Αυτά τα 4 ζώδια θα ζήσουν μοιραία ερωτικά πάθη, ζήλιες και ερωτικές ανατροπές τον Φεβρουάριο
ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα 4 ζώδια θα ζήσουν μοιραία ερωτικά πάθη, ζήλιες και ερωτικές ανατροπές τον Φεβρουάριο

Αυτά τα 4 ζώδια θα ζήσουν μοιραία ερωτικά πάθη, ζήλιες και ερωτικές ανατροπές τον Φεβρουάριο

Ο Φεβρουάριος θα είναι καυτός μήνας για τα αισθηματικά 4 ζωδίων

Μήνας πάθους αλλά και ερωτικών ανατροπών για 4 ζώδια θα είναι ο Φεβρουάριος. Φλέγονται από ερωτισμό, διεκδικήσεις, ζήλιες και ξαφνικές αλλαγές τα αισθηματικά τους.

Θα υπάρξουν όμως κάποια ζώδια που τον Φεβρουάριο πραγματικά θα δουν ερωτική αναγέννηση και θα ζήσουν δυνατές στιγμές πάθους που θα τους μείνουν αλησμόνητες.

Ποια είναι αυτά;

Υδροχόος

Ο μήνας των γενεθλίων σου φέτος, εγκαινιάζει μία νέα πορεία για την αισθηματική σου ζωή, αφού στην πορεία του παρατηρούμε να σχηματίζεται ένα νέο φεγγάρι στο ζώδιο σου (στις 11/2), ενώ στην πορεία του μήνα, έχουμε την «θρυλική» συνάντηση της Αφροδίτης και του Άρη στο ζώδιο σου, μαζί με την παρεούλα του Πλούτωνα που έχει εισέλθει και αυτός στο δικό σου ζώδιο. Τι σημαίνουν λοιπόν όλα αυτά; Ζεις δυνατές στιγμές πάθους, που σε ξεσηκώνουν και σε κάνουν να ανακαλύπτεις μία νέα πτυχή του εαυτού σου! Εσύ που έλεγες «εγώ ποτέ» , ή που αντιδρούσες και αμφισβητούσες τον έρωτα και της σχέσης, τώρα αλλάζεις χαρακτήρα και δαγκώνεις για τα καλά την λαμαρίνα, ανακαλύπτοντας ότι ο έρωτας είναι η κινητήριος δύναμη αυτή τη στιγμή στην ζωή σου!

Λέων

Είσαι από το ζώδια που ο Φεβρουάριος θα σταθεί ως μήνας σταθμός για την αισθηματική σου ζωή. Μία νέα σχέση, αναμένεται να ξεκινήσει αυτό το μήνα της χρονιάς, αιφνιδιαστικά, από εκεί που δεν το περιμένεις, στην πιο περίεργη στιγμή και ίσως και με τον άνθρωπο που ούτε καν θα μπορούσες να φανταστείς. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 11/2 στο ζώδιο του Υδροχόου θα φέρει αυτή την πικάντικη, ξαφνική και απρόβλεπτη γνωριμία στην ζωή σου έως και τις 25/2 που σχηματίζεται η Πανσέληνος. Η συνάντηση της Αφροδίτης, του Άρη και του Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου θα εγκαινιάσουν μία νέα χρυσή εποχή ολοκληρωτικής μεταμόρφωσης της ερωτικής σου ζωής, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

Ζυγός

Το εύφλεκτο πάθος θα σε παρασύρει να πέσεις με τα μούτρα στα ερωτικά σου το Φεβρουάριο και να ζήσεις στιγμές που θα αφήσουν την δική τους ιστορία στα αισθηματικά σου! Ερωτική Αναγέννηση έρχεται λοιπόν για σένα και η τάση αυτή θα είναι πολύ πιο έντονη από τις 18/2 όπου η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Πλούτωνας από το ζώδιο του Υδροχόου αναμένεται να ανάψουν τις φωτιές πάθους στην αισθηματική σου ζωή! Στην δική σου περίπτωση όμως είναι πολύ πιθανό να ζήσεις έναν μοιραίο, μυστικό, σκανδαλώδη έρωτα στον οποίο δύσκολα θα μπορείς να αντισταθείς…

Καρκίνος

Τελευταίος αλλά όχι «καταϊδρωμένος» έρχεσαι τον Φεβρουάριο στην λίστα των ερωτικών παθιασμένων ζωδίων. Ο μήνας ξεκινά με την Αφροδίτη στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου τον Αιγόκερω, σχηματίζοντας θετικές γωνίες με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα, προσφέροντας όμορφες εκπλήξεις και ευκαιρίες για να γνωρίσεις ένα νέο άνθρωπο ή να ανανεώσεις την σχέση σου! Ο Δίας και ο Ουρανός από τον Ταύρο φέρνουν και τις ευκαιρίες δικτύωσης και νέων γνωριμιών, ενώ δεν λείπουν και τα ξαφνικά γεγονότα που σου δίνουν ικανοποίηση στον έρωτα. Καθώς ο μήνας προχωρά, η Αφροδίτης, ο Άρης και ο Πλούτωνας από το ζώδιο του Υδροχόου ενεργοποιούν την σεξουαλική σου ζωή και φέρνουν εμπειρίες που θα ξεσηκώσουν το πάθος σου για τα καλά!

Για περισσότερες προβλέψεις μπες στο oroskopos.gr