Αυτά τα ζώδια νοιάζονται για το τι θα πει ο κόσμος
ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα ζώδια νοιάζονται για το τι θα πει ο κόσμος

Αυτά τα ζώδια νοιάζονται για το τι θα πει ο κόσμος

3+1 ζώδια που υποκύπτουν στα δεδομένα της κοινωνίας και τους απασχολεί περισσότερο ο κόσμος παρά οι ίδιοι

Υπάρχουν κάποια ζώδια που νοιάζονται για την γνώμη του κόσμου. Είναι οι ευαίσθητοι, ανασφαλείς, ευγενικοί, διστακτικοί ή ακόμα και αυτοί που μεγάλωσαν με συγκεκριμένα πρότυπα.

Αυτοί που πάντα συμφωνούν με όλους, που φοβούνται την απόρριψη ή που δεν θέλουν να τους κακοχαρακτηρίσουν.

Είναι κι αυτοί οι «ατσαλάκωτοι», που δεν θέλουν να χαλάσουν την δημόσια εικόνα τους.

Ο καθένας έχει τους δικούς του λόγους που επηρεάζεται από την γνώμη του κόσμου. Ποιοι είναι αυτοί;

Καρκίνος

Ο Καρκίνος, είναι ο άνθρωπος που έχει μεγαλώσει σε πατροπαράδοτη οικογένεια με την τήρηση όλων των εθίμων και με έναν ιδιαίτερο συναισθηματικό σύνδεσμο με τους γονείς του. Διδάχτηκε από τις γενιές που τον γαλούχησαν, (γονείς παππούδες), ότι πρέπει να είναι το καλό παιδί, το υπάκουο, το συνετό, ώστε να μην προκαλεί κουτσομπολιά. Μόνο έτσι θα καλοπαντρευτεί και θα στήσει ένα σωστό σπιτικό. Θίγεται και προσβάλλεται εύκολα αν ειπωθεί κάτι άσχημο για αυτόν, για το λόγο αυτό προσπαθεί να μην δίνει αφορμή για σχόλια, σκύβει το κεφάλι και κάνει αυτό που θεωρεί σωστό σύμφωνα με τα πιστεύω που τον γαλούχησε η οικογένεια!

Παρθένος

Μεγαλωμένος σε οικογένεια που τον έμαθε να λειτουργεί με τάξη, πρόγραμμα προσφέροντας πάντα τις υπηρεσίες του σε όλους! Έμαθε πως «η πάστρα είναι μισή αρχοντιά» έτσι φροντίζει πάντα για την καθαρότητα του χώρου του, γιατί δεν θέλει να τον κουτσομπολέψουν …Ο Παρθένος όμως δεν θέλει σε καμία περίπτωση να δώσει αφορμή για σχόλια ή και κριτική, σχετικά με την συνέπειά του, την εξυπηρετικότητά του, την εργασία του ή ακόμα και για τις επιλογές του! Μπορεί ο ίδιος να ασκεί πολύ εύκολα την κριτική, δεν θέλει όμως να δεχθεί το ίδιο να του κάνουν!

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι το καλομαθημένο παιδί της οικογένειας, που από νωρίς οι γονείς του τον έντυναν με τα καλύτερα και τον έμαθαν να είναι δίκαιος με όλους, αλλά να διατηρεί σχέσεις με ανθρώπους της ίδιας τάξης (ή και υψηλότερης). Τον νοιάζει πολύ τι θα πει ο κόσμος για την προσωπική και αισθηματική του ζωή καθώς και για την εμφάνισή του! Το χειρότερο από όλα όμως είναι ότι δεν θέλει να δώσει δικαιώματα και να πει κάποιος για αυτόν, ότι δεν φέρθηκε δίκαια και σωστά!

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι ο άνθρωπος που από παιδί έμαθε να ακολουθεί τους κανόνες της κοινωνίας και να είναι νομοταγής. Η καριέρα, η επιτυχία, η καταξίωση, θα τον ανεβάσουν στα μάτια του κόσμου, έτσι του είπαν έτσι και έκανε … Ο Αιγόκερως είναι ο άνθρωπος που πιέζει τον εαυτό του να φτάσει ψηλά, γιατί θέλει να κερδίσει τον θαυμασμό όλων, να ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες των γονέων και τρέμει στην ιδέα ότι τα λόγια του κόσμου μπορεί να θίξουν την κοινωνική του υπόληψη.

Για περισσότερες προβλέψεις, επισκεφθείτε το oroskopos.gr