Αφροδίτη σε αντίθεση με Ανάδρομο Άρη 9/11: Εντάσεις στον έρωτα!
ΖΩΔΙΑ

Αφροδίτη σε αντίθεση με Ανάδρομο Άρη 9/11: Εντάσεις στον έρωτα!

Αφροδίτη σε αντίθεση με Ανάδρομο Άρη 9/11: Εντάσεις στον έρωτα!

Ποια ζώδια πρέπει να προσέξουν;

Η Αφροδίτη στον Ζυγό και ο Άρης φαινομενικά Ανάδρομος στον Κριό, την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020, σχηματίζουν Αντίθεση και φέρνει επικίνδυνες εντάσεις… Οι διαπροσωπικές σχέσεις παραμερίζουν κανόνες και παρασύρονται από πάθη, επιθυμίες και ορμές, αντιμετωπίζοντας όλες τις συνέπειες όμως.

Λέμε όχι στα ταμπού, αλλά δυστυχώς και στον έντιμο έρωτα. Η ηθικότητα της αγάπης ξεθωριάζει και στρεφόμαστε παρορμητικά προς το μοιραίο, τον πειρασμό, το απωθημένο και το σκάνδαλο.

Το σώμα νικά την καρδιά και κυρίως το μυαλό! Επιπλέον εντάσεις, ακραίοι ερωτικοί καυγάδες αλλά και έξοδα ανώφελα, μας επιβαρύνουν με επιπλέον μπελάδες!

Τα Ζώδια που πλήττονται περισσότερο, είναι τα Παρορμητικά του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ
Απαιτείς υπερβολικά στην συντροφική ζωή και προκαλείς εντάσεις χωρίς λόγο! Επιπλέον μπλέκεις σε ερωτικές λάθος ιστορίες, παρασυρόμενος από το πάθος!

ΤΑΥΡΟΣ
Ένας συνάδελφος ίσως σε πλησιάσει ερωτικά, αλλά πρόσεξε αν θα ενδώσεις. Έχεις ανάγκη από αλλαγές στην εμφάνιση, αλλά καλύτερα μην τις τολμήσεις τώρα!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Το φλερτ, η χαρά του έρωτα και του πάθους σε παρασύρουν σε απαιτήσεις αλλά και σε λάθος ερωτικές ιστορίες! Όχι στις ερωτικές υπερβολές και στους ερωτικούς μπελάδες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το πάθος σε παρασέρνει στο ερωτικό σου παρελθόν χωρίς να πρέπει και τελικά πληγώνεσαι… Μην προκαλείς εντάσεις σε οικογένεια και σπίτι!

ΛΕΩΝ
Εκφράζεις το πάθος σου με μηνύματα και τηλεφωνήματα, αλλά μήπως το παρακάνεις; Πρόσεξε τι λες και σε ποιον!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι υπερβολικές ερωτικές σου απαιτήσεις και η ζήλια σου δεν δικαιολογούνται! Τιθάσεψε άμεσα τάση για σπατάλες αλλά και τις ορμές σου!

ΖΥΓΟΣ
Καλό το πάθος, το σεξ και το μοιραίο, αλλά τα διαχειρίζεσαι μάλλον λάθος! Εντάσεις και καυγάδες σε ταλαιπωρούν και επιπλέον μετανιώνεις για κάποια παρορμητικά οικονομικά και ερωτικά λάθη!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο παράνομος έρωτας, σου ασκεί απίστευτη έλξη, αλλά θα σου προκαλέσει μπελάδες και προβλήματα! Μην παρασύρεσαι από παράνομα πάθη-λάθη!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κάποιες φιλίες μετατρέπονται σε έρωτες, αλλά ίσως το μετανιώσεις αργότερα! Μην καταστρέψεις φιλίες για ένα πάθος και κυρίως μην τα «βάζεις» με τους φίλους σου, για τα πάντα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο έρωτας μπορεί να «χτυπήσει» και στο χώρο της εργασίας. Απλά σκέψου πολύ πριν ενδώσεις… Ρισκάρεις και την καριέρα σου και την καλή κοινωνική σου εικόνα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην ενθουσιάζεσαι από νέες παθιασμένες γνωριμίες και μην ξεπερνάς τα όρια, σπάζοντας απανωτά ταμπού!

ΙΧΘΥΣ
Ακολουθείς τα σκοτεινά σου ερωτικά ένστικτα αλλά ξεχνάς ότι είναι επικίνδυνο και μπαίνεις σε μπελάδες! Όχι στα παράνομα και όχι στα έξοδα χωρίς λόγο!