Αντίθεση Ήλιου – Δία 26/9: Προσοχή σε υπερβολές και επιπολαιότητες
ΖΩΔΙΑ

Αντίθεση Ήλιου – Δία 26/9: Προσοχή σε υπερβολές και επιπολαιότητες

Αντίθεση Ήλιου – Δία 26/9: Προσοχή σε υπερβολές και επιπολαιότητες

Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια η αστρολογική όψη;

Τη Δευτέρα στις 26 Σεπτεμβρίου 2022, ο Ήλιος από το συντροφικό ζώδιο της δικαιοσύνης, της ισορροπίας αλλά και της αρμονίας, τον Ζυγό, σχηματίζει αντίθεση με τον πλανήτη της τύχης, της επέκτασης και της ανώτερης μόρφωσης τον Δία, που κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού.

Η όψη αντίθεσης ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία μας γεμίζει με ενθουσιασμό, χαρά, ικανοποίηση, θέλουμε να τολμήσουμε, να ρισκάρουμε, να γελάσουμε, να επεκτείνουμε την ζωή μας…

Η παγίδα εδώ είναι ότι μπορεί να λειτουργήσουμε επιπόλαια, απερίσκεπτα, με αυθάδεια αλλά και με υπερβολή, γεγονός που θα μετανιώσουμε λίγο αργότερα, καλό είναι λοιπόν να δείξουμε αυτοσυγκράτηση στην συμπεριφορά μας αλλά και σε αυτή την ροπή προς κατάχρηση και υπερβολή.

Τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 3η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

ΚΡΙΟΣ

Οι υπερβολικές αντιδράσεις απέναντι στο σύντροφο ή το άτομο που σε ενδιαφέρει δεν θα σου βγει σε καλό. Προς το παρόν αρκέσου σε αυτά που έχεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην φέρεσαι παρορμητικά και με υπερβολική σιγουριά στην εργασία σου και κυρίως φρόντισε θέματα που αφορούν την υγεία, χωρίς να καθησυχάζεσαι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην είσαι επιπόλαιος και ανώριμος στην συναισθηματική ζωή, γιατί η υπερβολική σιγουριά, θα σου δημιουργήσει μόνο προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η συμπεριφορά σου σε θέματα που αφορούν σπίτι, οικογένεια αλλά και παρελθοντικές ιστορίες, τείνει να είναι απρεπής. Γίνε πιο σωστός απέναντι στους δικούς σου ανθρώπους.

ΛΕΩΝ

Πρόσεξε τι λες και σε ποιον και μην έχεις τόσο εμπιστοσύνη στις κοινωνικές σου επαφές γιατί η παρορμητικότητα μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σταμάτα τις σπατάλες αλλά και τις ανωριμότητες στην συναισθηματική ζωή, πριν να είναι πολύ αργά και χρειαστεί να αντιμετωπίσεις προβλήματα που εσύ προκάλεσες.

ΖΥΓΟΣ

Όλες οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και σημαντικοί τομείς τις ζωής σου κινδυνεύουν άμεσα να κλονιστούν, λόγω της δική σου αλόγιστης και επιπόλαιης συμπεριφοράς, γι’ αυτό πρόσεχε πολύ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι συναισθηματικές σου απαιτήσεις είναι υπερβολικές. Μην είσαι υπεραισιόδοξος και μην ρισκάρεις για παρασκηνιακούς έρωτες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φρόντισε η συμπεριφορά σου να είναι αυτή που αρμόζει απέναντι στους φίλους σου και μην θεωρείς δεδομένα κάποια σχέδια σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η έπαρση θα σου φέρει σημαντικές απώλειες στην καριέρα, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι ταπεινός και προσγειωμένος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρόσεξε ιδιαίτερα τις μετακινήσεις και την οδήγηση. Μην εμπιστεύεσαι νέες γνωριμίες και κράτησε την αισιοδοξία σου σε λογικά επίπεδα.

ΙΧΘΥΣ

Μην έχεις υπερβολικές ερωτικές απαιτήσεις και μην παρασυρθείς σε έξοδα και αγορές που θα μετανιώσεις αργότερα.

Για περισσότερα αστρο-θέματα κάνε κλικ στο oroskopos.gr