Αυτά τα ζώδια θα έχουν θετικές αλλαγές στα επαγγελματικά τους τον Ιανουάριο
ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα ζώδια θα έχουν θετικές αλλαγές στα επαγγελματικά τους τον Ιανουάριο

Αυτά τα ζώδια θα έχουν θετικές αλλαγές στα επαγγελματικά τους τον Ιανουάριο

Δες αναλυτικά την πρόβλεψη για το ζώδιό σου

Ένας φιλόδοξος και πολλά υποσχόμενος Γενάρης πλησιάζει το 2024, δωρίζοντας έναν αέρα αλλαγής και μία νέα επαγγελματική πορεία, κυρίως στα 4 παρακάτω ζώδια, όπως αναλύεται παρακάτω.

Βασίζοντας τις επαγγελματικές προβλέψεις του τρέχοντος άρθρου στην ευνοϊκή Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω που κορυφώνεται στις 11 Ιανουαρίου κι εξακολουθεί να μας επηρεάζει ως τα τέλη του μήνα, είναι ολοφάνερο ότι κάποιοι θα κάνουν καινούρια ξεκινήματα.

ΚΡΙΟΙ

Οι Κριοί, όπως θα έχετε παρατηρήσει κι από άλλα άρθρα προβλέψεων του μήνα, αλλά και τον ίδιο σας τον εαυτό, η κοινωνική σας εικόνα κι επαγγελματική ανέλιξη είναι αυτό που απασχολεί το μυαλό και το χρόνο σας περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Η Νέα Σελήνη σας κάνει δώρο κάποια μεγάλα επαγγελματικά ξεκινήματα που θα αλλάξουν τη ζωή σας ως τα τέλη του μήνα. Πολλά από αυτά μπορεί να σχετίζονται με παράλληλες πηγές εσόδων, πέρα από την κύρια εργασία σας. Οι εξελίξεις εκτιμάται να είναι αναπάντεχες, αλλά ο ενθουσιασμός σας είναι εκείνος που θα σας ωθήσει να εκμεταλλευτείτε ακόμη και την πιο μικρή ευκαιρία ή να δημιουργήσετε το δικό σας μονοπάτι σε μία πιο δυναμική καριέρα. Καλή αρχή!

ΛΕΟΝΤΕΣ

Λιοντάρια μου, η καθημερινότητά σας μεταβάλλεται προς το καλύτερο! Αναζητείτε νέα εργασία; Ανανεώστε το βιογραφικό σας, διεκδικήστε μία προαγωγή ή αλλαγή πόστου στην εταιρία όπου εργάζεστε ή κλείστε συνεντεύξεις. Παράλληλα, αν ο τύπος της εργασίας που ψάχνετε σχετίζεται με γραφειοκρατικές διαδικασίες, όπως η είσοδός σας στο δημόσιο τομέα ή πολλά στάδια συνεντεύξεων, αυτό το διάστημα σας υποστηρίζει για να τα έχετε όλα στην εντέλεια. Όσοι ασκείτε επάγγελμα βασισμένο στην παροχή υπηρεσιών, θα έχετε αύξηση του πελατειακού κοινού σας, ενώ παράλληλα η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχετε θα βελτιωθεί, φέρνοντάς σας νέες συστάσεις ως και τα τέλη του Ιανουαρίου.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Αγαπητοί Αιγόκεροι, τα ξεκινήματα που κάνετε είναι πάσης φύσεως, μέχρι τέλη του Ιανουαρίου! Ο Άρης και ταυτόχρονα η Νέα Σελήνη είναι στο δικό σας ζώδιο σας τροφοδοτούν με την απαιτούμενη ενέργεια και κουράγιο για να τα καταφέρετε σε κάθε τομέα της ζωής σας. Είναι αυτονόητο ότι έχετε θέσει ως προτεραιότητα τον εαυτό σας, οπότε οτιδήποτε σχετίζεται με την προσωπική κι επαγγελματική σας ανάπτυξη θα προχωρήσει με θετικές εξελίξεις, χάρη στην δική σας αποφασιστικότητα να δουλέψετε σκληρά. Ζητάτε μία προαγωγή, κάνετε αιτήσεις για μία νέα εργασία με καλύτερες προοπτικές ή αυξάνεται το πελατολόγιό σας. Είστε πολύ εργατικοί και φιλότιμοι, στοιχείο που αναγνωρίζεται από συναδέλφους και πελάτες, βελτιώνοντας την επαγγελματική σας φήμη.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Καρκίνοι μου, με τον Άρη και την Νέα Σελήνη στο απέναντι από το δικό σας ζώδιο, τον Αιγόκερω, είναι εμφανές ότι το εξωτερικό περιβάλλον, μέσα από πιέσεις, σας κινητοποιεί να δράσετε! Είτε κάποιος ανώτερος ή συνάδελφος σας ‘προκαλεί’ να ξεπεράσετε τον εαυτό σας και να αποδείξετε τι αξίζετε, είτε συναντάτε εξωτερικά εμπόδια, εσείς δεν το βάζετε κάτω! Αποκτάτε πείσμα και προσπαθείτε να συνεργαστείτε με πιο έμπειρα κι επιτυχημένα άτομα. Συγχρόνως, επιδεικνύετε τα ταλέντα σας μέσα από σκληρή δουλειά. Είναι γεγονός ότι οι παράγοντες στους οποίους δεν έχετε κανέναν έλεγχο, προκαλούν ανατροπές στην καθημερινότητά σας, αλλά δεν σας πτοεί τίποτα! Ανακαλύπτετε νέες πηγές εσόδων, λαμβάνετε συμβουλές από τους καλύτερους του χώρου σας και μετατρέπετε τις δυσκολίες σε ευκαιρίες καριέρας, ως και τα τέλη του Γενάρη!

Για περισσότερες προβλέψεις επισκεφθείτε το oroskopos.gr