Αφροδίτη στον Τοξότη έως 5 Νοεμβρίου: Πώς θα επηρεάσει την ερωτική ζωή των ζωδίων;
ΖΩΔΙΑ

Αφροδίτη στον Τοξότη έως 5 Νοεμβρίου: Πώς θα επηρεάσει την ερωτική ζωή των ζωδίων;

Αφροδίτη στον Τοξότη έως 5 Νοεμβρίου: Πώς θα επηρεάσει την ερωτική ζωή των ζωδίων;

Δες την προσωπική σου πρόβλεψη

Ζωηρή, ανεξάρτητη, ανοιχτόμυαλη, διαφορετική, συναρπαστική, ξεχωριστή. Ταυτόχρονα ανώριμη, επιπόλαια, υπεραισιόδοξη, αναξιόπιστη.

Ό,τι και να πούμε για την Αφροδίτη στον Τοξότη, το σίγουρο είναι ένα. Θα καλοπεράσουμε.

Η Αφροδίτη στον Τοξότη, από 7 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου 2021 και οι ερωτικές προβλέψεις των ζωδίων, ανά δεκαήμερο.

ΚΡΙΟΣ

1ο δεκαήμερο: Μέσω της επικοινωνιακής οδού ή μετά από μία μετακίνηση/συνάντηση, θα έχεις μια ερωτική επιτυχία, που θα έρθει για να μείνει.
2ο δεκαήμερο: Μία συζήτηση ή μία είδηση, θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις για παλαιά προβλήματα στον ερωτικό τομέα! Ένας έρωτας από το παρελθόν επιστρέφει.
3ο δεκαήμερο: Η τύχη σου στον έρωτα είναι δεδομένη και σίγουρα θα πετύχεις τον μεγάλο σου στόχο. Tip: Μην πιστεύεις σε μεγάλα λόγια.

ΤΑΥΡΟΣ

1ο δεκαήμερο: Παθιασμένες στιγμές, αλλά και πραγματοποίηση μίας βαθιάς επιθυμίας.
2ο δεκαήμερο: Ναι στο σεξ και το πάθος. Όχι στα επαγγελματικά λάθη, που ενδεχομένως, να σου χαλάσουν την διάθεση και να σου αποτραβήξουν το ενδιαφέρον.
3ο δεκαήμερο: Μία αποκάλυψη που αφορά τα ερωτικά σου, σε απογοητεύει. Ο σεξουαλικός τομέας, θα είναι καλύτερος από ποτέ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

1ο δεκαήμερο: Νέα σταθερή σχέση για τους ελεύθερους ή ουσιαστική βελτίωση σχέσης/γάμου, για τους δεσμευμένους. Μην είστε υπερευαίσθητοι.
2ο δεκαήμερο: Στο συντροφικό τομέα, οι δεσμευμένοι λύνουν κάθε πρόβλημα από το παρελθόν, ενώ οι ελεύθεροι θα έχουν μία παθιασμένη επανασύνδεση.
3ο δεκαήμερο: Μπορεί η τύχη να σου προσφέρει δώρα στον ερωτικό τομέα, ωστόσο η τάση σου για εξιδανίκευση και ψευδαίσθηση, θα σου φέρει απότομες απογοητεύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο δεκαήμερο: Ιδανική περίοδος για να αρχίσεις διατροφή ή/και άσκηση και να καταπλήξεις τα πλήθη.
2ο δεκαήμερο: Το ερωτικό παρελθόν επιστρέφει. Χρειάζονται ωστόσο σωστοί χειρισμοί, για να πετύχεις την πολυπόθητη επανασύνδεση.
3ο δεκαήμερο: Τα επαγγελματικά σου ζητήματα, μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου, την παρούσα περίοδο.

ΛΕΩΝ

1ο δεκαήμερο: Οι ερωτικές σου επιτυχίες, δεν θα περιοριστούν μόνο σε φλερτ και κατακτήσεις. Κάποια μεγάλη επιτυχία, με γερές βάσεις έρχεται αυτό το διάστημα.
2ο δεκαήμερο: Το ερωτικό παρελθόν επιστρέφει με ένα μήνυμα ή ένα τηλεφώνημα. Επιπλέον, αν δεν σε αφορά κάτι τέτοιο, απολαμβάνεις ευκαιρίες και λύσεις, για να διορθώσεις παρελθοντικά θέματα.
3ο δεκαήμερο: Είσαι από τους πιο τυχερούς της περιόδου, αφού οι ερωτικές επιτυχίες, θα διαδέχονται η μία την άλλη! Προσοχή μόνο, στην τάση σου να έχεις μεγάλες προσδοκίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο δεκαήμερο: Μην είσαι τόσο υπερευαίσθητος! Τα γεγονότα θα σου δείξουν, πως όλα τα συναισθηματικά σου παλαιά θέματα, μπορούν να λυθούν αυτήν την περίοδο.
2ο δεκαήμερο: Σεξ με πρώην, αλλά και συναισθηματική ανακούφιση αν δεν σε ενδιαφέρει το παρελθόν, θα έχεις.
3ο δεκαήμερο: Μην παρασύρεσαι/πιστεύεις σε ψέματα, διότι αργά ή γρήγορα θα απομυθοποιήσεις πρόσωπα και σχέσεις. Όχι σε πρώην.

ΖΥΓΟΣ

1ο δεκαήμερο: Μία είδηση ή ένα μήνυμα, θα σου δώσει αυτήν την περίοδο, την σιγουριά που αποζητούσες στην ερωτική σου ζωή.
2ο δεκαήμερο: Επανασυνδέσεις, αλλά και λύσεις για κάθε σου πρόβλημα στον αισθηματικό τομέα, θα σου φέρει η περίοδος αυτή.
3ο δεκαήμερο: Νέες γνωριμίες, φλερτ, καινούργια ξεκινήματα και ευχάριστες στιγμές στον έρωτα. Μην πέφτεις στην παγίδα του ψέματος, ωστόσο! Είτε το λες, είτε το πιστεύεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο δεκαήμερο: Αισθησιασμό, αλλά και ερωτική σταθερότητα θα σου φέρει αυτή η περίοδος.
2ο δεκαήμερο: Πέρα από παλαιά προβλήματα, που τώρα λύνονται στον ερωτικό τομέα, θα έχεις και μία παθιασμένη ερωτική επιστροφή.
3ο δεκαήμερο: Μπορεί η ανασφάλεια σε σχέση με τα ερωτικά σου ζητήματα να συνεχίζεται, ωστόσο κάποιες αισθησιακές στιγμές με το άτομο της καρδιάς σου, θα σε ανανεώσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο δεκαήμερο: Πες ναι στην ευκαιρία να ξεπεράσεις παλαιά προβλήματα και να σταθεροποιήσεις την ερωτική σου ζωή, με τον πιο απολαυστικό τρόπο.
2ο δεκαήμερο: Κλείνεις πληγές του παρελθόντος και ταυτόχρονα απολαμβάνεις ευκαιρίες, είτε για νέα σχέση, είτε για επανασύνδεση.
3ο δεκαήμερο: Η τύχη μπορεί να σου προσφέρει άπειρες ερωτικές ευκαιρίες, ωστόσο εσύ επιμένεις να διαλέγεις λάθος έρωτες, που σε πληγώνουν και σε απογοητεύουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο δεκαήμερο: Οι εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή, θα σου δώσουν επιτέλους την ερωτική σιγουριά και ικανοποίηση που αποζητούσες τόσο καιρό.
2ο δεκαήμερο: Ένας παλαιός, ανεκπλήρωτος έρωτας, θα σου δώσει μεγάλη χαρά αυτήν την περίοδο.
3ο δεκαήμερο: Μην επενδύεις σε παρασκηνιακούς ή παλαιούς έρωτες. Το αποτέλεσμα θα σε απογοητεύσει και θα σε ρίξει απότομα από τα σύννεφα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο δεκαήμερο: Αλλαγές και επίτευξη στόχων με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα θα έχεις στον αισθηματικό τομέα.
2ο δεκαήμερο: Μία περίοδος που εκτός από σου λύνονται όλα σου τα προβλήματα, καταφέρνεις με την στήριξη της τύχης, να πετύχεις επανασύνδεση.
3ο δεκαήμερο: Μπορεί να ταλαιπωρείσαι στον φιλικό τομέα, ωστόσο ο ερωτικός τομέας, σου ετοιμάζει μία ευχάριστη έκπληξη.

ΙΧΘΥΣ

1ο δεκαήμερο: Ιδανική περίοδος, για να σταθεροποιήσεις την αισθηματική σου ζωή, παρόλο που πιθανόν να σου λείψει το συναίσθημα και ο ρομαντισμός.
2ο δεκαήμερο: Το ερωτικό παρελθόν, επιστρέφει με πάθος. Μπορεί να μην υπάρξει επανασύνδεση, αλλά σίγουρα απολαμβάνεις καυτές στιγμές.
3ο δεκαήμερο: Έρχονται απογοητεύσεις και δυσάρεστες αποκαλύψεις στον ερωτικό τομέα, λόγω της τάσης σου για εξιδανίκευση και ψευδαίσθηση.

Για περισσότερα αστρο-θέματα κάνε κλικ στο oroskopos.gr