Αντίθεση Ερμή με Πλούτωνα το Σάββατο: Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις
ΖΩΔΙΑ

Αντίθεση Ερμή με Πλούτωνα το Σάββατο: Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Αντίθεση Ερμή με Πλούτωνα το Σάββατο: Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις

Η Αντίθεση που σχηματίζουν ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου και ο Πλούτωνας από το ζώδιο του Αιγόκερω το Σάββατο 1 Αυγούστου 2020, φέρνει λόγια σκληρά, απότομα και επίπονα!

Πολλά τα μυστικά και τα λεκτικά παιχνίδια εξουσίας και ακόμα περισσότερες οι σκανδαλώδεις αποκαλύψεις.

Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είμαστε επίσης στην οδήγηση και γενικά στις μετακινήσεις μας.

Η όψη, επηρεάζει κυρίως τα Παρορμητικά Ζώδια και ιδιαίτερα εκείνους που ανήκουν στο 3ο δεκαήμερο.

ΚΡΙΟΣ

Εντάσεις και σκληρότητα θα σε ταράξουν στον οικογενειακό τομέα!  Μην παρασύρεσαι σε παρελθοντικούς έρωτες, λόγω ανεξέλεγκτου πάθους!

ΤΑΥΡΟΣ

Μην παρασύρεσαι σε υπερβολές, κουτσομπολιά και απροσεξίες σε μετακινήσεις σου! Κάποιο μυστικό σου θα αποκαλυφθεί γι’ αυτό πρόσεξε τι λες και σε ποιον!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οικονομικές δυσκολίες θα προκύψουν, που πρέπει να αντιμετωπιστούν με ψυχραιμία και σύνεση.  Η ερωτική απληστία και τα νεύρα, θα σου προκαλέσουν προβλήματα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην παρεξηγείς ό,τι σου λένε και δημιουργείς σοβαρές ρήξεις και μην είσαι τόσο επιθετικός και εριστικός στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και μην ζητάς πολλά σε έρωτα και χρήμα!

ΛΕΩΝ

Μην αφήνεις τον εαυτό σου να βασανίζεται από άγχος, μελαγχολία και φοβίες.  Η τάση σου για ερωτικές παρανομίες θα λειτουργήσει εις βάρος σου, αφού ένα μυστικό αποκαλύπτεται!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Χωρίς λόγο προκαλείς ρήξεις και προβλήματα, όσον αφορά τους φίλους σου! Μην μπερδεύεις φιλία και έρωτα, ειδικά αν έχει παράνομο χαρακτήρα.

ΖΥΓΟΣ

Απολυτότητα και ανεντιμότητα, θα προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στην καριέρα σου αλλά και στην κοινωνική σου εικόνα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην εξοργίζεσαι τόσο εύκολα, πρόσεχε πολύ οδήγηση και μετακινήσεις και απέφυγε επικοινωνιακά λάθη και υπερβολές!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βλέπεις τα πάντα και τους πάντες ως εχθρούς και οι εμμονές σου σε κάνουν να έχεις παράλογη συμπεριφορά, ιδίως στον έρωτα! Τακτοποίησε άμεσα και σωστά οικονομικές εκκρεμότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στην συντροφική ζωή, παρερμηνεύεις καταστάσεις, λόγω καχυποψίας και επιπλέον παρασύρεσαι σε παράνομα ερωτικά μονοπάτια. Μην προσπαθείς να χειραγωγήσεις τον σύντροφο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η καθημερινότητα σε κουράζει και εργασιακά λάθη αποκαλύπτονται! Μην είσαι εχθρικός στον εργασιακό σου χώρο και φρόντισε την ξεκούραση σου!

ΙΧΘΥΣ

Επιλέγεις παράνομους έρωτες, παρασυρόμενος από το πάθος και στο τέλος πληγώνεσαι! Μην προκαλείς εντάσεις και μην έχεις παράλογες απαιτήσεις στον έρωτα.

Για περισσότερες προβλέψεις κάντε κλικ στο oroskopos.gr