη κι αν γνωρίζουν ότι έχουν ελάχιστες ελπίδες.

Είναι το όνειρο κάθε γυναίκας, τουλάχιστον στο συγκεκριμένο πεδίο, γιατί είναι άλλοι τομείς όπου τα θαλασσώνουν.

Αλλά, ας πάμε να δούμε ποιοι είναι και να τους θαυμάσουμε για το θάρρος τους.

Κριός

Προφανώς και θα ήταν ο Κριός, το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου σε αυτή τη λίστα! Ως πρώτος από τους 12, δε διστάζει ποτέ να είναι ο πρώτος που θα τολμήσει, να κάνει ένα ξεκίνημα ή να αναλάβει ένα ρίσκο. Στην ουσία δεν το βλέπει καν σαν ‘ρίσκο’ γιατί έχει απορρίψει το ενδεχόμενο ότι μπορεί να του πεις ‘όχι’. Πιστεύει τόσο πολύ στον εαυτό του που δεν καταλαβαίνει πως ίσως να μην αρέσει σε όλους τους άλλους.

Ταύρος

Αποτελεί έκπληξη στη συγκεκριμένη λίστα, αλλά ο Ταύρος φημίζεται για την αποφασιστικότητα και σταθερότητά του. Είναι από τους παραδοσιακούς άνδρες που θα προτιμήσουν να κάνουν το μεγάλο βήμα για να κατακτήσουν τον άνθρωπο που θεωρούν ‘ποιοτικό’. Δεν είναι από τους τύπους που θα ορμήσουν σε ένα μπαρ για να μιλήσουν σε μία άγνωστη γυναίκα που τους αρέσει εμφανισιακά.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος δεν σταματάει πουθενά όταν επιθυμεί έναν ερωτικό στόχο, αλλά δεν το κάνει και τόσο άμεσα όσο ένας Κριός. Η επικοινωνία είναι κάτι που αγαπά και θα προσπαθήσει να σου πιάσει συζήτηση περί ανέμων και υδάτων, με σκοπό να σε φέρει πιο κοντά. Είναι εύκολα ερωτεύσιμος όταν θέλει και ξέρει πολύ καλά ότι θα σε ‘τουμπάρει’ πριν καν το συνειδητοποιήσεις εσύ! Είναι πολύ ευχάριστη παρέα, πάντως, του το δίνουμε!

Τοξότης

Ο Τοξότης σε εκλαμβάνει ως έναν ερωτικό στόχο – πρόκληση. Θα χαρεί πολύ να προσπαθήσει κι όπου βγει! Ναι, καλά διάβασες, όπου βγει. Δε θα κάτσει να σκάσει κιόλας αν του σερβίρεις και χυλόπιτα. Δεν είναι και τόσο καλός στο ‘μπλα – μπλα’ όπως ο Δίδυμος, αλλά σίγουρα έχει κι εκείνος τον τρόπο του. Η σιγουριά που προβάλλει και οι ενδιαφέρουσες ιστορίες που έχει να μοιραστεί μαζί σου είναι μόνο λίγα από τα πράγματα που θα σε εντυπωσιάσουν!

Αιγόκερως

Ο άντρας Αιγόκερως είναι ο παραδοσιακός τύπος στο φλερτ. Θέλει αυτός να κάνει την επιλογή του και στην συνέχεια αυτός να διεκδικήσει και να κατακτήσει. Έτσι έχει μάθει από το οικογενειακό του περιβάλλον, έτσι έχει γαλουχηθεί ότι πρέπει να γίνεται και αυτό θα επιλέξει να κάνει και στην ζωή του! Στον έρωτα λοιπόν, αρκεί μόνο να του ρίξεις ένα βλέμμα για να του δώσεις το πράσινο «φως» όλα τα υπόλοιπα άφησε τα πάνω του, αν σε θέλει, θα σε κυνηγήσει για να σε κάνει δικιά του.

Για περισσότερα αστρο-θέματα κάνε κλικ στο oroskopos.gr