Αφροδίτη σε Τρίγωνο με Ουρανό στις 14/1: Έρωτας απρόσμενος και οικονομικές αλλαγές
ΖΩΔΙΑ

Αφροδίτη σε Τρίγωνο με Ουρανό στις 14/1: Έρωτας απρόσμενος και οικονομικές αλλαγές

Αφροδίτη σε Τρίγωνο με Ουρανό στις 14/1: Έρωτας απρόσμενος και οικονομικές αλλαγές

Ξαφνικά ερωτικά γεγονότα και μηνύματα, αλλά και οικονομικές θετικές εκπλήξεις…

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω και ο Ουρανός στο ζώδιο του Ταύρου, την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021, σχηματίζουν Τρίγωνο, φέρνοντας απρόβλεπτες θετικές εξελίξεις, ιδίως στα ερωτικά και οικονομικά μας ζητήματα!
Αναμένουμε ξαφνικές ερωτικές εξομολογήσεις, κεραυνοβόλους και ουρανοκατέβατους έρωτες, απρόσμενες ενδιαφέρουσες γνωριμίες και ο έρωτας έρχεται από εκεί που δεν το περιμένουμε.
Οικονομικά, μπορούμε να αναμένουμε, ξαφνικές λύσεις ή απρόσμενα χρήματα!  Οι πιο τυχεροί της όψης είναι σίγουρα τα ζώδια και οι ωροσκόποι της Γης και του Νερού, του 1ου δεκαημέρου!
ΚΡΙΟΣ
Πολλές οι ευκαιρίες στην καριέρα σου! Ακόμα και ευκαιρίες που παλαιότερα χάθηκαν. Όμως μην πέσεις με τα μούτρα στη δουλειά! Έχε ανοιχτά τα μάτια σου, γιατί ένας έρωτας έρχεται ξαφνικά είτε από την εργασία σου, είτε από κάποιον που θαυμάζεις πολύ!
ΤΑΥΡΟΣ
Ευκαιρίες βροχή για νέες γνωριμίες, φλερτ, επεκτάσεις. Όπως κατάλαβες, η χαρά και αισιοδοξία σου είναι στα ύψη και το δείχνεις με κάθε τρόπο. Αυτή είναι και η γοητευτική προσωπικότητα που θα φέρει τους ξαφνικούς έρωτες στα πόδια σου!
ΔΙΔΥΜΟΣ
Αυτά τα ξαφνικά πάθη και ο ταυτόχρονος αισθησιασμός και συναισθηματισμός εκτός ορίων ή η απρόσμενη αναζωπύρωση ενός μεγάλου έρωτα, σε κάνουν να βγάζεις τον πιο φλογερό εαυτό σου. Αν όλα αυτά συνοδεύονται και από τακτοποιημένα οικονομικά, τι άλλο να θελήσει κανείς!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα πάντα μπορούν να συμβούν αυτήν την περίοδο! Μία πολλά υποσχόμενη γνωριμία, ευχάριστα δώρα ή εκπλήξεις από το σύντροφο σου, έναρξη μίας όμορφης σχέσης, μέχρι και μία πρόταση επισημοποίησης!
ΛΕΩΝ
Όμορφες απρόσμενες στιγμές μέσα στη δουλειά και μία ανεξήγητη ενέργεια και ευεξία σε παρακινεί. Επίσης είσαι χάρμα οφθαλμών τώρα!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Όλοι οι θαυμαστές  είναι στα πόδια σου! Θα κουραστείς να μετράς ξαφνικές κατακτήσεις και ανέλπιστες ερωτικές επιτυχίες και εξομολογήσεις. Αν είσαι ήδη με κάποιον, απολαμβάνεις έντονο πάθος και ρομαντισμός από το πουθενά!
ΖΥΓΟΣ
Ξαφνικές χαρές σε σπίτι και οικογένεια! Όμως μήπως το μυαλό σου τριγυρνάει σε έναν έρωτα του παρελθόντος που επιστρέφει απρόσμενα σε σένα και σε ανανεώνει; Ποτέ δεν ξέρεις!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ξαφνικές επαφές, απρόοπτες γνωριμίες, απρόσμενα μηνύματα, φλερτ, ευχάριστες συζητήσεις και εσύ πιο περιζήτητος και δημοφιλής από ποτέ!
ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι ουσιαστικές χαρές της ζωής, είναι αυτές οι ξαφνικές όμορφες μαγικές στιγμές στον έρωτα που σου αναπτερώνουν το ηθικό και σου δίνουν τη σιγουριά που χρειάζεσαι και ένα γεμάτο πορτοφόλι για να τις χαρείς όπως εσύ θες.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Όλοι σ’ αγαπούν και όλοι σε θέλουν και στο δείχνουν ξαφνιάζοντας σε τόσο ευχάριστα! Χορταίνεις ξαφνική ερωτική τύχη, κατακτήσεις και πολλές χαρές!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η απόλυτη συναισθηματική πληρότητα! Αγαπάς όλο τον κόσμο γιατί και εκείνος σε λατρεύει ξαφνικά! Ένας ανεκπλήρωτος έρωτας, σου δίνει μεγάλη χαρά!
ΙΧΘΥΣ
Φίλοι παντού προσφέροντας σου χαρά που ούτε καν φανταζόσουν! Άσπονδοι φίλοι που επιστρέφουν μετανιωμένοι ξαφνικά, φίλοι που ξαφνικά θέλουν να σε κακομάθουν ή μία φιλία που μετατρέπεται σε έρωτα από το πουθενά;