Απρίλιος: Αυτές είναι δύσκολες μέρες του μήνα με βάση τα αστρολογικά φαινόμενα – Ποια ζώδια επηρεάζονται;
ΖΩΔΙΑ

Απρίλιος: Αυτές είναι δύσκολες μέρες του μήνα με βάση τα αστρολογικά φαινόμενα – Ποια ζώδια επηρεάζονται;

Απρίλιος: Αυτές είναι δύσκολες μέρες του μήνα με βάση τα αστρολογικά φαινόμενα – Ποια ζώδια επηρεάζονται;

Ποια αστρολογικά φαινόμενα μας επιφυλάσσει ο Απρίλιος; Αυτές είναι δύσκολες μέρες του μήνα. Ποια ζώδια επηρεάζονται;

Κυριακή 3 Απριλίου 2022 – Σύνοδος Ήλιου Ερμή Κριό

Μέρα επικοινωνιακή με την διάθεση να παρθούν πρωτοβουλίες που θα μας κάνουν να ξεφύγουμε από την ρουτίνα! Ευνοούνται σε μετακινήσεις, επαφές, συναντήσεις, οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου.

Τρίτη 5 Απριλίου 2022 – Σύνοδος Άρη, Κρόνου, Υδροχόου

Πιεστικές συνθήκες δοκιμάζουν τα όρια αντοχών και προκαλούν προκλήσεις. Συμβαίνουν γεγονότα που προκαλούν θυμό, πόνο, μπλοκάρουν ή πικραίνουν! Προσοχή οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου!

Την ίδια ημέρα η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο των Ιχθύων, από θέση έξαρσης θα χαρίσει γενναιόδωρα στιγμές ευφορίας και ικανοποίησης αισθηματικής και οικονομικής. Κερδισμένοι στον έρωτα θα είναι οι Ιχθύες- Παρθένοι – Σκορπιοί, ευχάριστες στιγμές θα ζήσουν οι Καρκίνοι – Αιγόκεροι – Ταύροι, ενώ στα οικονομικά εύνοια θα δεχθούν οι Λέοντες και οι Ιχθύες.

Πέμπτη 7 Απριλίου 2022- Εξάγωνο Ερμή-Κριού με Κρόνο-Υδροχόο

Μέρα οργάνωσης, συγκρότησης και λήψης σταθερών αποφάσεων που θα έχουν ισχύ σε βάθος χρόνου! Τα ζώδια που θα έχουν σημαντικές επαφές, συζητήσεις και συμφωνίες είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του 3ου δεκαημέρου.

Σάββατο 10 Απριλίου 2022 – Τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα

Προσοχή στην αδιακρισία, στο κουτσομπολιό αλλά και στις αποκαλύψεις. Αυτή την ημέρα τα λόγια στάζουν φαρμάκι, ενώ οι πλεκτάνες και οι συνωμοσίες δίνουν ρεσιτάλ.

Κυριακή 11 Απριλίου 2022

Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον Ταύρο και η ροή των επικοινωνιών μας αλλάζει! Οι σκέψεις μας περιστρέφονται περισσότερο γύρω από τα οικονομικά και αισθηματικά, υπάρχει έντονη καχυποψία και επιφυλακτικότητα, ενώ οι ανθρώπινες επικοινωνίες χαρακτηρίζονται από πείσμα και ανυποχώρητη συμπεριφορά! Τα ζώδια που δέχονται επικοινωνιακή εύνοια είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι καθώς και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες.

Δευτέρα 12 Απριλίου 2022

Αυτή την Δευτέρα πραγματοποιείται η σύνοδος Δία – Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων. Ο συνοδικός κύκλος αυτός πραγματοποιείται κάθε 13 χρόνια, όμως στο ζώδιο των Ιχθύων έχει να σχηματιστεί αυτή η σύνοδος από το 1856.

Τρίτη 13 Απριλίου 2022 – Εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου

Μέρα ιδανική για να προσπεράσουμε εμπόδια, να βάλουμε γερές βάσεις σε στόχους αλλά και για να νιώσουμε πιο δυνατοί! Τα γεγονότα της ημέρας θα έχουν διάρκεια σε βάθος χρόνου!Τα ζώδια που ευνοούνται είναι οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου.

Πέμπτη 15 Απριλίου 2022

Ο Άρης κάνει την είσοδό του στο ζώδιο των Ιχθύων, διεγείροντας τις συγκινήσεις, την κυκλοθυμία και τις αδυναμίες. Τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) μπαίνουν σε μία πιεστική και δυναμική περίοδο.

Δευτέρα 18 Απριλίου 2022 – Εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης

Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκινά με όμορφες ειδήσεις, τρυφερά μηνύματα, ζεστασιά στην επικοινωνία και τον Ερμή από το ζώδιο του Ταύρου, να σχηματίζει την θετική γωνία εξαγώνου με την Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων. Τα ζώδια που δέχονται εύνοια είναι οι Ταύροι, Παρθένο, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου.

Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού: Όμορφες εκπλήξεις στα αισθηματικά και στα οικονομικά, που θα σε τονώσουν , θα σε χαλαρώσουν θα σε ανανεώσουν! τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου.

Την ίδια ημέρα έχουμε και την κορύφωση του τετραγώνου Τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα που αναμένεται να προκαλέσει προβληματισμούς στους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου. Μάχες εξουσίας και σκληρές συμπεριφορές θα κάνουν αίσθηση.

Κυριακή 24 Απριλίου 2022 – Τετράγωνο Ερμή-Κρόνου

Καθώς θα βρεθούμε στο Πασχαλινό Τραπέζι αυτή την Κυριακή 24 Απριλίου 2022, είναι σημαντικό να αποφύγουμε κάποιες δύσκολες ή και βαριές συζητήσεις, αφού το τετράγωνο του Ερμή από τον Ταύρο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο, θα μας παρασύρουν σε αρνητικές σκέψεις ή και σε σκληρότητα στα λόγια! Τα ζώδια που επηρεάζονται είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου.

Δευτέρα 25 Απριλίου 2022 – Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα

Την Δευτέρα του Πάσχα, ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου, σχηματίζει την θετική όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων προσφέροντας την ευκαιρία για τρυφερές, όμορφες επικοινωνίες που θα γλυκάνουν την ψυχή μας. Το εξάγωνο Ερμή Ποσειδώνα θα ευεργετήσει κυρίως τους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και τους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου.

Τετάρτη 27 Απριλίου 2022 – Εξάγωνο Ερμή -Δία

Την Τετάρτη στις 27 Απριλίου 2022, το εξάγωνο του Ερμή από τον Ταύρο, με τον Δία από το ζώδιο των Ιχθύων, μας δίνει χαρά, αισιοδοξία και την ευκαιρία να περάσουμε όμορφες στιγμές. Το εξάγωνο Ερμή Δία αναμένεται να φέρει «τυχερές» συγκυρίες μέσω των επικοινωνιών, στους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και στους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου.

Την ίδια ημέρα η Αφροδίτη βρίσκεται στην «αγκαλιά» του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων , δίνοντας μας μαθήματα ανιδιοτελούς αγάπης και παρασύροντας όλους μας να ζήσουμε στιγμές απαράμιλλου ρομαντισμού ! Η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα, θα ευνοήσει κυρίως τους Καρκίνους – Σκορπιούς, Ταύρους – Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου. Οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου είναι σκόπιμο να παραμείνουν προσεχτικοί στις εκτιμήσεις τους.

Πέμπτη 28 Απριλίου 2022 – Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα

Την Πέμπτη στις 28 Απριλίου 2022, ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου, σχηματίζει την θετική όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, προσφέροντας την δυναμική για επιτυχημένες επικοινωνίες και για εμβάθυνση των σκέψεων και των συζητήσεών μας. Τα ζώδια που επηρεάζονται θετικά είναι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου.

Σάββατο 30 Απριλίου 2022

Αυτή την ημέρα πραγματοποιείται η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου και πιο συγκεκριμένα στην 10ο μοίρα του ζωδίου. Η Νέα Σελήνη συνοδευόμενη με το φαινόμενο της Ηλιακής Έκλειψης, αναμένεται να «πλήξει» με πιέσεις και ξεκαθαρίσματα ζητήματα που αφορούν την οικονομία και τις ανθρώπινες σχέσεις. Επηρεάζονται οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι που γεννήθηκαν τέλος 1ου και αρχές 2ου δεκαημέρου! Την ίδια ημέρα ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων σε μία θέση αρκετά καλή γιατί είναι και κυβερνήτης σε αυτό το ζώδιο, μπαίνουμε λοιπόν σε περίοδο επικοινωνιακής εγρήγορσης, ευνοούνται οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες. Την τελευταία ημέρα του Απριλίου όμως έχουμε και μία άκρως τυχερή όψη την σύνοδο Αφροδίτης – Δία που αναμένεται να προσφέρει σε αρκετά ζώδια τα «δώρα» της.

Για περισσότερες προβλέψεις μπες στο oroskopos.gr