4+1 ζώδια που «σκάνε γάιδαρο» με την ξεροκεφαλιά τους
ΖΩΔΙΑ

4+1 ζώδια που «σκάνε γάιδαρο» με την ξεροκεφαλιά τους

4+1 ζώδια που «σκάνε γάιδαρο» με την ξεροκεφαλιά τους

Οι πιο πεισματάρηδες του ζωδιακού

Ορισμένα ζώδια φημίζονται για την αδυναμία τους να ελίσσονται ή να μεταβάλλουν τις αποφάσεις κι απόψεις τους. Διακρίνονται για την επιμονή και την αντίσταση που προβάλλουν στις αλλαγές, ή με άλλα λόγια, για το να είναι “αγύριστα κεφάλια”. Ας δούμε ποια είναι αυτά τα ζώδια.

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι γνωστοί για την ανεξάντλητη επιμονή, υπομονή και αντοχή τους. Είναι άτομα που εκτιμούν την σταθερότητα και την ασφάλεια πάνω απ’ όλα, κάτι που τους καθιστά πολύ ανθεκτικούς αλλά και πεισματάρηδες. Αυτή η αντίσταση στην αλλαγή τους κάνει να φαίνονται αγύριστα κεφάλια, εφόσον μπορεί να επιμένουν σε παλιές συνήθειες, απόψεις και νοοτροπία ακόμη και όταν δεν εξυπηρετούν πια το καλύτερο συμφέρον τους.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο που διακρίνεται για την ισχυρή θέληση και την αποφασιστικότητα σε κάθε επίπεδο. Όταν ένας Σκορπιός θέσει έναν στόχο, είναι σχεδόν αδύνατο να τον αποτρέψεις. Αυτή η ισχυρή επιθυμία να προχωρήσει με τους όρους του θέτει ο ίδιος προφανώς συχνά τον κάνει να φαίνεται αδιάλλακτος και πεισματάρης, ιδίως σε καταστάσεις όπου η ευελιξία και η προσαρμογή είναι κρίσιμες.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι γνωστοί για την απίστευτη εργατικότητα, φιλοδοξία και την διάθεση να επιτύχουν τους στόχους τους με οποιοδήποτε κόστος. Αυτό υποδεικνύει πως πολλές φορές ακολουθούν έναν πολύ συγκεκριμένο δρόμο προς την επιτυχία, απορρίπτοντας αλλαγές ή εναλλακτικές προτάσεις που μπορεί να τους αποσπάσουν από την πορεία τους. Η επιμονή πάνω σε συγκεκριμένα σχέδια και μεθόδους μπορεί να τους καταστήσει αγύριστα κεφάλια στα μάτια των άλλων, άσχετα αν αυτό δεν είναι πάντα αληθές.

Λέων

Οι Λέοντες, με την έμφυτή τους ανάγκη για ηγεσία και αναγνώριση, μπορεί επίσης να γίνουν αρκετά αγύριστα κεφάλια όταν πρόκειται για την αλλαγή ή την προσαρμογή των προσωπικών του ή των επαγγελματικών τους στόχων. Η δίψα τους για επιτυχία και η ανάγκη να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής πολλές φορές να τους κάνει να αγνοούν ιδέες και συμβουλές που θα μπορούσαν να τους βοηθήσουν και να εξελιχθούν.

Υδροχόος

Είναι ένα ζώδιο που πολλοί δε θα περίμεναν να δουν στη λίστα, αλλά μολονότι κυβερνώνται από τον Ουρανό -τον πλανήτη των ανατροπών- στην μοντέρνα αστρολογία, στην παραδοσιακή παραμένουν ‘Κρόνιο’ ζώδιο. Τους αρέσουν οι αλλαγές μόνο εφόσον τις βάλουν ως στόχο οι ίδιοι, ενώ η επιβολή μεταβολών από το εξωτερικό περιβάλλον είναι κάτι όπου προβάλλουν αντίσταση. Επιπροσθέτως, είναι πάντα πιστοί στις πεποιθήσεις τους, στοιχείο που τους καθιστά υπερβολικά προσκολλημένους στα ιδανικά τους.

Για περισσότερα αστρολογικά θέματα κάνε κλικ στο oroskopos.gr