Ανάδρομος Ερμής Αντίθεση με Ουρανό 20/10: Καυγάδες και λάθος πισωγυρίσματα
ΖΩΔΙΑ

Ανάδρομος Ερμής Αντίθεση με Ουρανό 20/10: Καυγάδες και λάθος πισωγυρίσματα

Ανάδρομος Ερμής Αντίθεση με Ουρανό 20/10: Καυγάδες και λάθος πισωγυρίσματα

Ποια ζώδια ευνοούνται;

Ο Ερμής στον Σκορπιό, φαινομενικά Ανάδρομος και ο Ουρανός στον Ταύρο, κοντράρονται με όψη Αντίθεσης, την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020!

Μπερδέματα σε μετακινήσεις και επικοινωνίες, ρήξεις, παρορμητικά λόγια, παρεξηγήσεις, περίσσιος και επικίνδυνος δυναμισμός, απροσεξία, βιασύνες και υπερβολικές εγωιστικές απαιτήσεις, πρέπει να αποφευχθούν!

Δεδομένου ότι ο Ερμής είναι Ανάδρομος και φέρνει μηνύματα από παλαιούς έρωτες, θα υπάρξουν και αρκετές λάθος επιστροφές στο ερωτικό παρελθόν, λόγω ορμητικού πάθους, που αργότερα θα μετανιώσουμε ή θα καταλήξει σε καυγά!

Εκείνοι που οφείλουν να προσέχουν, είναι οι Σταθεροί του 1ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ
Γίνεσαι απαιτητικός και κτητικός στον έρωτα και αυτό θα φέρει προστριβές και καυγάδες. Μην επιστρέφεις σε ένα παρελθόν, λόγω πάθους και μην ξοδεύεις αλόγιστα!

ΤΑΥΡΟΣ
Η εκρηκτική και νευρική σου συμπεριφορά, στην συντροφική ζωή, θα φέρει σοβαρές ρήξεις. Κράτα την ψυχραιμία σου και μην παρασύρεσαι σε έρωτες του παρελθόντος τώρα!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Διαχειρίσου σωστά τον χρόνο σου και απέφυγε βιαστικές και αλόγιστες κινήσεις ή λόγια, στον επαγγελματικό τομέα. Όχι σε αλλαγές της εμφάνισης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είσαι περιζήτητος, γοητευτικός αλλά και ιδιαίτερα επιθετικός και εγωιστής στον ερωτικό τομέα. Βρες τις σωστές ισορροπίες σου και συγκράτησε την παρορμητικότητα σου και ειδικά όσον αφορά την επικοινωνία με έναν έρωτα του παρελθόντος!

ΛΕΩΝ
Μην είσαι εριστικός και εκρηκτικός σε οικογένεια  και σπίτι, γιατί αναμένονται ρήξεις. Μην παρασύρεσαι από το πάθος σου, επιστρέφοντας σε έναν έρωτα του παρελθόντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πρόσεξε τι ξεστομίζεις και πως και σε ποιον το λες! Όχι στα κουτσομπολιά, όχι σε επικοινωνία με έρωτες του παρελθόντος, όχι σε καυγάδες με τα αδέρφια και προσοχή στην οδήγηση!

ΖΥΓΟΣ
Περιόρισε οπωσδήποτε τις σπατάλες τώρα και σκέψου καλά πριν ξοδέψεις χρήματα! Συγκράτησε τα νεύρα και τις απαιτήσεις σου στην αισθηματική ζωή και σκέψου καλά πριν επιδιώξεις επανασύνδεση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πρόσεχε τις μετακινήσεις σου, τα λόγια σου, τις επαφές σου, τα νεύρα σου και γενικά την παρορμητική συμπεριφορά σου,  γιατί είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής στα λάθη και στις ρήξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Όχι στην αυθόρμητη και παθιασμένη επιστροφή σε έναν έρωτα του παρελθόντος!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Προστάτεψε τον εαυτό σου από κουτσομπολιά και τα μυστικά σου από αποκαλύψεις! Όχι στις επαφές με το ερωτικό παρελθόν, ιδιαίτερα αν θες να μείνει κρυφό!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Προστάτεψε τις φιλίες σου και μην ξεσπάς πάνω στους φίλους σου, λόγω εγωισμού! Κάποια λάθη σου, βάζουν εμπόδια στα όνειρα σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Λάθη και βιασύνες, μπορούν να σου φέρουν πολλά προβλήματα στον τομέα της καριέρας, γι’ αυτό πρόσεχε!

ΙΧΘΥΣ
Πρόσεξε πολύ τις μετακινήσεις σου, αλλά και τις επικοινωνίες σου. Αναμένονται αναποδιές, παρεξηγήσεις, καθυστερήσεις και καυγάδες. Πρόσεξε την απότομη και την οξύθυμη συμπεριφορά σου!

Πηγή: oroskopos.gr