Αυτά τα 4+1 ζώδια δεν εγκαταλείπουν ποτέ τη «μάχη» όσα εμπόδια κι αν συναντήσουν
ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα 4+1 ζώδια δεν εγκαταλείπουν ποτέ τη «μάχη» όσα εμπόδια κι αν συναντήσουν

Αυτά τα 4+1 ζώδια δεν εγκαταλείπουν ποτέ τη «μάχη» όσα εμπόδια κι αν συναντήσουν

Είναι γνωστά για την απίστευτη ψυχική τους δύναμη

Η εσωτερική δύναμη κάποιων ζωδίων τους επιτρέπει να αντιμετωπίζουν δυσκολίες με μια απαράμιλλη ψυχραιμία και να προχωρούν μπροστά ακόμα και όταν οι συνθήκες φαίνονται δυσβάσταχτες. Ποια είναι τα ζώδια με τα μεγαλύτερα ψυχικά κουράγια;

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι γνωστός για την απίστευτη ψυχική του δύναμη, κυβερνώμενος από τον Πλούτωνα και τον Άρη! Είναι σε θέση να διαχειρίζεται σύνθετα συναισθήματα και να αντιμετωπίζει βαθιές κρίσεις με μια ανεξήγητη ψυχραιμία. Οι Σκορπιοί μπορούν να περάσουν από δύσκολες καταστάσεις, εξελισσόμενοι και γίνονται πιο δυνατοί από ποτέ.

Τοξότης

Το «παιδί» του Δία που παρουσιάζει έξαρση στον Νότιο Δεσμό, δίνει πάντα έναν σκοπό στη ζωή του κι εμπιστεύεται το σύμπαν, θεωρώντας (και καλά κάνει) πως όλα στη ζωή έχουν ένα λόγο που συμβαίνουν. Αυτό δίνει δύναμη στον Τοξότη, συνδυαστικά με την ικανότητά του να προσαρμόζεται εύκολα και γρήγορα στις νέες καταστάσεις.

Κριός

Κυβερνάται από τον Άρη, έχει έξαρση στον Ήλιο… Ε μην μου πείτε ότι δεν περιμένατε τον Κριό στη λίστα! Η ήττα του είναι άγνωστη λέξη και όσες φορές κι αν πέσει, ξανασηκώνεται και συνεχίζει. Ο μόνος λόγος να παραιτηθεί από κάτι είναι επειδή δεν τον ενδιαφέρει πια, όχι επειδή έπαψε να πιστεύει πως μπορεί να τα καταφέρει.

Λέων

Μην δίνετε σημασία στο δράμα που σας παρουσιάζει ο Λέων. Είναι ζώδιο της φωτιάς και σταθερής ποιότητας, άρα ξέρει να επιμένει όποτε αυτό είναι αναγκαίο. Επιμένει στο να πιστεύει στις δυνάμεις του, ή πως θα τα καταφέρει παρά τα εμπόδια. Η δημιουργική του σκέψη τον βοηθά να βρίσκει λύσεις στα προβλήματά του.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι γνωστός για την ακλόνητη αντοχή του στα πάντα. Αντιμετωπίζει τις προκλήσεις με υπομονή και αποφασιστικότητα, αρνούμενος να υποκύψει στις πιέσεις. Η σταθερότητα και η αποφασιστικότητα του ζωδίου της Αφροδίτης αποδεικνύουν το μεγάλο του κουράγιο, ανεξάρτητα από τα εξωτερικά εμπόδια.

Για περισσότερα αστρολογικά θέματα κάνε κλικ στο oroskopos.gr