Αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα: Αυταπάτες και εξιδανικεύσεις!
ΖΩΔΙΑ

Αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα: Αυταπάτες και εξιδανικεύσεις!

Αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα: Αυταπάτες και εξιδανικεύσεις!

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα;

Σήμερα αναμένουμε μία δύσκολη, επικίνδυνη και απογοητευτικά αποκαλυπτική όψη Αντίθεσης του Ήλιου που βρίσκεται στη Παρθένο και του Ποσειδώνα στους Ιχθύες.

Οι αυταπάτες και οι εξιδανικεύσεις σε πρόσωπα, συμπεριφορές και γεγονότα ήρθε η ώρα να αποκαλυφθούν και να μας προσγειώσουν απότομα.

Από την άλλη μεριά, η όψη θα μας παρασύρει σε ψεύτικες συμπεριφορές και θα μας δημιουργήσει μία τάση να πάρουμε αυτό που θέλουμε, ακόμα και με δόλιους τρόπους.

Μία γενική αβεβαιότητα και ωραιοποίηση των καταστάσεων θα υπάρχει ενώ οι αποκαλύψεις θα ξαφνιάσουν και θα στεναχωρήσουν πολλούς.

Κριός

Πρόσεχε πολύ στην εργασία σου, αγαπητέ Κριέ, ώστε να μην παρασυρθείς σε σημαντικά λάθη, που θα σου αποφέρουν μεγάλες απώλειες, αλλά και προσπάθησε τι συμβαίνει παρασκηνιακά στο επαγγελματικό περιβάλλον εναντίον σου. Πρόσεξε περισσότερο την φυσική σου κατάσταση και περιόρισε το άγχος, αλλά και την υπερβολή.

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτή την όψη για να περάσεις ρομαντικές, παθιασμένες ερωτικές στιγμές αλλά και στιγμές ποικίλης διασκέδασης. Επιβάλλεται όμως να είσαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός σε ερωτικά λόγια και πράξεις και οπωσδήποτε να μην παρασυρθείς και εσύ σε υπερβολές. Ίσως συμβεί κάτι, που θα σε κάνει να αναθεωρήσεις την εικόνα της ερωτικής σου, μέχρι τώρα ζωής.

Δίδυμοι

Εσύ, αγαπητέ Δίδυμε, πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεχτικός και να περιορίσεις τις οικογενειακές σου ανησυχίες , τις επαγγελματικές σου ανασφάλειες αλλά και τις αναμνήσεις που μετατρέπονται τώρα σε νοσταλγία για κάποια παρελθοντική υπόθεση που ακόμα σε απασχολεί. Μην πάρεις τώρα καμία σοβαρή απόφαση, μην κάνεις αλλαγές στο σπίτι σου και μην πιστεύεις ότι ακούς και βλέπεις, γιατί η κρίση σου δεν είναι σωστή τώρα.

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, οι συζητήσεις, οι γνωριμίες και οι μετακινήσεις , σου προσφέρουν αυτήν την περίοδο σημαντικές ευκαιρίες. Σήμερα όμως ίσως τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, ίσως οι ευκαιρίες δεν είναι τόσο καλές όσο νομίζεις και ίσως τα λόγια που ακούς στη κοινωνική σου ζωή δεν είναι όλα αληθινά. Φρόντισε λοιπόν να μην αγνοείς τα σημάδια και να είσαι υποψιασμένος στα πάντα.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός ως προς την διαχείριση των οικονομικών σου και ως προς τις συναλλαγές που κάνεις γιατί είσαι επιρρεπής στο να παρασυρθείς ή ακόμα και να ξεγελαστείς, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς. Στις σταθερές σου σχέσεις γίνε πιο καχύποπτος από ότι συνήθως, ακόμα κι αν σε κάποιους είχες απόλυτη εμπιστοσύνη γιατί ίσως απογοητευτείς από κάποιες αποκαλύψεις.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, πρέπει να προσέχεις σήμερα πολύ, γιατί έχεις την τάση να εξιδανικεύεις τα πάντα, με αποτέλεσμα φυσικά να απογοητευτείς. Επίσης πρόσεχε και εσύ ο ίδιος να είσαι ειλικρινής και να μην είσαι υπερβολικός σε υποσχέσεις και λόγια γενικά. Οτιδήποτε παρασκηνιακό, δεν ευνοείται τώρα, γι’αυτό καλύτερα απέφυγε οποιαδήποτε κρυφή ενέργεια σήμερα.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η προσοχή σου πρέπει να στραφεί στον εσωτερικό σου κόσμο και στην ψυχολογία σου. Σήμερα ίσως αισθανθείς πεσμένος ψυχολογικά και απογοητευμένος είτε εξαιτίας κάποιων προσώπων ή γεγονότων που εξιδανίκευσες, είτε χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο. Προσπάθησε να μην επιβαρυνθείς συναισθηματικά και να σκέφτεσαι όσο μπορείς θετικά. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται αν έχεις κάποια κρυφή σχέση, γιατί κινδυνεύεις να αποκαλυφθείς.

Σκορπιός

Οι φίλοι σου ίσως σε απογοητεύσουν σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, με οποιονδήποτε τρόπο. Επιστράτευσε την διαίσθηση και την διορατικότητα σου, ώστε να ανακαλύψεις τι συμβαίνει παρασκηνιακά στο φιλικό σου περιβάλλον. Οι αποκαλύψεις που θα αντιμετωπίσεις, θα σε κάνουν να πάρεις σοβαρές αποφάσεις και να κάνεις ωφέλιμα ξεκαθαρίσματα. Νέοι φίλοι και γνωριμίες δεν ωφελούν τώρα.

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, πρέπει να δείξεις πολύ προσοχή και ωριμότητα στον τομέα της καριέρας σου. Γεγονότα που θα αντιμετωπίσεις, θα σε ξαφνιάσουν δυσάρεστα και συνάδελφοι-συνεργάτες θα σε απογοητεύσουν.  Έχε τα μάτια σου ανοιχτά σε οτιδήποτε που να έχει να κάνει με το επάγγελμα σου, γιατί τίποτα δεν είναι έτσι όπως φαίνεται και φυσικά προσπάθησε και εσύ να είσαι απόλυτα «καθαρός».

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, πρόσεξε όλες τις επικοινωνίες και κυρίως τις μετακινήσεις σου. Απέφυγε νέες γνωριμίες, υπογραφές, σημαντικές συζητήσεις και άσκοπες μετακινήσεις. Θα ακούσεις πολλά ψέματα σήμερα και ίσως αποκαλυφθούν, απογοητεύοντας σε, παλαιότερες ψεύτικες συμπεριφορές, μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον. Μην σε ενθουσιάζει οποιαδήποτε φαινομενικά ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Υδροχόος

Πάθος, ερωτισμός αλλά και έντονη νοσταλγία και συναισθηματική ανασφάλεια χαρακτηρίζει τη μέρα, φίλε Υδροχόε, για σένα, αλλά μην παρασυρθείς γιατί μάλλον είναι παροδικό. Πολύ προσοχή πρέπει να δείξεις και στον οικονομικό τομέα, τακτοποιώντας οφειλές και αποφεύγοντας οποιαδήποτε οικονομική συμφωνία και συναλλαγή. Καλύτερα να μείνεις μακριά από παράνομες ερωτικές υποθέσεις.

Ιχθείς

Οι σημαντικές σχέσεις σου, φίλε Ιχθύ, χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. Η ατμόσφαιρα είναι θολή, οι προθέσεις του συντρόφου σου δεν είναι καθαρές και πιθανόν οι πράξεις του και τα πράγματα μεταξύ σας να μην πάνε έτσι όπως περίμενες, με αποτέλεσμα να απογοητευτείς πολύ. Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει να δώσεις χρόνο σε οποιαδήποτε ερωτική γνωριμία γιατί ίσως να μην είναι τόσο πολλά υποσχόμενη όσο φαίνεται.

Για περισσότερες προβλέψεις μπες στο oroskopos.gr