Αυτές είναι οι ευνοϊκές και οι πιο δύσκολες μέρες Ιουλίου – Αυγούστου σύμφωνα με την Άση Μπήλιου: Τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνετε τότε;
ΖΩΔΙΑ

Αυτές είναι οι ευνοϊκές και οι πιο δύσκολες μέρες Ιουλίου – Αυγούστου σύμφωνα με την Άση Μπήλιου: Τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνετε τότε;

Αυτές είναι οι ευνοϊκές και οι πιο δύσκολες μέρες Ιουλίου – Αυγούστου σύμφωνα με την Άση Μπήλιου: Τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνετε τότε;

Τις κρίσιμες και σημαντικές ημερομηνίες του καλοκαιριού για Ιούλιο και Αύγουστο έδωσε η Άση Μπήλιου στα τελευταία ζώδια του Breakfast@Star.

Ποιες είναι μερικές από αυτές;

16 Ιουλίου: Σχηματίζεται η σύνοδος του Ερμή με τον Ήλιο στον Καρκίνο, μια ιδιαίτερα σημαντική όψη επικοινωνίας που βοηθά να έχουμε άνεση στον λόγο, στις επαφές μας, είναι πολύ βοηθητική σε μετακινήσεις, ταξίδια, προβολή της δουλειάς και των ταλέντων μας και για να κάνουμε συμφωνίες ή να υπογράψουμε συμβόλαια. Επηρεάζει θετικά κυρίως τα ζώδια του νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες), αλλά και της γης (Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους) του τρίτου δεκαημέρου.

23 Ιουλίου: Ο Ερμής από τον Λέοντα σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Κριό, μια εξαιρετική όψη για να έχουμε ευχάριστες στιγμές στη μέρα μας, για να ακούσουμε θετικές ειδήσεις, να κάνουμε χαρούμενες επαφές με τους άλλους, αλλά να έχουμε και ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα που αφορούν ταξίδια, αγορές, συμφωνίες, υπογραφές συμβολαίων. Επηρεάζει θετικά: Κριούς, Λέοντες και Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου ή όσους έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στις 8 μοίρες.

26 Ιουλίου: Ο Ερμής από τον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στον Ταύρο, μια όψη που μας κάνει πιο παρορμητικούς και βιαστικούς, κάπως απρόσεχτους στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις μας, αλλά και ευέξαπτους στη συμπεριφορά μας, καθώς το κεφάλι πάει μπροστά και η λογική μένει πίσω. Μπορεί να υπάρχει ένα πιο νευρικό κλίμα στη μέρα και καλά θα κάνουμε να μη ρίχνουμε λάδι στη φωτιά. Επηρεάζει τα σταθερά ζώδια, δηλαδή Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους του δευτέρου δεκαημέρου ή όσους έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στις 14 μοίρες.

28 Ιουλίου: Μέρα ευνοϊκή για νέες γνωριμίες, σχέσεις, για θέματα σπουδών και για τα επαγγελματικά, αλλά και για διακοπές και καλοπέραση. Ευνοεί τα ζώδια της φωτιάς: Κριούς, Λέοντες, Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου ή όσους έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στις 5 μοίρες.

Την ίδια μέρα ο Ερμής σχηματίζει ακριβές τετράγωνο με τον Ουρανό, μια όψη που δείχνει απρόοπτα, ξαφνικές αλλαγές και εκπλήξεις, απρόβλεπτες συμπεριφορές, προβλήματα με τεχνικά μέσα ή μέσα επικοινωνίας ή και το διαδίκτυο και προβλήματα σε ταξίδια. Επηρεάζει τα σταθερά ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου του δευτέρου δεκαημέρου ή και όσους έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στις 18 μοίρες.

31 Ιουλίου: Η αντίθεση Ερμή – Κρόνου φέρνει προβλήματα στην επικοινωνία, δυσάρεστες ειδήσεις, περιορισμούς στις σκέψεις και την έκφραση των ιδεών ή και των συναισθημάτων μας, τάση για σκοτεινές ή αδιέξοδες σκέψεις και μελαγχολία. Επηρεάζει Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου ή όσους έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες κοντά στις 22 μοίρες του Υδροχόου.

Ποιες μέρες είναι ευνοϊκές τον Αύγουστο για σχέσεις και γάμους;

Δείτε το βίντεο: