Αφροδίτη στον Αιγόκερω: Πώς θα επηρεάσει την ερωτική ζωή των ζωδίων έως 5/3/22;
ΖΩΔΙΑ

Αφροδίτη στον Αιγόκερω: Πώς θα επηρεάσει την ερωτική ζωή των ζωδίων έως 5/3/22;

Αφροδίτη στον Αιγόκερω: Πώς θα επηρεάσει την ερωτική ζωή των ζωδίων έως 5/3/22;

Μία περίοδος γεμάτη ερωτικές επιστροφές και επανασυνδέσεις

Δεν την λες και ιδανική…

Πειθαρχημένη, ψυχρή, υπεύθυνη, πρακτική, σοφή, ώριμη!

Το άλλο της μισό, πρέπει να το θαυμάζει πρώτα απ’ όλα. Και μετά οκ μωρέ, ας έρθει και το συναίσθημα. Θα είναι μαζί μας μέχρι και 3 Μαρτίου 2022, αφού θα γυρίσει φαινομενικά Ανάδρομη, από 19 Δεκεμβρίου 2021 έως 29 Ιανουαρίου 2022, περίοδος γεμάτη ερωτικές επιστροφές και επανασυνδέσεις.

ΚΡΙΟΣ

1ο δεκαήμερο: Επανέρχονται παλαιές πληγές στον έρωτα, αλλά παθιασμένες καυτές συνομιλίες, σε ανανεώνουν.
2ο δεκαήμερο: Δυσκολίες, καυγάδες και αναποδιές, σε επάγγελμα, οικογένεια και έρωτα.
3ο δεκαήμερο: Πέρα από τα εμπόδια στην καριέρα και το σπίτι, θα υπάρξουν πιέσεις και στα αισθηματικά σου. Ζήλιες, λάθος πάθη, τοξικές σχέσεις και πισωγυρίσματα που πληγώνουν.

ΤΑΥΡΟΣ

1ο δεκαήμερο: Τέλεια περίοδος, γεμάτη νέες γνωριμίες, φλερτ, νέα ξεκινήματα, έναρξη σχέσης ή βελτίωση της ήδη υπάρχουσας. Περνάς υπέροχα.
2ο δεκαήμερο: Μπορείς να αναμένεις, εξομολογήσεις, κεραυνοβόλους έρωτες, παθιασμένα πισωγυρίσματα και επανασύνδεση. Η τύχη είναι με το μέρος σου.
3ο δεκαήμερο: Ρομαντικές στιγμές, πάθος, νέες γνωριμίες, τύχη, καλοπέραση, χαρά, επανασυνδέσεις, επίτευξη στόχων. Όλα είναι άψογα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

1ο δεκαήμερο: Πρόκειται για μία παθιασμένη περίοδος, αλλά και αρκετά ανασφαλής, αφού επανέρχονται μετά από αποκαλύψεις, παλαιά προβλήματα.
2ο δεκαήμερο: Στο σεξ σπας τα ταμπού σου και πραγματικά ο τομέας της κρεβατοκάμαρας, παίρνει φωτιά. Πολύ πιθανό, να υπάρξει κρεβάτι και με έναν παλιό έρωτα. Μακριά μόνο από καυγάδες, λόγω ζήλιας.
3ο δεκαήμερο: Βαθιές συναισθηματικές στιγμές έρχονται, όπως και πολλές καυτές και παθιασμένες, είτε με το ταίρι σου, είτε με μία νέα γνωριμία, είτε με κάποιον πρώην. Ωστόσο, πρέπει να προσέξεις την τάση σου για παιχνίδια εξουσίας, ζήλια και λάθος ερωτικές επιλογές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο δεκαήμερο: Φλερτ, κατακτήσεις, διασκέδαση, συντροφικότητα, νέος έρωτα ή άψογες εξελίξεις στην σχέση σου, αν είσαι ήδη δεσμευμένος.
2ο δεκαήμερο: Κεραυνοβόλοι έρωτες, ξαφνικές εξομολογήσεις και προτάσεις, διεκδίκηση από πρώην, ακόμα και επανασύνδεση, θα φέρει η περίοδος. Όχι στον εγωισμό, την κόντρα και την παρορμητικότητα.
3ο δεκαήμερο: Μία νέα ρομαντική και παθιασμένη σχέση, για τους ελεύθερους, αλλά και επανασυνδέσεις! Οι δεσμευμένοι, χορταίνουν καυτές στιγμές, αλλά και τρυφερότητα. Μακριά από ζήλιες, ανούσιες κόντρες, λάθος τοξικές σχέσεις.

ΛΕΩΝ

1ο δεκαήμερο: Η καλύτερη περίοδος, για συγκατοίκηση, ρομαντικές στιγμές ή προσπάθεια για να πλησιάσεις το ερωτικό παρελθόν.
2ο δεκαήμερο: Ιδανικές ημέρες για να κάνεις αλλαγές στην εμφάνιση σου ή να φροντίσεις το σώμα σου.
3ο δεκαήμερο: Ναι στην ανανεωμένη σου εμφάνιση, που γοητεύει τους γύρω σου. Όχι σε έναν έρωτα που γεννιέται στον εργασιακό χώρο, για να μην εκτεθείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο δεκαήμερο: Φλερτ, ερωτική τύχη και μόνο χαρές θα έχεις στην αισθηματική ζωή. Μία περίοδος, σκέτη απόλαυση.
2ο δεκαήμερο: Ξαφνικοί νέοι έρωτες και εξομολογήσεις. Εκπλήξεις και δώρα από το άλλο σου μισό. Μηνύματα και διεκδίκηση, από παλιούς έρωτες.
3ο δεκαήμερο: Τα έχει όλα αυτή η περίοδος. Ρομαντισμό, τύχη, πάθος, κατακτήσεις, επανασυνδέσεις, θαυμαστές, γοητεία και λάμψη.

ΖΥΓΟΣ

1ο δεκαήμερο: Παλαιά προβλήματα και πληγές επανέρχονται. Οι λύσεις, θα βρεθούν, μέσα από ώριμες συζητήσεις.
2ο δεκαήμερο: Έρχεται ένα ξαφνικό μήνυμα, από το ερωτικό σου παρελθόν! Μην βιαστείς να χαρείς, διότι υπάρχει η περίπτωση της ανατροπής.
3ο δεκαήμερο: Οι ρομαντικές και οι παθιασμένες στιγμές, είναι δεδομένες αυτό το διάστημα! Ωστόσο, μακριά από τοξικούς, λάθος έρωτες που σε παρασύρουν, ιδίως αν ανήκουν στο παρελθόν. Αν είσαι δεσμευμένος, μακριά από ζήλιες και ξεσπάσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο δεκαήμερο: Γνωριμίες, όμορφες στιγμές, φλερτ και ευχάριστες συζητήσεις έρχονται.
2ο δεκαήμερο: Μία ξαφνική εξομολόγηση ή επικοινωνία θα σου δώσει χαρά. Είτε από το άλλο σου μισό, είτε από μια νέα γνωριμία, είτε από έναν παλαιό έρωτα.
3ο δεκαήμερο: Ρομαντικά, αλλά και πονηρά μηνύματα, σε ανανεώνουν. Γενικά, ο τομέας της επικοινωνίας στον έρωτα θα σου δώσει μόνο χαρά, είτε με το άτομο που σε ενδιαφέρει στο παρόν, είτε με έναν παρελθοντικό έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο δεκαήμερο: Πάθος, συναίσθημα, αλλά και σταθερότητα στην αισθηματική σου ζωή, θα έχεις αυτό το διάστημα.
2ο δεκαήμερο: Συναρπαστικό σεξ, αισθησιασμός, πάθος, αλλά και καβγαδάκια λόγω ζήλιας και εγωισμού. Υπάρχει περίπτωση να έχεις πάρε-δώσε με κάποιο πρόσωπο του ερωτικού παρελθόντος.
3οδεκαήμερο: Βαθύ και ουσιώδες συναίσθημα, αισθησιακές στιγμές και καυτές βραδιές σε περιμένουν. Προσοχή όμως! Αν είσαι δεσμευμένος, όχι σε αρρωστημένη ζήλια και κτητικότητα και αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις ένα ερωτικό πισωγύρισμα, από το οποίο όμως θα πληγωθείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο δεκαήμερο: Φλερτ, αλλαγές και γοητεία. Ερωτική εύνοια σε όποια κατάσταση προσωπική κι αν είσαι, αρκεί να αφήσεις πίσω ό,τι σε επιβαρύνει.
2ο δεκαήμερο: Αν αποφύγεις νεύρα και εγωισμό, η περίοδος αυτή είναι άψογη. Κεραυνοβόλοι έρωτες, εκπλήξεις, επανασυνδέσεις, καλοπέραση, ικανοποίηση, πάθος και φουλ συναίσθημα.
3οδεκαήμερο: Ρομαντισμός, εκπλήρωση ονείρων, παθιασμένες στιγμές, ομορφιά, ερωτικές επιστροφές, αλλά και λάθος πάθη και ερωτικές επιλογές που μετανιώνεις, καυγάδες και τοξικότητα. Ψυχραιμία!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο δεκαήμερο: Αρκετά τα ψυχολογικά και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, κυρίως για έναν έρωτα παλαιό ή απωθημένο.
2ο δεκαήμερο: Ένας έρωτας από τα παλιά ή μία ανεκπλήρωτη αγάπη, θα σου δώσει ξαφνική χαρά. Μην δίνεις λαβές για σχόλια και κουτσομπολιά.
3ο δεκαήμερο: Ρομαντικές στιγμές, πάθος, ερωτικές επιστροφές, συναίσθημα και τρυφερότητα. Μακριά από απαγορευμένους και κρυφούς έρωτες, διότι κινδυνεύεις και από αποκαλύψεις και από απογοητεύσεις.

ΙΧΘΥΣ

1ο δεκαήμερο: Μία τέλεια περίοδος, γεμάτη αλλαγές και επίτευξη στόχων. Φλερτάρεις, κάνεις νέα ξεκινήματα και περνάς υπέροχα.
2ο δεκαήμερο: Έρχονται κεραυνοβόλοι έρωτες, εκπλήξεις, χαρές, αλλαγές, αλλά και επανασυνδέσεις φιλικές ή ερωτικές. Πες όχι στον εγωισμό.
3ο δεκαήμερο: Ρομαντισμός και πάθος. Αλλαγές και εκπλήξεις! Πισωγυρίσματα είτε στον ερωτικό, είτε στον φιλικό τομέα! Πρόσεξε μόνο την τάση σου, για ερωτικές παρεκκλίσεις.

Για περισσότερες προβλέψεις κάνε κλικ στο oroskopos.gr