Άρης σε τρίγωνο με τον Ουρανό (22/8): Φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις κόντρα στα ξεσπάσματα της Πανσελήνου
ΖΩΔΙΑ

Άρης σε τρίγωνο με τον Ουρανό (22/8): Φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις κόντρα στα ξεσπάσματα της Πανσελήνου

Άρης σε τρίγωνο με τον Ουρανό (22/8): Φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις κόντρα στα ξεσπάσματα της Πανσελήνου

Ποια ζώδια ευνοούνται;

Προσοχή στις υπερβολές και τα συναισθηματικά ξεσπάσματα λόγω της Πανσελήνου στον Υδροχόο απαιτείται σήμερα, ιδίως αν ανήκετε σε Σταθερό Ζώδιο!

Ευτυχώς, το ταυτόχρονο Τρίγωνο Άρη-Ουρανού, θα φέρει ευχάριστες εκπλήξεις και χαρμόσυνες αλλαγές.

Ενδεχομένως κάποια γεγονότα να μας ξαφνιάσουν, αλλά τα αποτελέσματα θα είναι σίγουρα θετικά!

Αν περιορίσουμε τάσεις εγωκεντρισμού, επιπόλαιης ορμητικότητας και υπεραισιοδοξίας, μπορούμε να απολαύσουμε ευχάριστα γεγονότα και καταστάσεις, αρκεί να τολμήσουμε ουσιαστικά και να δραστηριοποιηθούμε άμεσα.

Ευνοούνται ιδιαίτερα τα ζώδια και οι ωροσκόποι της Γης και του Νερού του 2ου δεκαήμερο.

ΚΡΙΟΣ

Η καθημερινότητα γεμίζει με ξαφνικές ευχάριστες καταστάσεις και γεγονότα! Αν δραστηριοποιηθείς σωστά και προσγειωμένα σε εργασία, τα αποτελέσματα θα είναι απρόσμενα θετικά για σένα!

ΤΑΥΡΟΣ

Ερωτικές ευκαιρίες και επιτυχίες θα έρθουν και σίγουρα με οποιονδήποτε τρόπο θα περάσεις πολύ όμορφα αυτήν την περίοδο! Μην φέρεσαι παρορμητικά και απόλαυσε μετρημένα τα δώρα που θα έρθουν ξαφνικά στον Έρωτα!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Έχεις την ευκαιρία τώρα να βελτιώσεις θέματα σπιτιού και οικογενειακής ζωής. Συγκράτησε ξεσπάσματα και απολυτότητα. Το ερωτικό παθιασμένο παρελθόν, με κάποιο τρόπο επιστρέφει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευχάριστα νέα, μηνύματα, συναντήσεις, τηλεφωνήματα και ειδήσεις έρχονται! Δραστηριοποιείσαι κοινωνικά, αλλά περιόρισε την υπερβολικά επαναστατική σου διάθεση και βγες κερδισμένος.

ΛΕΩΝ

Αυξάνεται η αυτοπεποίθηση σου και προχωράς με τόλμη, να κατακτήσεις ότι επιθυμείς σε έρωτα και χρήμα! Οι ευκαιρίες θα είναι πολλές, αρκεί να τολμήσεις να τις αρπάξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχεις άπειρες ευκαιρίες να απολαύσεις ιδιαίτερα ευχάριστα γεγονότα και ξαφνικές χαρμόσυνες καταστάσεις! Το πάθος και η δύναμη σου, ακτινοβολεί και δεν αφήνει κανένα αδιάφορο! Απέφυγε μόνο παρορμητικές κινήσεις και θα είσαι ο πρωταγωνιστής της περιόδου.

ΖΥΓΟΣ

Δραστηριοποιήσου παρασκηνιακά και δεν θα χάσεις αυτήν την περίοδο! Ανανεώνεσαι ψυχικά και συναισθηματικά λόγω κάποιων απρόσμενων θετικών καταστάσεων και γεγονότων! Τόλμησε να εμπιστευτείς την ανεπτυγμένη διαίσθησή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έρχονται νέες σημαντικές γνωριμίες και οι φιλίες σου ενδυναμώνονται αυτήν την περίοδο! Θα έχεις μία απρόσμενη ευκαιρία να πραγματοποιήσεις ένα μεγάλο όνειρο, αρκεί να μην είσαι επιπόλαιος και υπερβολικά παρορμητικός.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν δραστηριοποιηθείς ορθά και χωρίς ίχνος εγωισμού, θα καταφέρεις πολλά στην καριέρα! Απέφυγε ξεσπάσματα και άρπαξε ευκαιρίες για να διαπρέψεις κοινωνικά και επαγγελματικά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είσαι ιδιαίτερα ευνοημένος για δυναμικές και τολμηρές αποφάσεις και για αρχίσεις την δράση, αφού η αισιοδοξία σου είναι στα ύψη! Πες ναι άφοβα σε μία πρόταση για ταξίδι ή οποιαδήποτε άλλη έξοδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ερωτική σου διάθεση είναι «στο κόκκινο» και αυτό ενισχύει την γοητεία και τον μαγνητισμό σου! Χωρίς απαιτήσεις και εγωκεντρισμό, κέρδισε αυτά που θες σε έρωτα και χρήμα, αυτήν την περίοδο.

ΙΧΘΥΣ

Ήρθε η στιγμή να κάνεις όλες τις θετικές δυναμικές αλλαγές που επιθυμείς στην συντροφική σου ζωή! Μην επικεντρωθείς μόνο τις δικές σου ανάγκες, αλλά και του άλλου και θα δεις ότι θα λειτουργήσει υπέρ σου.