Αυτά τα 5 ζώδια παίρνουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πολύ σοβαρά! Ο εκδικητής και η drama queen
ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα 5 ζώδια παίρνουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πολύ σοβαρά! Ο εκδικητής και η drama queen

Αυτά τα 5 ζώδια παίρνουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πολύ σοβαρά! Ο εκδικητής και η drama queen

Στη θέση σου δεν θα ξεχνούσαμε το δώρο για αυτά τα 5 ζώδια

Ποια ζώδια θα σου κρατήσουν κακία αν ξεχάσεις το ρομαντικό δώρο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Επιστράτευσε σοκολατάκια, λουλούδια, ένα ακριβό δείπνο διαφορετικά σκέψου κάποιο σχέδιο… διαφυγής για να γλιτώσεις από αυτά!

Ταύρος: Ο λάτρης της ύλης

Το ζώδιο που εκτιμά τις υλικές απολαύσεις της ζωής περισσότερο από έναν σεφ πεντάστερου ξενοδοχείου την ώρα της δημιουργίας του. Εάν ξεχάσεις να του πάρεις δώρο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, προετοιμαστείτε για μια οδηγία στο πώς η απόλαυση μετατρέπεται σε απόγνωση. Ο Ταύρος μπορεί να αρχίσει να σας δείχνει τις υψηλές τους προσδοκίες μέσω ενός καλά σχεδιασμένου μαραθώνιου παραπόνων, κάθε φορά που περνάτε από το τμήμα των σοκολατών στο σούπερ μάρκετ, σας υπενθυμίζοντας με έναν πονηρό τόνο: “Αχ, κοίτα! Σοκολάτες… Ποιος θα το φανταζόταν;”

Λέων: Η δραματική διασημότητα

Ο Λέων θέλει το δώρο του Αγίου Βαλεντίνου να είναι όχι μόνο ακριβό αλλά και εντυπωσιακό. Το ξέχασες; Πώς τόλμησες μικρό ανθρωπάκι να παραλείψεις τον μεγαλοπρεπή σου έρωτα; Φυσικά και θα το αναφέρει παντού, παίζοντάς το «παραμελημένος πρωταγωνιστής» σε σαπουνόπερα. Ετοιμάσου για μια επική δημόσια δήλωση στα social media για το πώς “ο έρωτας δεν έχει την ίδια αξία για όλους”. Πίστεψέ με, τα likes και τα σχόλια θα είναι το μόνο που θα συζητάτε μεταξύ σας για εβδομάδες… μήνες… ή και χρόνια!

Σκορπιός: Ο εκδικητής

Αν ξέχασες το δώρο του Αγίου Βαλεντίνου για τον Σκορπιό σου, συνιστάται να επινοήσεις ένα πολύ καλό σχέδιο, ικανό να αποτρέψει μια καλοσχεδιασμένη εκδίκηση για την παράλειψη του Αγίου Βαλεντίνου. Και ενώ σε αφήνει να νομίζεις πως το ξέχασε, δίχως να θίξει το θέμα, μέσα του θα σχεδιάζει πώς να σου δώσει ένα μάθημα, ώστε να μην τολμήσεις να τον ξαναξεχάσεις μία τόσο σημαντική ημέρα. Μην ξεχνάτε, ότι οι παθιασμένοι εραστές σαν τους Σκορπιούς, έχουν και το ελάττωμα των εμμονών…

Υδροχόος: Ο αντισυμβατικός αναλυτής

Ο Υδροχόος ισχυρίζεται πως δεν δίνει μεγάλη σημασία στις εμπορικές γιορτές, αλλά η παράλειψη θα του δώσει την ευκαιρία να αναλύσει και να συζητήσει τις πολλαπλές κοινωνικοπολιτικές διαστάσεις του Αγίου Βαλεντίνου, καθιστώντας σε τον ακούσιο ακροατή σε μια μαραθώνια συζήτηση για τον καπιταλισμό και την καταναλωτική κουλτούρα. «Δεν είναι ανάγκη το δώρο για να εκφράσεις την αγάπη σου, αλλά αφού είναι σημαντικό για σένα, ας το αναλύσουμε» θα πει, προσφέροντάς σας μια εναλλακτική προοπτική. Κι όλα αυτά, επειδή μέσα του θα ήθελε να τον θυμηθείς μέσα από μία πράξη αγάπης, αλλά κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του.

Καρκίνος: Το θυμωμένο Minion

Ο λάτρης των συναισθημάτων και της οικογενειακής θαλπωρής, θα εκλάβει την παράλειψη ενός δώρου του Αγίου Βαλεντίνου σαν μια προσωπική απόρριψη και θα βγει από μέσα του ο θυμός. Τα δάκρυα ή οι θεαματικές εκρήξεις είναι μέρος του προγράμματος. «Δεν περίμενα τίποτα το φανταχτερό, μόνο ένα μικρό σημάδι ότι σκέφτεσαι τα συναισθήματά μου». Θυμίζει λίγο το δράμα του Λέοντα, αλλά τουλάχιστον δεν θα πάρει δημοσιότητα… Μα καλά, πώς μπόρεσες να ξεχάσεις να πάρεις δωράκι σε ένα τόσο γλυκό πλάσμα; Τι; Δεν πήρε σε σένα τίποτα; Άλλο αυτό…

Για περισσότερες προβλέψεις μπες στο oroskopos.gr