Αστρολογικές προβλέψεις: Έρχεται Τετάρτη «βόμβα» με αποκαλύψεις και αλήθειες! Σε ποιον τομέα θα επηρεάσει κάθε ζώδιο η αντίθεση Ήλιου – Ουρανού;
ΖΩΔΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις: Έρχεται Τετάρτη «βόμβα» με αποκαλύψεις και αλήθειες! Σε ποιον τομέα θα επηρεάσει κάθε ζώδιο η αντίθεση Ήλιου – Ουρανού;

Αστρολογικές προβλέψεις: Έρχεται Τετάρτη «βόμβα» με αποκαλύψεις και αλήθειες! Σε ποιον τομέα θα επηρεάσει κάθε ζώδιο η αντίθεση Ήλιου – Ουρανού;

Αναλυτικά οι προβλέψεις

Μία ημέρα μετά την Πανσέληνο και τη σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου, την Τετάρτη, έχουμε την κορύφωση της σπουδαίας αστρολογικής όψης ανάμεσα στον Ήλιο από τον Σκορπιό με τον Ουρανό από τον Ταύρο που σχηματίζουν αντίθεση.

Επηρεάζει Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς , Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στις παραπάνω μοίρες.

Διανύουμε μία εποχή που τα ξαφνικά γεγονότα και οι ανατροπές θα προκαλέσουν πολύ την καθημερινότητά μας αλλά και τις αντοχές μας.

Η εκρηκτικότητα, η επαναστατικότητα, οι αιφνιδιασμοί θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της περιόδου, ενώ οι ανθρώπινες συμπεριφορές θα είναι εκκεντρικές, γεμάτες ένταση!

Το διάστημα αυτό εκτός από τα ακραία γεγονότα που θα προκαλέσουν την κοινή γνώμη, θα βγουν στην επιφάνεια και μεγάλες αλήθειες.

Αποφεύγουμε τις υπερβολικές συμπεριφορές, τις προκλήσεις, τα ξαφνικά ξεσπάσματα και οποιαδήποτε προκλητικότητα η οποία μπορεί να μας θέσει σε κίνδυνο!

ΚΡΙΟΣ

Οι ξαφνικές αναστατώσεις αφορούν τον οικονομικό σου τομέα. Προσοχή στα έξοδά σου δεν είναι κατάλληλη περίοδος για τολμηρές επιλογές ή και αγορές.

ΤΑΥΡΟΣ

Ξαφνικές αναστατώσεις σε περιμένουν αυτή την περίοδο, ρήξεις σε σχέσεις και σε συνεργασίες είναι μέσα στις τάσεις της περιόδου. Αλλάζεις…

ΔΙΔΥΜΟΣ

Κάποιες ξαφνικές έκρυθμες καταστάσεις θα σε αναστατώσουν στην εργασία και θα σε κουράσουν αρκετά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχεις την διάθεσή σου να πάρεις τα ρίσκα σου στα ερωτικά και η περίοδος αυτή έχει τις εκπλήξεις της, δεν υπάρχει όμως η σταθερότητα που προσδοκάς.

ΛΕΩΝ

Οικογενειακά θέματα και καυγάδες θα προκύψουν στα ξαφνικά. Σκέφτεσαι πάλι χωρίς λόγο ένα παρελθόν που έχει τελειώσει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αποκαλύψεις σε περιμένουν και θα έχεις την τάση να λες τα λάθος πράγματα στους λάθος ανθρώπους, τα οποία θα μετανιώσεις! Εμπιστέψου τις ξαφνικές σου ιδέες.

ΖΥΓΟΣ

Η εκρηκτική σου και επιπόλαιη συμπεριφορά σου κλονίζει τον ερωτικό και τον οικονομικό τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξαφνικά γεγονότα και απρόβλεπτες αναποδιές θα σου φέρουν πολλές εντάσεις και απογοητεύσεις. Αν δεν συγκρατηθείς, θα υπάρξουν σοβαρές ρήξεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Απρόβλεπτα γεγονότα και ξαφνικές αποκαλύψεις παρασκηνιακών καταστάσεων, πιθανόν να σου δημιουργήσουν αδικαιολόγητες φοβίες, απογοητεύσεις και άγχη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξαφνικά γεγονότα, στο φιλικό σου περιβάλλον προκαλούν την οξυθυμία σου και την έκρηξη σου! Στα ερωτικά αναμένονται ευχάριστες εκπλήξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η καριέρα σου θα κλονιστεί από κάποια απρόοπτα γεγονότα, τα οποία θα σε αιφνιδιάσουν και οι αντιδράσεις σου θα χαλάσουν την κοινωνική σου εικόνα! Προσοχή στις οικογενειακές σχέσεις.

ΙΧΘΥΣ

Η υπεραισιοδοξία σου και η ανεμελιά σου, θα σε προδώσουν με κάποια ανατρεπτικά αρνητικά γεγονότα που έχουν να κάνουν με επαφές, σπουδές και μετακινήσεις.

Για περισσότερες προβλέψεις μπες στο oroskopos.gr