Άρης στον Ταύρο ως τις 20 Αυγούστου: Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια;
ΖΩΔΙΑ

Άρης στον Ταύρο ως τις 20 Αυγούστου: Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια;

Άρης στον Ταύρο ως τις 20 Αυγούστου: Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια;

Οι αστρολογικέ προβλέψεις για τους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού

Ο Άρης ο πλανήτης της δράσης, της μαχητικότητας, της ενέργειας, της πρωτοβουλίας αλλά και της σεξουαλικότητας κάνει την είσοδό του στις 5 Ιουλίου 2022 στο ζώδιο του Ταύρου (σε μία θέση αδύναμη για αυτόν) όπου και θα παραμείνει ως τις 20 Αυγούστου 2022. Ποιες εξελίξεις αναμένεται να βιώσουμε; Ποια θα είναι η επιρροή του;

ΚΡΙΟΣ

Η πορεία του κυβερνήτη του ζωδίου σας, του Άρη είναι πάντα εξαιρετικά σημαντική για εσάς και ως τις 20 Αυγούστου  τα γεγονότα, οι εξελίξεις και οι ενέργειες που θα δώσετε έμφαση αφορούν τις υλικές και συναισθηματικές σας κτήσεις. Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά σας δίνεται τον δικό σας αγώνα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων σας, των αξιών σας, των κεκτημένων σας. Τα χρήματα θα φεύγουν πολύ γρήγορα από τα χέρια σας και η πορεία των οικονομικών σας θα είναι ένα συνεχές τρέξιμο που πολλές στιγμές θα σας αφήνει ακάλυπτους, αδυνατώντας να μπορέσετε να βάλετε σε ένα πλάνο υλοποίησης όλα αυτά που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Αρκετές στιγμές τα οικονομικά σας πλάνα θα αλλάζουν τροπή, θα υπάρχουν ξαφνικές εξελίξεις που πιθανότατα δεν είχατε υπολογίσει. Το διάστημα που ακολουθεί ωστόσο, είστε πιο ενεργοί στην αναζήτηση νέων πόρων που θα σας εξασφαλίσουν τα προς το ζην.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλωσορίζετε τον Άρη στο ζώδιο σας, εγκαινιάζοντας μία νέα δίμηνη περίοδο όπου τα γεγονότα στη ζωή σας θα κάνουν αίσθηση, ενώ οι εξελίξεις που συμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή άλλοτε θα σας προκαλούν τη νευρικότητα, άλλοτε θα σας θέτουν σε κατάσταση άμυνας, ενώ δεν θα λείψουν και οι “επιθέσεις” (μεταφορικά) με το περιβάλλον σας. Μπαίνετε σε μία νέα πορεία, είστε αρκετά πιο μαχητικοί, δίνετε τον δικό σας αγώνα για να πάτε την ζωή σας ένα βήμα παρακάτω, δεν παύει όμως την επόμενη περίοδο να είστε αρκετά νευρικοί και απότομοι στο περιβάλλον σας και αμετακίνητοι σε αυτά που εσείς οι ίδιοι επιθυμείτε να κάνετε. Σημαντικό είναι να κάνετε έναν καλό προγραμματισμό στην καθημερινότητά σας, αποφεύγοντας την άσκοπη σπατάλη ενέργειας, αποφεύγοντας ωστόσο και την αδράνεια η οποία εντέλει μπορεί να διογκώσει τα προβλήματα. Μεριμνήστε περισσότερο τόσο για την ψυχική και σωματική σας υγεία αποφεύγοντας κάθε τι που σας επιβαρύνει ή σας θέτει σε κίνδυνο. Το διάστημα αυτό ξεσπάτε, αντιδράτε, επαναστατείτε, παύετε πλέον να κάνετε υπομονή, συμβαίνουν αλλαγές στη ζωή σας, όπου θέλοντας και μη θα τις ακολουθήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα θέση του Άρη από το ζώδιο του Ταύρου αναμένεται να σας ταλαιπωρήσει για το επόμενο δίμηνο αφού η ενέργειά σας στρέφεται πλέον πιο εσωτερικά, ενώ εσείς καλείστε αρκετές στιγμές να κάνετε αρκετές θυσίες είτε για να υπερασπιστείτε το αντικείμενο της επαγγελματικής σας απασχόλησης, είτε για να βοηθήσετε με πράξεις, ανθρώπους δικούς σας. Η ψυχολογία σας ωστόσο θα είναι αρκετά ευερέθιστη, γιατί σε αυτή την περίοδο του έτους καλείστε να κλείσετε κύκλους, με λίγα λόγια πρέπει να αντιμετωπίσετε και να ολοκληρώσετε εκκρεμότητες που σας είχαν μείνει, προετοιμάζοντας το έδαφος για την πολύμηνη παρουσία του Άρη στο ζώδιο σας από τις 20/8 έως και τον Μάρτιο του 2023. Δυσάρεστες ειδήσεις από το περιβάλλον σας, πιέσεις για την έκβαση εγγράφων, συμφωνιών, αλλά και σημαντικές αποκαλύψεις έρχονται για να διεγείρουν την ένταση μέσα σας. Καλό είναι από πλευράς σας να μην ανακοινώνετε τις κινήσεις σας, να λειτουργείτε ίσως λίγο πιο μυστικά και παρασκηνιακά, είναι βέβαιο όμως ότι και τα γεγονότα θα εντείνουν την καχυποψία απέναντι σε ανθρώπους που έρχεστε σε επαφή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης θα κινείται για τους επόμενους 2 μήνες σε ένα φιλικό για εσάς ζώδιο τον Ταύρο και εσείς είναι φανερό ότι βρίσκεστε αρκετά πιο επικεντρωμένοι στο κυνήγι προσωπικών επιθυμιών, ονείρων, σχεδίων, ενώ γίνεστε και πιο ενεργοί κοινωνικά. Στο διάστημα αυτό βιώνετε κάποιες εντάσεις και ξεκαθαρίσματα με φίλους, συλλόγους, ομάδες, όμως αφήνετε χώρο για να καλωσορίσετε και νέους ανθρώπους στη ζωή σας, οι οποίοι και εισβάλουν με τρόπο απρόσμενο ή και την πιο περίεργη στιγμή . Γραφειοκρατικές υποθέσεις, έγγραφα που πρέπει να διευθετηθούν και οικονομικές εκκρεμότητες γίνονται η πηγή απογοήτευσης, στεναχώριας, κλεισίματος κύκλου ενώ σε ένα γενικότερο πλαίσιο τα οικονομικά σας κάποιες στιγμές θα σας αφήνουν ανικανοποίητους.

ΛΕΩΝ

Μία εξαιρετικά σημαντική περίοδος ανοίγεται μπροστά σας φίλο μου Λέοντες και όλη ενέργειά σας είναι δοσμένη στην καριέρα σας, στους στόχους σας, στο μέλλον και στην προοπτική των προσωπικών σχεδίων αλλά και της κοινωνικής σας καταξίωσης. Το διάστημα αυτό κρίνεται αγωνιστικό για την πορεία της επαγγελματικής σας δραστηριότητας, δίνετε την δική σας μάχη για να υπερασπιστείτε τα δικαιώματά σας και για να μπορέσετε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Προσοχή στις συγκρούσεις με άτομα που κατέχουν μία υψηλότερη θέση από εσάς (πχ προϊστάμενο)! Δεν λείπουν  οι σημαντικές ανακατατάξεις, οι προκλήσεις, οι δοκιμασίες , οι ανατροπές αλλά και αλλαγές σχεδίων σε αυτή την δίμηνη πορεία, η οποία ναι μεν σας δοκιμάζει, αλλά σας κάνει πιο σθεναρούς, επίμονους και έτοιμους να διεκδικήσετε αυτό που σας αξίζει και αυτό που θέλετε να πετύχετε! Προβλήματα στο γάμο, με τον σύζυγο, τον πατέρα, τον προϊστάμενο στην εργασία είναι μέσα στις τάσεις της περιόδου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου σας ενεργοποιεί να κινητοποιηθείτε προς νέα σχέδια, νέες κατευθύνσεις, όπου εντέλει μπορούν να προσφέρουν μία σημαντική ανανέωση στη ζωή σας. Το διάστημα αυτό ανοίγεστε περισσότερο προς εκπαιδευτικές ή νομικές δραστηριότητες, στην κινητοποίησή σας για νέες συμφωνίες, ή για νέες ενέργειες που θα φέρουν μία νέα προοπτική για το μέλλον σας. Ενισχύετε γνώσεις, εμπειρίες και συμβαίνουν γεγονότα που σας αλλάζουν με τρόπο θετικό την στάση και φιλοσοφία ζωής. Οι πιέσεις για ζητήματα που αφορούν την εργασία δεν λείπουν, όμως δέχεστε και νέες προτάσεις ή κάνετε μία νέα σημαντική αλλαγή. Νέες προοπτικές ανοίγονται σε σχέσεις και σε συνεργασίες όπου ικανοποιούνται σχέδια και προσδοκίες. Δυνατές ερωτικές στιγμές ή μία σημαντική ερωτική εξέλιξη αναμένεται για τους Παρθένους του 3ου δεκαημέρου τον 15Αύγουστο.

ΖΥΓΟΣ

Μία απαιτητική περίοδος ανοίγεται μπροστά σας, εσείς καλείστε να ασχοληθείτε ενεργά με την διευθέτηση υποθέσεων που αφορούν τα οικονομικά σας, τις υποχρεώσεις σας προς τρίτους, τις τραπεζικές σας δοσοληψίες ή τις φοροτεχνικές σας υποθέσεις. Όλα τα παραπάνω σας προκαλούν ένταση αλλά και ανασφάλεια, γιατί δεν θα μπορούν εύκολα να καλυφθούν ή να τακτοποιηθούν κάποιες υποθέσεις σας. Η ψυχολογία σας θα είναι αρκετά ευερέθιστη, εσείς αρκετά πιο παθιασμένοι, κατακτητικοί, απόλυτοι, εξουσιαστικοί στην συμπεριφορά σας ενώ θα υπάρξουν και τα γεγονότα εκείνα που θα σας παθιάσουν, ή θα σας ξύσουν μία βαθύτερη πληγή σας. Η σεξουαλική σας ζωή θα είναι αρκετά πιπεράτη ενώ ο πόθος σας θα είναι σαν μία άσβεστη φλόγα! Οι Ζυγοί του  2ου και του 3ου δεκαημέρου βιώνετε τις πιο ισχυρές προκλήσεις στα οικονομικά σας γεγονός που κάποιες στιγμές σας στερεί την ελευθερία και την ανεμελιά που επιζητάτε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η είσοδος του Άρη στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας έρχεται για να πυροδοτήσει σημαντικές εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Σκληρές αντιπαραθέσεις, επιθετικότητα και εντάσεις με το σταθερό σας περιβάλλον, δοκιμασίες για την σταθερή πορεία σχέσεων και συνεργασιών, ρήξεις αλλά και χωρισμοί φέρνουν αυτή την περίοδο μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας. Όλες οι παραπάνω τάσεις είναι φανερές για όλους τους σκορπιούς ανεξαρτήτου δεκαημέρου, περισσότερες δοκιμασίες ωστόσο αναμένεται να έχετε οι γεννημένοι 10-17 Νοεμβρίου!  Αρκετοί θα επωμιστείτε πολλές ευθύνες, θα υπάρξει κάποιο οικογενειακό ζήτημα που θα σας πιέσει, ενώ πολλοί εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα ζήσετε διασπάσεις, χωρισμούς και τερματισμούς σε συνεργασίες!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία πιεστική περίοδος ανοίγεται μπροστά σας, ο Άρης από τον Ταύρο στρέφει την ενέργειά και την δράση σας σε θέματα που αφορούν την εργασία, την καθημερινότητα, τις υποχρεώσεις σας, ή ακόμα και την φυσική σας κατάσταση! Το πρόγραμμα της καθημερινότητά σας πολλές φορές θα σας κάνει να αισθάνεστε ότι πιέζεστε αρκετά, ότι χάνετε την ελευθερία σας, την άνεσή σας, την ηρεμία σας. Οι συνθήκες θα σας αναγκάζουν να σφίξετε τα δόντια και να αλλάξετε συνήθειες, χούγια, να μπείτε σε έναν πιο αυστηρό προγραμματισμό. Επιμεληθείτε περισσότερο την φυσική σας κατάσταση (αλλά και των οικείων σας) ενώ ζητήματα που αφορούν το κατοικίδιο είναι πολύ πιθανό να σας απασχολήσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα θέση του Άρη από το ζώδιο του Ταύρου σας βοηθά να χαλαρώσετε αλλά και να επικεντρωθείτε πολύ περισσότερο σε κινήσεις και δράσεις που θα σας βοηθήσουν να περάσετε καλά, να ανανεωθείτε, να λάβετε χαρές μέσα από τα παιδιά σας ή και να επιδοθείτε σε δημιουργικά σας σχέδια! Οι ερωτικές κόντες δεν θα λείπουν αλλά ούτε και οι εντάσεις με τα παιδιά σας, εσείς μπορεί να γίνεται πιο απαιτητικοί από ότι συνήθως. Αρκετοί από τους Αιγόκερους (πολύ παραπάνω οι γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο) θα πιεστείτε οικονομικά, λόγω εξόδων που θα υπάρξουν για θέματα που αφορούν τα παιδιά, την τεκνοποίηση, τα δημιουργικά σχέδια. Η ανεμελιά που επιζητάτε για εσάς πάντα είναι συνυφασμένη και με την οικονομική άνεση, η οποία στην παρούσα φάση κρίνεται δύσκολη, για αυτό κάποιες στιγμές θα χρειαστεί να συμβιβαστείτε στις τρέχουσες συνθήκες, αλλάζοντας ίσως και αγαπημένες συνήθειες,

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου αναμένεται να είναι ένας ισχυρός βραχνάς που θα σας προκαλεί ένταση ως και τις 20 Αυγούστου. Ζητήματα που αφορούν το σπίτι, τη οικογένεια, το οίκημα, την διαβίωση, την συμβίωση αλλά και την συναισθηματική σας κατάσταση αναμένεται να είναι ένα εκρηκτικό κοκτέιλ που δεν θα σας αφήνει να ηρεμήσετε. Το διάστημα αυτό κλονίζονται οι σταθερές βάσεις, βρίσκεστε σε αντιπαράθεση με τα οικεία σας πρόσωπα ή τα πρόσωπα που συμβιώνετε, ενώ είστε χαρακτηριστικά πιο νευρικοί στην έκφραση των συναισθημάτων σας. Ζημιές μέσα στο σπίτι ή χωροταξικές αλλαγές είναι μέσα στο πρόγραμμα της περιόδου! Τα πιο δυναμικά γεγονότα ετούτη την περίοδο θα τα έχετε οι Υδροχόοι που έχετε γεννηθεί 7-14 Φεβρουαρίου.

ΙΧΘΥΣ

Μία οξύθυμη περίοδος ανοίγεται μπροστά σας η οποία ωστόσο σας καλεί να αναλάβετε δράση και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία σας. Ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου προκαλεί ένταση στις επικοινωνίες σας, ο λόγος σας θα είναι αρκετά πιο αυστηρός ή και επιθετικός, τα καβγαδάκια στην καθημερινότητά σας δεν θα λείπουν ενώ ο απότομος τρόπος σας θα είναι η αιτία για ξεσπάσματα με άτομα που αγαπάτε. Κινητοποιήστε ωστόσο για συμφωνίες, έγγραφα, λαμβάνετε πρωτοβουλίες και το μυαλό σας είναι σε εγρήγορση, ενώ μετακινείστε πιο συχνά!  Δείξτε παραπάνω προσοχή στο όχημα, στις μετακινήσεις σας, σε αποφυγή μικρών ατυχημάτων αλλά και σε συγκρούσεις με αδέρφια ή γείτονες. Κάποια ζημιά σε ηλεκτρική ή τεχνολογική συσκευή μπορεί να γίνει η αιτία εκνευρισμού σας.
Για περισσότερα αστρο-θέματα κάνε κλικ στο oroskopos.gr