Αυτά τα ζώδια επηρεάζονται από τη σύνοδο Άρη – Πλούτωνα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα ζώδια επηρεάζονται από τη σύνοδο Άρη – Πλούτωνα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Αυτά τα ζώδια επηρεάζονται από τη σύνοδο Άρη – Πλούτωνα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

«Τσίτα» τα νεύρα για τους περισσότερους!

Το σκληρό της πρόσωπο θα δείξει η σύνοδος Άρη – Πλούτωνα για τα περισσότερα ζώδια ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ο Άρης ο πλανήτης της δράσης και της μαχητικότητας, συναντά τον πλανήτη του «σκότους» τον Πλούτωνα, στο «συλλογικό» ζώδιο του Υδροχόου και η μεταξύ τους «συνάντηση» διεγείρει έντονα τον φόβο, τον θυμό αλλά και τα περιστατικά βίας που θα απασχολήσουν έντονα την κοινή γνώμη!

ΚΡΙΟΣ: Η σύνοδος Άρη – Πλούτωνα μπορεί να σου φέρει την διάκριση, την καταξίωση και την δημοφιλία για κάτι που έχεις εργαστεί επίμονα και συγκεντρωμένα εδώ και αρκετό καιρό! Προσοχή στα κουτσομπολιά και στις παγίδες μέσα από το κοινωνικό περιβάλλον! Νέες προσδοκίες γεννιούνται και γίνεσαι αρκετά μαχητικός και διεκδικητικός για να τις κατακτήσεις

ΤΑΥΡΟΣ: Είσαι απόλυτα επικεντρωμένος στην καριέρα σου και επικεντρώνεσαι σε στόχους που θα σε βοηθήσουν στην παραπάνω καταξίωσή σου! Η επιμονή, η προσπάθεια και οι καλές επιλογές θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία! Προσοχή σε μάχες επαγγελματικών συμφερόντων αλλά και σε ύπουλες ανταγωνιστικές συμπεριφορές!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ένας έρωτας μπορεί να σε κάνει να αλλάξεις φιλοσοφία και στάση ζωής και να κάνεις τις πιο σημαντικές αναθεωρήσεις… Μπορεί να αποφασίζεις την ολοκληρωτική σου μετάβαση σε μία άλλη χώρα! Προσοχή σε νομικές υποθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:Δείξε προσοχής τον οικονομικό τομέα και υπερασπίσου τα συμφέροντά σου! Απόφυγε τις παράνομες, παρασκηνιακές ή παρακινδυνευμένες ενέργειες στα οικονομικά! Η σεξουαλική σου ζωή είναι παθιασμένη και έντονη ! Πες όχι στις τοξικές σχέσεις που κρύβουν επικινδυνότητα!

ΛΕΩΝ: Οι σχέσεις σου φλέγονται αυτό το διάστημα και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά αφού αυτή την περίοδο φαίνεται ότι κάτι πάει να αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες… Είτε βιώνεις έναν χωρισμό επίπονο και καλείσαι να σταθείς εκ νέου στα πόδια σου! Είτε μπαίνει στην ζωή σου ένας νέος μεγάλος έρωτας που σου δίνει και πάλι ζωντάνια! Προσοχή όμως και στις σκανδαλώδεις αποκαλύψεις που φέρνουν και προδοσίες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πιεστική περίοδος για θέματα που αφορούν την εργασία, αλλά και ζητήματα φυσικής κατάστασης! Πιέζεσαι να αποδώσεις έργο , έχεις πολλές υποχρεώσεις που σε κατακλύζουν και σε φορτίζουν με στρες, με αποτέλεσμα να χάνεις την ανθεκτικότητά σου! Στα επαγγελματικά κυριαρχεί ένα ανταγωνιστικό κλίμα!

ΖΥΓΟΣ: Δυνατοί έρωτες γεννιούνται αυτή την εποχή κάτω από δύσκολες συνθήκες. Αναγεννάτε η ερωτική σου ζωή και βιώνεις το πάθος σε όλο του το μεγαλείο! Ένας έρωτας σε οδηγεί σε μεγάλες υπερβάσεις ζωής. Ζητήματα που αφορούν την τεκνοποίηση ευνοούνται! Προσοχή στους σκανδαλώδεις παρασκηνιακούς έρωτες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η σύνοδος Άρη – Πλούτωνα προκαλεί δύσκολες συγκυρίες σε θέματα προσωπικά, οικογενειακά ενώ η ψυχοσύνθεση σου είναι αρκετά βαριά! Γεγονότα που αφορούν εσένα, τους οικείους σου, είναι σαν να κλονίζουν την σταθερότητα και την ηρεμία σου! Οι φοβίες αναβλύζουν!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δυνατές αποκαλύψεις για οικονομικά και αισθηματικά γίνονται αυτό το καιρό. Μπορείς να πετύχεις ότι βάλεις στο μυαλό γιατί διαθέτεις υπομονή, επιμονή και λειτουργείς εύστοχα ! Προσοχή σε καβγάδες και ατυχήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείξε προσοχή σε οικονομικά συμφωνητικά, αγορές και συνεννοήσεις για ζητήματα οικονομικά. Τα συμφέροντά σου ίσως έρχονται σε κίνδυνο και πρέπει να τα προστατέψεις. Προσοχή στις απώλειες. Μην παίρνεις ρίσκα στον οικονομικό τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είσαι δυναμικός, κατακτητικός, παθιασμένος και έτοιμος να κερδίσεις αυτό που θέλεις. Λειτουργείς επίμονα, ανταγωνιστικά ενώ τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σου ξυπνούν κάθε σου πόθο. Μην συμπεριφέρεσαι σκληρά και αμείλικτα!

ΙΧΘΥΣ: Μεγάλες αποκαλύψεις, δυνατές συγκινήσεις, τονισμένες ευαισθησίες και … παρασκήνια. Ακριβώς αυτές είναι οι τάσεις της περιόδου! Κλείνουν κάποιοι κύκλοι στα επαγγελματικά νιώθεις ότι βρίσκεσαι προσωρινά σε αδιέξοδο!

Για περισσότερες προβλέψεις επισκεφθείτε το oroskopos.gr